Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutari si de la noi...
am fost la dr., suntem bine toti trei, ne bat inimioarele.Titi 1 are 7.7 mm si Titi 2 8 mm. Maine va pun poze cu ei si va pove mai multe! Am inceput sa mananc ..si azi am facut perfuzia, e ultima ...
somn usor la mamici si burtici

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Pussi, Felicitari pentru inimioarele micute care bat! Ti-am vazut ecografia recenta!
Cred ca au fost tare emotionante momentele in care i-ai vazut!BRAVO!

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetele, stiu ca am disparut cam mult, dar am fost cam ocupata. Asta nu inseamna ca nu v-am dus dorul .

Claudia, scriai ieri cred, ca ai infectie urinara si nu stii de unde. E ceva normal sa faci asa ceva, mi-a zis medicul de familie acum doua saptamini, cin mi-am luat rezultatul analizelor. La mine au iesit toate rezultatele superbine, drept pt care m-a laudat doctorita, dar m-a atentionat ca o sa fac infectii urinare. I-am spus ca eu nu am avut niciodata asa ceva, dar mi-a raspuns ca e ceva normal. Bine, inca nu am inceput dar am fost avizata. Asa ca stai linistita, nu trebuie sa te stresezi gindindu-te ca e ceva anormal cu tine.

Mergi la inceput

Ramonella, vad ca inca nu te lasa maseaua, cred ca ai deja aproape trei saptamini de cind te supara, nu? Sper totusi ca nu te mai doare atit de tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna dimineata si ptr infectiile astea urinare ce trebuie sa faci?si cum iti dai seama ca ai facut infectie urinara?hai ca te-am bombardat cu intrebari,dar scuza-ma

MIRELA 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

PUSSIsa iti traiasca titici sa fie sanatosi,si sa creasca mari,mari.VA pup si debia astept sa vad pozele

MIRELA 7+

Mergi la inceput

Of, ieri vorbeati despre faptul ca l-ati vazut pe bebe, dar eu din pacate nu am avut norocul asta. Pe 18, adica acum o saptamina si jumatate, am facut eco de 8 saptamini, dar n-am vazut decit o pata neagra in uter, nimic altceva. Bebe avea atunci 24 mm, dar nu l-am vazut pe el. De-abia astept peste o luna sa merg la dr. Iosup, sa fac eco de 14 saptamini si sa aflu ce este si poate vad mai multe. Ce fel de eco se face la 14 saptamini: 3D? Ca eu mi-am facut deja programare pe 1 iunie, dar m-a derutat receptionista de la Polisano, caci eu cerusem eco morfofetala si ea mi-a zis ca se face eco normala si ca doar daca doctorului i se pare ceva in neregula iti face si morfologia fetala. Asa ca, fetele care au fost la Iosup sau sunt mai informate, lamuriti-ma si pe mine.

Mergi la inceput

Gill, felicitari .

Vad ca aveti "fluturasi" in burtica... Sper sa simt si eu fluturasii peste 2-3 saptamini.
E buna ideea cu a scrie fiecare numele medicului sau, dar eu inca nu am fost la ginecolog, spre rusinea mea. Am facut doua eco pina acum, analizele de la medicul de familie au iesit perfect toate, medicul de familie mi-a zis ca se vede ca sarcina merge bine, am facut cam tot ce trebuia facut, dar nu am fost la ginecolog inca si nici nu stiu la cine sa merg, ca sunt cam pretentioasa si ma gindesc ca medicul la care as vrea eu sa merg poate nu vrea sa ma primeasca, etc. Ce parere aveti de asta? Sunt cam nebuna, nu?

Jasmin 9+

Mergi la inceput

Dana, nu cred ca e problema daca amindoi aveti RH negativ. Ar fi fot problema daca mama ar avea Rh negativ si tata pozitiv. Noi ve amindoi RH pozitiv, dar mi-a zis doctorita ca si daca ar fi avut sotul Rh negativ si eu pozitiv, tot nu ar fi fost nici o problema. Asa ca eu zic sa stai linistita, copilul va avea rh negativ.

Jasmin 9+

Mergi la inceput

Darleena, e simplu, ca sa fiti amindoi impacati: sa-l cheme Rares Cezar.

Mergi la inceput