Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Eu da ma vait de caldura,ptr ca eu am si ceva probleme cu tensiunea si trebuie sa stau putin mai atenta,si eu tot in august ma duc acasa si sper sa fie mai racoare ca aici.Este posibil sa ne cunoastem,da asa este mica este lumea

MIRELA 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ca sa vedeti cu ce ma ocup acum ... am gasit undeva o lista cu nume (baieti si fete), le-am scris pe toate si vreau sa le studiez. Am cica ideile clare, dar ... nu se stie niciodata poate imi vin alte idei .

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

salutare, in sfarsit am apucat sa bag si eu un oki p-aici.
Petronella, eu astept intai sa vad ce sex are si pe urma incep stresul cu numele. e cu nume italienesti listuta? ori romanesti? daca-s romanesti poate ne-o dai si noua

Cata 12

Mergi la inceput

Nu, sunt nume romanesti ... noi suntem amandoi romani, deci vrem sa punem un nume romanesc sa se potriveasca si cu numele de fam. Nu vrem sa facem varza din numele lui. Oricum, sunt multe nume de-ale noastre care se potrivesc si cu cele de-aici. Da' uitandu-ma pe lista asta ma crucesc de ce nume ciudate cica circula prin Romania ... eu pun www.suntmamica.ro/Nume-copii-98/" target="_blank">link-ul aici da' s-ar putea sa nu mearga ... ca e de pe un site asemanator DC-ului. Oricum, daca nu e bine ... il vor sterge moderatorii si scuze !!!

Edit: sau am mai gasit www.util21.ro/invatamant/nume-copii/nume-de-copii-fetite-si-baietei.htm" target="_blank">aici ... unde iti da si semnificatia numelui.

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Multumim Petro pentru link. Merge.
Da' chiar ca sunt ciudate rau de tot.

Belzebut, Bogumil Si abia m-am uitat un pic pe lista.
Cine are astfel de nume, ca n-am auzit in viata mea.

12+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Petronela, multumim, a mers.Ma apuc si eu de studiu pana la urma ca nu rezist. Dar mai trebuie sa aiba un cuvant de spus si tac-so, nu? Am o prietena care nu s-a inteles cu sotul la nume, au vrut si un nume obisnuit si un nume de sfant si asa s-a ales copilul cu patru prenume, din care doua de sfant. Mie mi s-a parut cam tiganeala, dar fiecare cu pasaricile lui.

Cata 12

Mergi la inceput

Da, cam tiganeala cu mai multe nume ... noi vrem numai 1 nume ... ca deja am eu 2 si lungi dintre care unul nu l-am folosit niciodata .... ocupa doar spatiul acolo pe hartie . Mi se pare inutil sa ai 2 ...in fine, e parerea mea. Da, tre' sa aiba si sotul ceva de spus dar pana acum vad ca nu a strambat din nas la propunerile mele. Iar daca o fi sa nu cadem de acord ... tragem la sorti ... ce vrea el si ce vreau eu .

Vedeti ca am modificat mesajul de pe pag. trecuta ... am mai pus un site si cu semnificatia numelor.

10+
Petronela

Mergi la inceput

asta al doilea parca are nume mai normale :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Daca tot vorbiti de nume, mie-mi place Stefan, mai ales ca este si nume de sfant.

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput

Fetelor eu va urez We placut sau minivacanta placuta cui poseda asa ceva. Cred ca abia peste doua saptamani mai apuc sa va citesc, alea 3 zile dupa 1 mai nu cred ca apuc sa intru pe aici, am niste delegatii straine.
Sa fiti linistite, sa va simtiti bine si sa ne recitim cu voiosie.

Cata 12

Mergi la inceput