Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancuta daca nu le dai papa..te prind ei la cotitura. Multumesc, sunt mai bine, azi e a doua zi cand nu vomit si pot sa mananc..putin, dar important e ca ramane in stomacel!!

PUSSI 7 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu zic sa mananci putin si des ca poate asa ramane toata in burtica.Te pupacesc

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

eu m-am ingrasat vreo 2 k acum cred ca am vreo 53 da ce sa faci asta e bb sa fie sanatos ca dupa aia le dam noi jos si kg
eu pot sa mananc ,azi am mancat un borcan de castrav murati in loc de desert ,fructe bag la greu in afara de banane care culmea acum nu mai imi plac
si mancarica mananac nu mai mult decat inainte ,poate mananc mai des
pusici

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

pussi - bravoooo ... bine ca ti-ai revenit cu mancatul. Da-i inainte tot asa !!!!!!

10+
Petronela

Mergi la inceput

Mai fetelor eu eram lesinata dupa ardei dala rosu ,capia,si acum cum bag in gura cum mi se intoarce stomacul...vi s-a intamplat sa nu mai puteti manca ce va placea inainte?

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by pussi

ancuta ce burtica frumoasa aisa creasca mare , mare si sanatoasa!!
dana, mikuta, nrlparerea mea propie cu kg. este urmatoare si trebuie sa v-o spun... e bine de stiut! Decat sa ajungeti ca mine in perfuzii, cu ameteli de va e frica sa mergeti singure pe strada si cu stres ca nu au Bb-ici cu ce sa se hraneasca...mancati fetelor!!!Nu excevsiv..dar mancati! M-ai bine tin o dieta stricta dupa nastere, sala, impachetari, masaje, saune si tot ce e posibil decat sa mai ajung la asa!!! Sa nu va supartai, dar asta e parerea mea!!

Si parerea mea este ca mare dreptate mai ai si nu avem de ce sa ne suparam pe tine din contra fata si titici ei,ma bucur ca ai inceput sa maninci

PUSSI 7 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

MIRELA 7+
vine

Mergi la inceput

anca - daaa ... nu pt. un aliment anume. La mine cu dulciurile e asa ... inainte mancam, acum ... nu imi mai vine sa pun gura pe ele ... daca totusi simt nevoia de ceva dulce, mananc fructe, un mar, o pruna ... si gata.

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Ancuta mie mi se intimpla in alt mod maninc tot dar dupa imi este rau dupa ce maninc

MIRELA 7+
vine

Mergi la inceput

Si eu am avut probleme cu dulciurile,oricum nu mancam inainte dar acum nu suport nici sa le vad.
Hai sa va spun o faza tare:acum o saptamana am luat o cutie de bomboane cu coniac ,am mancat doua si totul a fost in ordine,peste 2 zie am mai luat una si imediat mi s-a intors stomacul la care sotul meu zice"pai saracul l-ai imbatat acum 2 zile si poate nu si-a revenit din mahmureala,mai lasa-l cateva zile"

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

hhaahahhahaaa ... daaa ... pai avea dreptate sotul tau, ii inveti de mici cu tarie ... ia-o si tu mai usurel, o bere ceva ...

10+
Petronela

Mergi la inceput