Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
Gina M spune:
Darleena,poate o sa aveti o fetita si atunci, o sa impace toate numele de baietei!!!Fie insa, asa cum va doriti.Sunt sigura ca o sa fie bine pana la urma.
Noi, cum avem 2-a fete am vrea sa avem un baietel de aceasta data insa, nici cu trei fete nu ne va sade rau.
Orice ar fi (fetita sau baietel)important pentru noi este sa, fie sanatos/sanatoasa caci, sanatatea conteaza cel mai mult.
POZE +
MaraD spune:
Rares e si una din variantele mele (pe langa Tudor) ... dar mai vedem!
Oricum poate in final chiar daca va decideti la un nume in certificat o sa fiti atat de obisnuiti cu Bubu ca asa o sa-i ramana numele ... Sunt multe cazuri de Bebe, Bubu . Chiar in Ro stiam o fetita (acu muuulti ani ...) pe care efectiv o chema Amalia, dar toata lumea o stia de Bubu. Tarziu i-am aflat si eu numele adevarat.
Ei, hai ca acum tre sa plec si eu ... nu de alta, dar asta micu/ asta mica ma tot trage de maneca si zice: "hai tu mami sa mergem sa facem putina ordine si curatenie ca daca tot sunetm numai noi doi/doua acasa si tati vine tarziu de la servici ... asa ar fi frumos. Si apoi o sa mai intram noi pe forum cand avem vreme!" Si te pui cu piticii ????
Asa ca va ... desi se pare ca doar darleena a mai ramas! Si week-end placut!!!!!!
Mara 11+
Mara&BB
MaraD spune:
Scuze ... si Gina ... credeam ca e cu fetita ... apropos, acum ti-am vazut fetele in poze ... sunt niste minuni de fetite. Sa creasca mari si cuminti si frumoase ca mami si tati pot fi mandri de ele!!! O sa ai ajutor serios pentru care vine !!!
Acum chiar gata ... v-am
Mara 11+
Mara&BB
darleena spune:
Mara pai atunci spor la treaba si fata ca si io ma duc sa ma uit un pic la tv, sigur adorm.
Gina cred ca ai dreptate, sa las razboiul macar pentru perioada in care o sa fim siguri de sexul copilului.
12+
Pana vine bubu
poze bubu mic
pet.cost2005 spune:
Na, cand era discutia in toi si trebuia sa votam pt. Bogumil sau Belze ... ala ... mi-a cazut netul. Da' si-a revenit ....
Ma faceti sa rad ... v-am spus ca sunt nume ciudate rau ... am zis ca fiind eu plecata din tara de ceva timp poate or fi alte mode printre gusturile parintilor ...
Bogumil asta care o obsedeaza pe darleena era numele unui personaj din fileme alea rusesti, poloneze, cehoslovace ... care incepeau sa se difuzeze dupa revolutie in Romania ... tip Anna Karenina.
Eu is fff decisa la numele de baieti ... la cap. fete stau cam rau ....
10+
Petronela
Gina M spune:
Mara,dupa ce i-am oferit tot ceea ce trebuie, am revenit pentru foarte putin insa acum,chiar trebuie sa ma retrag sa pregatesc ceva papa pentru masa de pranz.Avem ceva bun in frigider insa, parca as mai vrea si altceva pe langa!
Iti doresc o zi buna. Voua celor din Ro' va urez insa, somnic dulce si vise placute.
POZE +
adinag spune:
Buna fetelor,
am fost azi la dr la primul control. BB s-a instalat unde trebuie, mi-a facut eco si s-a vazut sacul si ceva inauntru (nu stiu cum ii zice pe romaneste), dar embrionul inca nu se vede, de fapt ma asteptam. La voi ce dimensiune a avut sacul asta? La mine 13mm. Poate imi ziceti si cat a fost la voi?
A mai zis ca poate e mai mica sarcina, dar imi poate spune abia peste doua saptamani totul exact, cand vede embrionul si vom vedea si inimioara batand, sper...
In rest - durerile de burtica sunt absolut normale, nu trebuie sa-mi fac griji. Sa nu fac eforturi etc., stiti voi.
In lista voi corecta abia peste doua saptamani DPN-ul, ca in definitiv cel relevant e cel de la eco in saptamanile 7-9. dupa aia exista variati,, dar pana atunci arata foarte exact varsta bb-ului.
va pup si va doresc o seara placuta!
imi pare rau ca nu pot scrie mai des, abia reusesc sa va citesc, sunt cam in criza de timp!!!
Adina 5+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
annitha_cl spune:
Mai fetele...lasa ca va da mama acu un nume de fata de numa...Daca mie tata imi punea numele asta il renegam ca parinte....
Asa ca numele esteeee: BEATA , si e un nume din zona ardealului....
Eu am nume de fata dupa cum stiti deja: BRIANA MARIA si tata vrea sa ii punem si ANDREEA dar eu nu vreau. La nume de baieti ...pauza. M-am gandit la Bogdan ( asa trebuia sa ma cheme pe mine daca eram baiat) ah...si era sa uit ca cineva din familie casunase pe saraca mama sa-mi puna numele Octavia ( de parca as fi fost skoda ).
copilul meu
alte poze
Cristina 12+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
annitha_cl spune:
Va dati seama daca ma chema Octavia cum ma alinta mama? Va spun eu... TAVITA. Iar tata imi spune acum ca daca ma chema Octavia si dorea sa ma strige imi spunea Skoda...Va imaginati ca imi venea sa-i sucesc gatul lui buni....Noroc ca nu m-am procopsit cu nici unul din aceste nume...
copilul meu
alte poze
Cristina 12+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by annitha_cl
ah...si era sa uit ca cineva din familie casunase pe saraca mama sa-mi puna numele Octavia ( de parca as fi fost skoda ).
... asta e tare ... cu skoda, ca de octavia am mai auzit ....
beata - in it. inseamna fericita ...
10+
Petronela