Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Tocmai daia mici mancam si stii ce am facut azi,am scos varza murata si am mancat asa in nestire si dai cu varza dai cu apa minerala ...va imaginati ce a urmat nu?

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

si eu mananc la catsraveti murati si varza acra vai ce deliciu
dulciuri nici nu vreau sa aud ,de nici un fel

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 7+

Mergi la inceput

azi am mancat deja aproape un borcan de castraveti ,mai am asa vreo 2 pe mai tarziu la masa de seara

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 7+

Mergi la inceput

cred ca tocmai mi-a dat bb un sut...aberez???????????

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Pussi, vreu sa merg la farmacie sa incerc sa cumpar niste vitamine, pentru ca nu mai stiu ce sa fac, desi aici nu se da mai nimik fara reteta. dar vreau sa incerc. cam ce fel de vitamine ar trebui sa cumpar? multivitamine sau sunt bune orice tip? ce ar trebui sa contina cel mai mult? fier? sau... nu stiu... da-mi o idee, .. daca ai vreuna... ca pe mine m-a lasat si mintea de atata varsat.

Crisstiana 7

Mergi la inceput

fetele care mananca muraturi
voi nu aveti acid la stomac de la atatia castraveti si varza murata? eu am acid la stomac tot timpul, chit ca nu pot sa ma apropii de muraturi... desi ma tenteaza...

Mergi la inceput

Eu nu am nicio aciditate,deci bag in continuare

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Criss, intreaba de vitamine pentru femei insarcinate, care-s mai bune. Sigur aveti si voi.
Atentie, sa nu iei vitamine dimineata pe stomacul gol, la mai toata lumea i se face rau in cazul asta! Chiar si fara sarcina!
Incearca sa ai niste uscaturi, biscuiti ceva, sa-i mananci inca in pat, inainte de a te scula, deci sa-i ai la indemana. Aici se gaseste Zwieback (pe italiana parca se cheama biscotto), este un fel de paine alba, gata taiata, care dupa taiat a mai fost coapta o data. Este deci fff uscata. Se recomanda in general la probleme cu stomacul. O gasesti in mod normal in magazinele alimentare.
Si ceaiul de musetel nu este recomandat la gastrita (ceea ce in definitv sunt greturile si starile astea de voma), ptr ca el produce mai multa gastrita. Stiu din experienta.

Eu am noroc, inca nu mi-e rau. Doar cand stau prea mult in soare sau in camere neaerisite ma apuca ameteala si greata, dar cum ies afara, trece.

De ingrasat m-am ingrasat si eu, din pacate, ca mi-e mereu foame. Chiar ma enerveaza, ca nu as vrea sa iau iar atatea kg ca-n prima sarcina, dar se pare ca va fi mai grav

Dar de abtinut, nu ma abtin.

Va pup pe toate
Adina 5+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Criss sa stii ca nu mi se face acid de la muraturi ,ciar imi pica f bine,deci dau inainte cu ele

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 7+

Mergi la inceput

adina, uite chiar sunt imbracata sa cobor jos sa iau vitamine. mersi pentru sfat. sa stii ca in legatura cu biscuitii sarati, am mancat la greu in saptamanile trecute, dar i-am dat afara, ca erau prea buni ca sa ramana in stomac. o perioada i-am suportat, dar acum nici nu mai pot sa aud de ei, asa ca am trecut pe painea uscata, e exact asa cum o descrii tu, se gaseste si aici. dar bineinteles, tot ce e bun si frumos trece repede, asa ca stomacul meu a inceput sa o refuze si pe asta. ma gandeam ca oare nu i se face acru de la atata greva cu mancarea? ca eu deja m-am saturat de mofturile stomacului meu. oricum, acum cobor sa vad daca pot cumpara vitaminele sau tre sa fac rost de reteta sa ii conving sa mi le dea.

Crisstiana 7

Mergi la inceput