ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ma scuzati, iar am uitat ceva: flori, poti sa aduci aparatul, nu vei fi singura, fetele astea sunt innebunite dupa poze

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Ralu_t, ai PM.

Gabitu, sa te ajute Doamne-Doamne sa-ti implinesti visul in urma acestu drum!

Fetelor, petrecere frumoasa maine-seara!

Lucialu, LilianaFi, si toate celelalte fete: de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ana-Alexia multumim de urari, o sa punem si poze!
Ralu_t cat mai multe aparate, cu atat mai bine...! Noi mergem acum la dr. Cocei, dar am facut-o si la dr. Matei, care i-a descoperit oligospermia. Trebuie sa-i fac si spermocultura, dar nu mai reusim sa ne mobilizam si s-o facem si pe aia. Si mai are o groaza de analize hormonale de facut, mereu spune...maine...si mereu se nimereste altceva mai important de facut. Trebuie sa trag de el, nu ca nu vrea, nu are timp si singur nu merge nicaieri, trebui sa-l duc de manuta la medic. Eu nu suport sa merg cu el la medic, mergem impreuna, doar in ziua inseminarii, in rest nu suport sa-l vad uitandu-se la ceas si cu ochii pe telefon, daca e nevoie de el la restaurant. Cred ca principalul motiv al oligospermiei lui este stresul, e foarte obosit si daca ar putea nu ar mai dormi deloc, ca sa poata fi la restaurant si sa aiba totul sub control.

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ei, ce-i linistea asta ???? de cand a plecat Gabita nu mai da nimeni trezirea dimineata ...
Eu una macar am o scuza, am ramas fara voce deloc. Oribil. Tusesc si parca am gatul ca in reclama aia cu sarma ghimpata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

am vazut si io ca nu e nimeni pe faza in dimineata asta si am plecat pe la alte paginim-am uitat la super dieta...uff...grea e viata. desi am fost genul de copil mai umflatel, contribuia mult fata mea rotunda la impresia generala, mare am fost mereu slaba...dar de 3 ani incoace nu ma mai recunosc.de cand stau impreuna cu sotul, de 3 ani adica, am luat 4-5kgpe care nu reusesc sa le dau jos decat provizoriu.-dar ati inteles cine e vinovatul
depresia zilei:kg in plus!!tre sa gasesc un centru de impachetari, electrostimulari, etc. si de luni ma apuc de cura de slabire, numai fructe si legume...si probabil iaurturi ca sunt dependenta.
voi? ce mai ziceti?

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...si eu,inca ...ieri la plecare de la dr.,mi-au dat un fel de bilet de iesire din spital(unde scrie tot ce au facut)peste zi ma preocupase problemele mele...de anovulatie,de endometru f.subtire si cel mai de temut dusman:endometrioza(care am inteles ca infl.si in fiv)dar aseara citind mai atent...alt soc:sotul meu are o "spermograma de muzeu"-expresia dr.,deci fara nici o problema,dar se pare ca spermatozoizii fiind pusi impreuna cu ovocitele nu faceau nimic...stateau ca prostii...au trebuit sa fol.tehnica injectiei(icsi)...ma intreb atunci cu sansele mele f.mici pe cale nat.si ale spermatozoizilor care nu le plac sa faca dragoste...acum inteleg de ce a zis dr.ieri ca a fost un miracol cind am ramas gravi nat....si miracolele nu apar prea des...!!

...pupici tuturor...mai poftiti la raport...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna fetelor, ce mai faceti? gata, fac si io act de prezenta ca m-a certat lucia ca scriu prea rar, dar sa stiti fetelor, ca eu sunt alaturi de voi in fiecare zi, sa va citesc e o placere, este adevarat ca stau mai prost cu timpul si nu pot scrie prea des...
lucia, vezi ca sunt cumintica si te ascult, mi-a trecut si criza si acum sunt "shiny", asa cum obisnuiesc io sa spun, si referitor la "intors", stii tu la ce ma refeream, pupici si ai grija de tine
ralu, povestea mamei tale ne ajuta foarte mult, cred ca secretul sta in credinta noastra, daca credem sigur se va intampla si minunea, mi-ai dat o idee cu FIV-UL, da una mai trasnita. te pup
flori, apropo de ce ziceam si eu, cred ca avem o problema de atitudine, desi e cam greu sa stai calm si optimist in situatia noastra, pup
fetelor, mi-a venit si mie o idee nebuneasca, de femeie dusa care nu se gandeste toata ziua la altceva, decat cand se va intampla minunea.
daca o fi sa fac o a doua laparo in toamna si am ovulatie, oare nu ar putea sa-mi faca un FIV, in acelasi timp cu laparo? am zis vreo prostie?
va pup pe toate fetele cucuiete de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Va mananc cu tot cu fulgi.Nu pot sa intru ca am treaba,dar...
Liliana mai da-i incolo de doctori, ca nu-i numa cum spun ei.Ma repet:exista un numitor comun,dar adevarul absolut in aducerea pe lume al unui BB-el nu-l detine nimeni.Doar Dumnezeu.Eu spun,parerea mea, faptul ca ai reusit o data nu inseamna decat probabilitate mare sa reusesti si a doua oara.Fiecare avem steaua noastra si se spune ca nu suntem veniti intamplator pe lume.Paoate ca steluta copilului tau se va naste la anul.Mergi neaparat la homeopat.Nu mai amana.Si vezi si de produsele gemopate si ceiuturi.Lasa corpul sa-si revina dupa toti hormonii bagati sau inhibari.Pune pe moment chestia cu bb intr-un sertaras de o parte.Suna aiurea,dar are logica.Concentreaza-te pe chestia cu revenitul corpului la stare normala.Si daca a fost o minune, inseamna ca undeva este sortit sa ai copil,dar ceva blocheaza.Ca-i endo,ca nu le-a placut acum sa se iubeasca,astea sunt consecinte la ceea ce blocheaza.Think about!
Ralu si eu am fata rotunda, ceea ce cand am fost slaba si daca ma incotosmaneam bine, nu se vedea ca as fi slaba.Iti dai seama acum, cand nu doar fata mi-e rotundaPoate ai vazut pozele.Si ce sa fac?Sa ma arunc de pe bloc?Sotul ma admira oricum, mie nu-mi place.O sa muncim la chestia asta(macar ai avantajul ca iti place sa alergi, mie nu)Plus ca toate fetele cu care sunt prietena stau in alte zone, toate au familii si program personal, asa ca nu ne potrivim nicicum sa merg undeva cu una din ele la sala sau intr-un parc sau eu stiu ceva, care sa ma ajute si pe mine sa nu fac singura demersuri pentru a slabi.Adevarul e ca boala asta m-a cam instrainat de oameni, noroc ca mai tocai pe forum aici cu voi, ca vorbim aceeasi limba.Hai, ne apucam de slabit si tinem ritmul saptamanal, cumva sa vedem.Poate reusim sa ne sustinem de la distanta si sa vedem cu ochii pe cantar modificari semnificative.
Boo pup fata racita.Du-te si cumpara-ti ceai de patlagina, potbal(daca cumva stii ca nu esti gravi),salvie,musetel.Primele sunt excelente pentru tuse.Potbalul este interzis in sarcina.In rest liber.Nici musetulul nu-i foarte recomandat, dar acum merge.Ai luat ceva de gat?Bea cu miere de tei, ca linisteste.Fa ceva si nu sta asa.
Va doresc tuturor o zi buna!Si va pupacesc.Sa va ganditi si la noi cand mancati chinezarii deseara si va vedeti.Distractie placuta.
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cristy...se numeste GIFT (nu fiv) embrionii fertilizati in eprubeta si care se pune in trompa in timpul laparoscopiei
Ralu...cu problemele mele uitasem...felicitari mamei tale...povestea ei e identica cu a mea...pina la un punct(eu nu am inca copliasul(ii)meu(i)...si totusi...cu toate problemele mele de infertilitate si nu numai...mai greu cu atita optimism(in ce ma priveste)...mai vedem....intre timp trebuie sa apreciem viata asa cum e...!!!
LUCIA...PAI AICI NU CUNOSC NICI UN HOMEOPAT...!!!
........NUMAI BINE TUTUROR...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cristy acum te-am vazut
Te-ai gandit rau.Nu au treaba una cu alta.Citeste la subiectele cu FIV ca sa vezi ce presupune si cum se face.Toate vrem copii ACUM.Nu putem face nimic,ceea ce ne da peste nas DD ca nu e la comanda si ca El ne da copiii,in dar.Si eu as fi vrut ieri.Dar asta e.
Dam inainte.Pana atunci ma bucur ca te conformezi si scrii.Avem nevoie unele de altele.Si da, povestea mamei lui Ralu este extraordinara si demonstreaza ca este o femeie desteapta si a stiut sa nu dispere la vorbele doctorilor, ca nu-i nici dupa noi, dar nici dupa ei.Bravo ei!!!Acum are daoua fete cucuiete si sigur va fi bunica in curandTe pup Cristy si sa ai o zi buna!
Ana-alexia te pupacesc si pe tine!Tu cum mai esti?
Liliana am scris mai sus

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput