Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

saracutul!!!!!!!!!

MIRELA 7+
vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Buna fetelor
Eu nu inteleg voi cum puteti sa puneti kg si sa mancati fara probleme, indiferent de cate saptamani aveti. Pai pe la inceputul sarcinii nu e normal sa vomiti si ai greturi? Eu azi inplinesc 7 saptamani si simt ca tampesc cand aud de subiectul mancare. Azi dimineata am mancat o banana mica, pentru ca altceva n-am putut sa pun in gura. Am mers la cineva in vizita, ca de cateva zile insista sa mergem in vizita la ei, si ce bine a fost, nu va mai spun, ca primul obiectiv vizitat a fost baia. Am dat afara banana si probabil si tableta de acid folic pe care am luat-o dimineata. Ingrijorata femeia mi-a facut un ceai de musetel, l-am baut, si cand ne-am intors acasa, in fata blocului,( ca unde altundeva??) am dat afara si ceaiul ala. Stomacul meu nu tine nimic inauntru. Simt ca tampesc cand percep miros de mancare, de oricare o fi ea. Eu am 1,68 inaltime si 48 kg, adica aveam 48 kg acum o luna, ca azi m-am cantarit si nu mai am decat 46. Sunt numai piele si os si nu stiu ce sa mai fac.
Am fost saptamana trecuta la urgente la spital pentru ca aveam niste scurgeri maronii de care eram ingrijorata, iar medicul mi-a spus ca asta nu e considerata o urgenta, numai in cazul in care sangerez ca si la ciclul menstrual. Deci, mi-a dat peste nas si mai ca nu mi-a spus sa nu mai merg acolo pentru orice prostie. Si ca sa nu mai merg la spital din nou, eu mi-am luat de la farmacie niste pastile pentru varsaturi, asa cum auzisem de la alte fete de aici ca-si cumparasera, si de iau de 5 zile, dar fara efect.Cica sunt destul de bune patilele astea, dar se pare ca nu si pentru mine. Tot ce pun in gura, nici nu ajunge pana la stomac, ca vine inapoi. Sunt disperata. Si mai citesc ca voi puneti kg pe voi. Eu nu stiu ce sa mai fac. tampesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Buna ziua fetelor..noi de abia ne-am dat jos din pat..suntem mai puturosi..apropo de kilograme...eu una am luat pana acum vreo 3-4 kg..bine de cateva saptamani am stat numai in pat..dar sincer va spun ca si doctora mea si cea care mi-a facut ecografia morfologica..mi-au spus BRAVO...pentru ca am mancat nu m-am abtinut iar bebe al meu este super sanatos...arata foarte bine pentru varsta lui asa ca sincer nu-mi pare rau..chiar ieri vorbeam cu o mamica care are o fetita de 13 ani si-mi spunea sa nu mai mananc ca ea a luat 20 kg..acum arata belea nu sti care este mama si care fata...dar sincer va spun eu una nu sunt de acord sa ma abtin atata timp cat imi este foame..mananc ca un om normal pentru ca sunt un om normal si vreau sa fac un bebe sanatos...sa nu aibe probleme sau sa-l bage de mic pe perfuzii, vitamine, incubatoare sau mai stiu eu ce prostii..si acum sa fim seriosi dupa nastere va spun eu ca pana ne obisnuim cu programul lui bebe nu o sa mai avem timp sa "bagam ceva in gura"..am auzit chestia asta la toate mamicile si atunci o sa-i multumim lui Dumnezeu pentru ca o sa avem de unde alapta si de unde da jos..asta e parerea mea sincera ..sper ca nu am suparat pe mine...si sa ma ierte PUSSI..dar nu as vrea sa fiu in locul ei.
fetelor mi-am cumparat o salopeta belea rau...cam scumpica dar superba(fata de cele de la Stefanel care sunt 6 mil)..pe asta am dat 3 mil..am luat-o cu 2 numere mai mari ca sa pot baga burtica si mai tarziu in ea..salopeta am luat-o din Mall de Colins..mi-am mai luat rochite si bluzite..am gasit multe chestii la moda pe care putem sa le purtam si noi..va pupic dulce

