Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
pet.cost2005 spune:
cristiana - ooooff ... sper ca nu te-ai suparat pt. ceea ce ti-am zis ... am incercat sa iti dau un sfat, sa iti spun cam ce as fi facut eu in locul tau.
Daaa fetelor, si eu trag tare cu acriturile ... ce bune sunt !!!!
10+
Petronela
adinag spune:
Criss, in mod normal nu ai trebui sa ai nevoie de reteta pentru vitamine. Si la noi e cam totul pe reteta, dar vitaminele nu. Doar cele foarte concentrate, si nu multivitamine (mai degraba fier concentrat, de exemplu).
O voi intreba pe o prietena, careia i-a fost aproape pana la sfarsit rau in prima sarcina si a incercat cam de toate, poate are si ea o idee ce te-ar putea ajuta.
pupici, Adina 5+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
crisstiana spune:
fetele cu muraturile
dati bataie si tineti-o tot asa daca va face bine. mancati si pentru mine un castravete murat. imi plac la nebunie, dar nu indraznesc din cauza aciditatii. asta e.
Crisstiana 7
Gina M spune:
Buna fetelor,
Hop si eu la semnat condica!
In aceasta dimineata starile de greata mi s-au intetit si am fost cat pe ce sa . Phuuuiii, ce aiurea este!Pe de cealalta parte ma bucur pentru ca, in acest fel stiu ca BB este bine, creste!
Jasmin012, Sigur o sa te primeasca caci, aceasta ii este meseria si datoria.Vrea nu vrea, trebuie.
Pussi,ma bucur sa vad ca poti manca!Si mie mi se intampla sa ma trezesc noaptea pentru a papa ceva!
Mihuta, iti doresc distractie placuta la nunta iar apoi, un timp frumos, acasa la parinti.
nrl, bucura-te ca' inca mai poti manca!Puisorul din burtica are multa nevoie de hrana in acest timp.De chilograme, vei avea tot timpul sa scapi dupa nastere.
Bulinanico79, atata timp cat nu vezi rosu - totul este posibil!Mai stii, la mijloc poate fi vorba de o ovulatie tarzie.Ma rog pentru tine sa fie asa cum iti doresti.
Ancadragoman, ti-am vazut burtica!Este frumoasa,creste!Mi-a placut tare mult faza cu bomboana si mahmureala!
crisstina, - imi pare rau pentru tine ca nu poti manca si pentru problemele pe care le-ai intampinat.Doresc din adancul inimii sa-ti fie mai bine.Fiind la a 3-a sarcina + 2-a pierdute am experimentat din plin si eu aceste stari si stiu cat de greu iti poate fi.Te inteleg.
Incearca dimineata sa papi, paine prajita cu unt si putina sare + o canuta de lapte.Incearca sa papi, putin si des.Chiar daca vomiti, imediat dupa aceasta sansele sa retii cat de cat putina mancare, sunt ceva mai bune.
Vre-o trei ani in urma cineva, mi-a soptit despre cartofii copti in coaja (la cuptor).I-am incercat de-a lungul timpului si merg f bine cu putina sare si ceva unt/smantana.Incearca si tu.Te
POZE +
crisstiana spune:
Adina, mersi mult de ajutor
Petronela, stiu ca ai incercat sa ma ajuti si iti multumesc din suflet. la disperare orice sfat e bine venit ( clar , atata timp cat are o logica).
sa nu-mi spuneti sa-mi iau stomacul la bataie, ca nu pot, cel putin pana vine bebe. hai ca glumesc. multumesc de sfaturi fetelor . va pup si acuma chiar ca fug la farmacie.
Crisstiana, 7
crisstiana spune:
Adina, mersi mult de ajutor
Petronela, stiu ca ai incercat sa ma ajuti si iti multumesc din suflet. la disperare orice sfat e bine venit ( clar , atata timp cat are o logica).
sa nu-mi spuneti sa-mi iau stomacul la bataie, ca nu pot, cel putin pana vine bebe. hai ca glumesc. multumesc de sfaturi fetelor . va pup si acuma chiar ca fug la farmacie.
Crisstiana, 7
pussi spune:
crisstianaeu iau ELEVIT, e pentru gravidute, magne B6 3/zi..cica ajuta la decontractarea uterului si a stomacului! Si vitamina C pana consider ca mananc normal!! In perfuzii mi-au dat asa: metroclopamid(anti greata, cred ca asa se numerste), vit. B1 si B6 si hitrocortizon! Toate astea le-au pus in glucoza...In prima zi am facut 1.5 l de perfuzie, au zis ca-s deshidratata tare, apoi a scazut la 1 l si la 0.5 l. De asta ti-am zis si de baut apa!
cu acidul la stomac, eu am , dar doar seara..si nu ma deranjeaza cu muraturile
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
crisstiana spune:
Am venit de la farmacie si sunt super fericita ca mi-au dat ceva. Se numeste Gestagyn, supliment alimentar bogat in acizi grasi polinesaturati omega-3, vitamine si minerale. Nu inteleg eu multe din denumirea aceasta, dar sper sa-i dea lui bebe putina forta, ca saracu nu cred ca o duce prea bine in momentele astea. Singurul lucru care ma preocupa acuma, e ca aceste minerale si vitamine sa se absoarba in corp in cat mai mare masura, si sper sa nu le elimin pe cale orala, ca de altfel toata mancarea pe care incerc sa o pun in gura.
Gina, mersi de ideea cu cartofii in coaja. de smantana nici nu poate fi vorba, dar o sa-i incerc cu unt. o sa-ti spun daca a functionat.
Va multumesc mult de tot pentru sfaturi si vreau sa va spun ca acum cateva ore cand am intrat pe site, nu numai ca eram ametita de foame si de atatea varsaturi, dar eram si foarte deprimata. Acum cel putin, ati reusit sa-mi ridicati moralul si sa-mi readuceti zambetul pe buze. va multumesc inca o data si sper ca la randul meu sa ma pot revansa cu sfaturi utile.
pentru toate mamicile.
Crisstiana, 7
crisstiana spune:
pussi, mersi de raspuns. am fost deja la farmacie si mi-au dat un produs destul de bun cred. am vazut ca are toata gama de vitamine B(B1, B2, B3, B5, B6,B12), acid folic, iod, vit.E, fier, zinc, vit C, magneziu,retinol( de asta nu am mai auzit) si ceva extract de peste, care se numeste omega-3. La prima vedere si din cat ma pricep eu( mai deloc) mi se par bune vitaminele astea. mi-au spus sa iau 1 pe zi, la amiaza, dupa masa- principala. si eu in gandul meu: care masa? ca mai nou sunt pe sub masa de lesinata ce sunt. oricum o sa incerc sa le iau si sper sa fiu mai bine, nu atat eu , cat
Crisstiana 7
pussi spune:
crisstianae bun ce ti-ai luat!si faza cu omega 3 - e foarte sanatos pt. BB si pt tine! Eu iau vitaminele cam seara ca se raresc greturile, dimineata nicio sansa!!
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi