Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Neata.
Am trecut si eu in listuta medicul si spitalul.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Am trecut si eu medicul si spitalul

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, fetele, stiu ca am disparut cam mult, dar am fost cam ocupata. Asta nu inseamna ca nu v-am dus dorul .

Claudia, scriai ieri cred, ca ai infectie urinara si nu stii de unde. E ceva normal sa faci asa ceva, mi-a zis medicul de familie acum doua saptamini, cin mi-am luat rezultatul analizelor. La mine au iesit toate rezultatele superbine, drept pt care m-a laudat doctorita, dar m-a atentionat ca o sa fac infectii urinare. I-am spus ca eu nu am avut niciodata asa ceva, dar mi-a raspuns ca e ceva normal. Bine, inca nu am inceput dar am fost avizata. Asa ca stai linistita, nu trebuie sa te stresezi gindindu-te ca e ceva anormal cu tine.

da, este foarte des intalnit in sarcina, insa sincer spus mi se pare o aberatie sa-ti spuna ca sigur vei face. nici eu n-am facut inca niciodata, nici in prima sarcina. ceea ce nu inseamna can-as putea face in asta, dar sigur nu-i nimic!!!

va pup!!!
Adina 5+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata si de la noi!!!
gina multumim! ai dreptate cu emotiile...cand am iesit din clinica parca de fericire si eu si taticulEu zic ca sunt reactii normale!!!
mikutacu infectiile urinare..trebuie facuta urocultura pt. a le determina! Eu una am fost predispusa la ele inainte de sarcina..si imi dadeam seama daca am sau nu: dupa mirosul urinei, la alte persoane se manifesta cu usturimi la urinat saumancarimi! Oricum e bine de facut urocultura in sacina ca asa cum a zis Jasmin012 suntem predispuse in sarcina la aceste infectii cat si la cele vaginale. Ca masura de precautie pt. cele urinare sa bei multe lichide..2l/zi!!

Azi noapte am patit ceva..ce n-am mai trait, m-am trezit din somn sa mananc..eram moarta de foame!am mancat ca prin vis..si dupa somn de voieo fi efectul perfuziilor???
pozele le pun mai tarziu!!

PUSSI 7 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Pussi si sarumina ptr raspuns,luni sigur am sa fac anlize sa vad daca am sau nu infectie,mi sa casunat mie ca mi-ar mirosi urina a pastile si ar fi cam tulbure,nici eu inainte nu am avut niciodata infectie urinara,dar eu stiu acum cum spui si tu in sarcina se poate intimpla.
Si faptul ca ai mincat poate sa fie ca si bebici vroiau sa manince

MIRELA 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

mi-am trecut si eu doctorul si am schimbat DPN ca e cu o zi mai devreme (teoretic).

Plec la o nunta pe seara si de acolo direct la Constanta la socrii. Asa ca nu ne mai auzim pana pe marti.

WE placut tuturor !

10s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna fetelor
Eu sunt cam ingrijorata ca mananc tot timpul, nu noaptea cum face Pussi , dar in timpul zilei am cam jumate de ora pauza intre 2 gustari. Mananc cateva sandwichuri, mere, portocale, banane, biscuiti, napolitane, fulgi cu lapte ... am senzatia ca mananc non-stop

Nicoleta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

JASMIN in sfarsit ai ma intrat si tu!! Chiar imi faceam ganduri pe unde esti.....de ce nu mai dai nici un semn de viata!! Am intrebat si fetele de la Endometru,etc dar nimeni nu mi-a raspuns. Am zis ca ne-ai abandonat . Ma bucur ca esti bine, ca sarcina decurge normal. Si eu am vazut doar un punct alb. Si data viitoare merg abia pe 16 mai!!! Atunci voi avea 11 sapt si 3 zile dupa ecograf. Ca dupa UM as avea 12 s si 3 z. Ce mai faci? Ai avut treaba la munca? Eu pe 2 mai reincep munca si abia astept. La inceputul lui iunie ma duc la mare si la fel abia astept.....ce mai abia astept sa ma balacesc. Eu nu am greata, nu vomit, doar ca dimineata cand ma trezesc ametesc foarte tare. Presiunea e foarte mica: 8 cu 4 dimineata asta. Am stat cu cracii in sus....sperand sa-mi mai revin din ameteli si a functionat. Capul nu ma mai doare de ieri dimineata cand m-am trezit. Aici la mine e foarte cald si cam sufar din cauza asta....in rest nimic nou.

PUSSI felicitari pentru Titi mici. Asteptam poze cand esti libera si ai chef. Apai e foarte emotionat cand vezi un singur Titi ,apai 2!!!!! Si da de la vitamine iti vine foamea asta exagerata. Eu dimineata aveam 57,7. Deci m-am ingrasat 1,7 kg. E mult? Daca o tin in ritmul asta apai pana la 14 saptamani....nu cred ca reusesc sa raman in standarde. Adica sa ma ingras doar 2,5 kg.....eh...sa fie sanatos bb-ul. Pup

DANA 8 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Buna

Va tot citesc si imi iau notite in speranta ca voi folosii informatiile cand voi fi si eu o ca voi. Nu scriu la voi pt ca inca sunt abonata la aspirante....nu pentru mult timp sper.
Va deranjez cu o intrebare: la un cm regulat de 26 -27 de zile, azi Z30 cu Tb usor in scadere cu 0.2 grade si un test negativ (tot azi) in Z12 DPO credeti ca mai pot sa mai sper.....ca cm tot nu a venit?????

multumesc si ici pe burtici ca poate se ia si la mine

Nico

http://tt.lilypie.com/8uH8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

quote:
Originally posted by bulinanico79

Buna

Va tot citesc si imi iau notite in speranta ca voi folosii informatiile cand voi fi si eu o ca voi. Nu scriu la voi pt ca inca sunt abonata la aspirante....nu pentru mult timp sper.
Va deranjez cu o intrebare: la un cm regulat de 26 -27 de zile, azi Z30 cu Tb usor in scadere cu 0.2 grade si un test negativ (tot azi) in Z12 DPO credeti ca mai pot sa mai sper.....ca cm tot nu a venit?????

multumesc si ici pe burtici ca poate se ia si la mine

Nico

http://tt.lilypie.com/8uH8p2.png

eu cred ca nu esti gravi daca erai pana azi z30 tb sa se pozitiveze testul,probabil ai ceva dereglare
pusici

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 7+

Mergi la inceput