ROXANA 14+

Mergi la inceput

stati sa vedeti cum e la mine. ceea ce imi placea inainte sa mananc, acum nu mai imi place, ceea ce nu-mi placea, nici acum nu-mi place. am descoperit unele alimente noi, de care inainte nu stiam, le mananc o singura data, dupa care nici nu mai vreau sa aud de ele. asa ca eu tot vroiam sa descopar ceva nou zilnic, ca sa pot manca, dar deja de ceva vreme nu mai am ce descoperi,. cred ca am incercat toata bucataria spaniola si stomacul meu tot intors pe dos e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

crisstiana - eu zic sa te duci la medicul de fam. si sa ii explici situatia ta ... poate iti da el ceva pt. greata, vitamine ... perfuzii cum a facut pussi pt. pofta de mancare. Ca nu e bine ce zici tu. Mai ales ca esti si slabuta tu de fel ... si nici nu te hranesti cum trebuie ... Sau du-te la alt spital la urgente ... la alt dr. ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

roxana, pussi - daaa, eu sunt perfect de acord cu voi, aveti dreptate. Dar eu nu pot sa mananc ... nu ma abtin de la nimic, dar nu mai am aceeasi pofta ca inainte ... adica mananc doar ca sa fie. Bine macar ca nu vomit si cel putin ramane in stomac ceea ce mananc. Eu chiar nu ma preocup de kg. in plus ... daca ar fi trebuit sa o fac, o faceam inainte de a ramane insarcinata ... dar pur si simplu nu mananc cu pofta ... Ca iau 10 kg, ca iau 20 cu sarcina asta chiar nu ma intereseaza, important este sa fie bb sanatos ca vom vedea noi dupa aia ce e de facut. Mananc sanatos, zic eu, adica legume, fructe, carne, branzeturi, lapte numai cu cereale ca altfel nu pot sa-l beau ... eu sper sa fie bb bine si sa ajunga la el tot ce trebuie, toate vitaminele ... Beau multe lichide ... apa ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Petronela, voma si greturile au inceput de cum am aflat ca sunt insarcinata si am vazut ca testul de sarcina a iesit pozitiv. m-am prezentat la medicul de familie care m-a pus sa fac analize de sange si urina ca sa confirme faptul ca sunt insarcinata. am asteptat 8 zile pana cand mi s-a confirmat. intre timp eu ma tot plangeam ca nu pot sa inghit nimic si din cauza faptului ca nu mananc sau pentru ca mananc si vars, ma doare stomacul. el mi-a ´´recomandat¨¨ sa ma ´´fortez sa mananc´´´si sa stau acasa sa astept pana mi se face programarea catre un medic ginecolog. Joi abia am primit scrisoarea de la medicul de familie, iar programarea e pe miercurea viitoare. Asa ca mai am de asteptat 4 zile.. Cat despre alte spitale de urgenta, aici in oras spitalul la care am fost e singurul care primeste in regim de urgenta copii pana la 7 ani si femei insarcinate. Deci, tre sa astept, desi nu pot manca nici mancare, nici fructe si nici lichide nu pot sa beau. Stau pana miercuri in pat si poate mai pierd vreo 2 kg.asta e. incompetenta si ignoranta medicilor de aici se usuca pe pielea strainilor. ce sa faci? Oricum, mersi de sfat.

Crisstiana 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

RGEnu ma supar, important e BB..si e bine ca-i sanatos!
petronici mie nu mi-e foame..dar bag mancare, ma gandesc as vreo 5 min. ce as manca, procesez varianta optima..dupa care mananc!
crisstianaar trebui sa iei vitamine si sa bei multe lichide ca sa nu te deshidratezi!

referitor la dulciuri, mai ales ciocolata de care eram amatoare la maxim..acum nu vreau... ce e bun e sarat si acru, minunate sunt muraturile

PUSSI 7 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi si eu la fel,devorez castravetii acri..........

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancaeu sunt cu conopida si varza murata.. si vezi ca Sheri zicea referitor la castraveti, sa mananci din aceia mari-mari, nu mici bulgaresti ...ca poate o sa-ti comenteza nora mai tarziu. Eu cu conopida si varza..nu prea am de ales, ca sunt bucati!

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput