Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

da, Anne, e frumos Stefan. Eu nu m-am hotarat inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Si tie, cata, week-end placut !!!

anne - da, e frumos Stefan ... noi ne-am orientat spre Alexandru ... la fetite e mai greu ca suntem indecisi. Dar presimt ca e baiat ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Nici eu nu prea cred ca este fetita, dar oricum ne-am gandit la Eva. Este simplu si frumos.

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput

Eiiii ... aici e problema la numele de fetita ... ori Cristina, ori Raluca, ori Silvia ... sa continui ??? De aia spuneam ca suntem indecisi ...
Frumos Eva ... simplu si frumos !!!

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Am vazut pe prima pagina, in dreptul unei , numele doctorului. Ce spuneti, nu ar fi ok sa-l trecem si noi. Abia vedem care sunt la acelasi dr, etc...

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput

Pai puteti sa o faceti ... puteti face ce modificari vreti in dreptul numelui vostru, adaugiri ... acum are toata lumea acces la prima pag.
Spuneam si in urma ... cred ca astfel de informatii sunt mai utile pt. fetele din tara sa schimbe parerei, opinii despre medici. Noua nu stiu cat ne sunt de folos ... cele din afara.

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Salutare mamici!
Am revenit....de la doctor.......
vestile sunt bune...adica bb-lul meu ne-a tratat mai intai cu funduletul.....si apoi...agitatie nu gluma....tot da din manute si picioare...parca-i innotator profesionist...nu gluma......(si eu una habar nu am sa innot)...
in fine...l-a masurat...pliul nucal 0,6...a zis ca e foarte bine...nu are ceafa groasa...deci nu o sa iasa politician.......
....a zis sa stau linistita....totul e bine........dar....ca nu o sa scap totusi de triplu test(eu nu vroiam sa-l fac...il consider un stress in plus)...si nici varsta mea nu o cerea...dar........cica as a e procedura........sa nu ma supar....
Voi il faceti?......si daca da......in ce perioada.......?

GILL
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

AM FACUT BOTIC.......nu mai e nimeni pe aici????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am revenit eu. Am fost sa mananc si acum am o burta de nici nu pot sa mai respir.

Gill felicitari, ai vazut ca totul era bine?
Si eu o sa fac TT-ul la 14 saptamani.

12+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Si eu am revenit ...

gill - bravoooo ... felicitari pt. bb mic. Eu nu stiu despre TT ... sa vedem ce zice si medicul meu ... sapt. viitoare merg si eu la eco.

10+
Petronela

Mergi la inceput