Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor am pus poze cu burtica de la 8 si 10 saptamani.

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooooooo !!!!!!!
Ce liniste pe-aici ... se odihnesc fetele ???

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BULINA eu stiu ca daca iti scade TB e semn ca vin rushii. Dar cine stie poate nu e rilevanta , poate te-ai miscat prea mult...sau ai luat la o o ora diversa.....totusi mult noroc si sa dea Domnu' sa vina minunea si la tine. Daca nu acum....cat mai curand.

ANCA am vazut burtica. Dar creste nu gluma. Eu rectific ce-am scris mai devreme ca m-am ingrasat 1,7 kg. De fapt am 57,00 de kg. Dupa ce am ( a functionat kiwi de ieri), m-am cantarit si am deci 57,00. Deci am luat doar 1 kg. Ma bucur. Ca asa am ce lua cand voi fi in trimestrul 2 sau 3. Eu nu am ce burtica sa arat ca e grasime la mine....

PETRO da e liniste, nu pleci nicaieri week-end-ul asta? Eu sunt legata de casa ca sunt in medical. Si stii cum e aici cu controalele astea.

DANA 8 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

danuta - iesim maine la un gratar prin zona ... in rest pe-acasa. Sotul nu face "ponte" pt. 1 mai. Ahaaa ... nasol cu medicalul ... ca de altfel tu erai plimbareata .

Nici eu nu am luat aproape de loc kg. in plus ... deja pe la inceput salbisem 1,5 kg. ... acum am pus inapoi 1 kg ... ma mentin deocamdata ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Hai ca am venit si eu,ce mai faceti voi si cum va mai simtiti?

MIRELA 7+
vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Numai eu sint cea care am pus binisor pe mine pina acum 4kg,dar poate si faptul ca mam lasat de fumat,si doctorita mi-a spus sa nu o constring sa ma puna la dieta oofffffff..........

MIRELA 7+
vine

Mergi la inceput

Dana tu esti grasa????????
Eu am 79 de kg,asa ca nu te mai vaita,sar m-am ingrasat doar un kg.

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

mirela - lasa ca nu esti grasa ... cel putin din poze nu pari ... ce dieta ..

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancuta ce burtica frumoasa aisa creasca mare , mare si sanatoasa!!
dana, mikuta, nrlparerea mea propie cu kg. este urmatoare si trebuie sa v-o spun... e bine de stiut! Decat sa ajungeti ca mine in perfuzii, cu ameteli de va e frica sa mergeti singure pe strada si cu stres ca nu au Bb-ici cu ce sa se hraneasca...mancati fetelor!!!Nu excevsiv..dar mancati! M-ai bine tin o dieta stricta dupa nastere, sala, impachetari, masaje, saune si tot ce e posibil decat sa mai ajung la asa!!! Sa nu va supartai, dar asta e parerea mea!!

PUSSI 7 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Pussi cum sa ne suparam mama pe tine,vrei sa ne cafteasca aia mici?
Acum cum te simti?

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput