Piticlonti de iulie-august 2004 (219)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara
ne-am intors din calatorie, a fost chiar mai frumos decat as fi putut sa visez... si ca sa fie concediul si mai frumos, lia pui s-a simtit super la bunici. (singura problema au fost picioarele saracele, ca am umblat prin toate cotloanele romei si ale venetiei)
povesti si poze zilele urmatoare.
o noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza tuturor !
Io ma duc sa fac cerere de intrare in parlament, ca aia inca au vacanta !
Gata si cu zilele libere, spre bucuria mea vremea a tinut cu noi si ploile anuntate nu prea au aparut, asa ca am fost in Parcul Tineretului si ne-am zbintuit peste tot, in toate jucariile si la saltelele gonflabile, a fost super placut, am reusit sa stam si la o bere si neste mici (am pacalit copchii cu Mcdonalds)... din pacate bucuria nu a putut fi completa pentru ca in uichend am pierdut-o pe bunica mea din partea tatalui - singura care mai traia din bunicii mei !
Am reusit de am citit ceva din urma, pozici ma duc sa vad acum, iar filmuletele o sa le vizionez de acasa !
Va pup pe toate si va doresc o zi linistita !
Poze am facut, dar au ramas in pisiul de acasa, asa ca o sa le descarc later !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata si de la noi (o dimineata friguroasa si innorata...).
Din pacate m-am bucurat prea devreme ca Stefan se simte bine si ieri am luat-o de la capat, dis-de-dimineata cu varsaturi in rafale pina pe la 11...pina la urma am chemat salvarea - dr. de acolo ne-a spus ca ar putea avea un rotavirus - si m-a trimis la analize, dar cum printul nu prea a avut din ce sa faca treaba mare ca mare lucru nu a mincat de duminica incoace - astept si eu... Am inceput sa-i dau furazolidon si in continuare regim - sper sa-si revina cit de repede!

Andries - ca abia acum am vazut intrebarea ta - ricotta e o un fel de brinza de vaci, dulce, italieneasca - gasesti la supermarketuri - mie personal imi place tare mult!
Ioana - cum a iesit checul - v-a placut?? Am vazut si pozele (toate!!) - frumoasa pensiunea - sum se numea?
Kim - pupam Uka sa-i treaca de la cazatura...
Vrabiutza -bine ai revenit! Asteptam pozele care sunt sigura ca sunt superbe!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

quote:
Originally posted by g_ioana

quote:
Originally posted by kim222

A inceput si Uka sa faca exact ca Maria..ma trezeste din ora in ora sa vada daca sint acolo!

Io crez ca d'aia ne doare in gat

Asta inseamna ca John tuseste din cauza trezirilor dese din fiecare noapte, nu de la tzigari!?...hehehe

Buna ziua mamici si pitici!

Bazdacii sunt la datorie, ca asa le sade bine......Nu ne dau liber ca ne invatatm prost.

Ieri a venit a doua tanti sa inceapa treaba, tanti Ioana e responsabila cu bazdacul cel mare iar tanti Veronica cu calcatul, curatenia, ceva mancare.
Io sper sa mearga treaba, dupa cum v-am spus am de gand sa fiu functionala pen' ca avem competitii si proiecte de facut asa ca sper ca tantile noastre sa fie eficiente...:)))
Maria inca are crize cu urlete si dat cu fundul de pamant, dar in continuare nu are resentimente fata de bebe, am lasat-o sa o tina pe surioara in brate, drept e ca o tinea cu capul in jos si a facut samburica nitel sport extrem, dar am lasat-o ca poate prinde drag.
Acum cand plange fuge repede si ii da paturica de pe ea si vrea sa o ia in brate...
Azi dimineata a stranutat asta mica (noi avem intruniri de familie in camera bebelusului...:)) asa ca Maria a luat o batista si a inceput sa-i stearga mucii "hai sufla, sufla mucu!".
Noroc ca am oprit-o inainte sa se invineteasca de tot Samburica...:)

Io am o foame existentiala (pe langa alte multe chestii existentiale care ma chinuie, ca de exemplu intrebari...:)))..."am voie sa sofez?!" "cata inghetata oi putea sa mananc zilnic fara sa-mi crape operatia!?" si asa mai departe...:)))

Alice, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca!

Ioana, tare frumos in vacanta voastra.
Olivia, frumoase filmulete!
Roxana, felicitari pentru operatiunea olita!
Vrabiuta, bine ai revenit. Asteptam poze sa ne bagam unghiile-n gat pan' la omusor...:)))
Lio, e foarte bine in borcanas la frigider pentru a doua zi.

Liliana, hai liberareee!

Ma duc sa savurez o portie de inghetata! O zi frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Cristalina, multumesc ! Hehehe, unii opameni e fericiti, maninca inghetate si alea-alea, altii e la birouri si maninca dosare pin la ora 4 !
Sanatate multa bolnaviorilor si pentru Tarzanel-Uka !
Andries, tinem pumnii sa fie totul bine !
Ioana, am vazut poze, super frumoase peisajele !!
Olivia, ce parc fain aveti acolo ! Vad ca ati trecut deja la pantaloni scurti si tricou, traiasca vremea frumoasa !
Daria, bravos ca v-ati distrat la circ !! La teatru cum a fost ?
Lia, eu pastram mincarea in borcanelele goale de la hipp in frigider si a fost superok ! Faceam pentru doo zile si nu s-a intimplat niciodata nici un accident de "burtica" !!
Marcela, chiar, asteptam pozele sa ne invinetim de ciuda oleaca, asa, sa nu ne iesim din mina !! Ma bucur ca ati avut vreme frumoasa si v-ati plimbat peste tot !
Carmen, hehehe, buna palinca la nevoie, nu ? sa traiasca al de a inventat-o !!
Roxi, felicitari pentru actiunea "olita" !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Multa sanatate la pui si sa treaca bubele ! Avem si noi nasu` si fruntea belite rau Dar astea nu au oprit-o pe fi`mea sa mai cada de 2 ori dup`aia si sa insiste in prostioare
Alice - La teatru a fost suuuper, incepe sa ma roada gandul sa o duc la spectacol de opera sau balet ... cred ca la Cluj, ca in Oradea nu avem ...
O zi frumoasa sa aveti !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Alice condoleante pentru bunica ta.

Vad ca desi vremea nu a tinut cu voi, tot v-ati distrat si bine ati facut. mama ce am salivat pe calculator vazand stirile in care aratau niste gratare pline de mici...yammii.

Andries cum mai esti.

Monica da voi nu va dezmintiti...nu trebuie sa aveti nici o clipa de relax ca poate va obisnuiti asa. Pupam bazdaca mare si samburica mica.

Olivia vazut filmuletele ...super.

Si pozele Ioanei le-am vazut...mama ce nostalgi am.

Fug ca e 3 dimineata...si unii mai si muncesc, nu ca altii cu atatea libere.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna ziua si de la noi!

Am revenit la prietenele noastre dragi, dupa un we prelungit. A reusit si Cosmin sa aiba liber patru zile, drept urmare, n-am facut altceva decat sa zburdam toti patru pe afara, toate cele patru zile. mai ales ca si vremea a tinut cu noi...

Aveti poze in mesajul urmator, drept dovada.

Noi suntem bine toti. Lui Tudor i s-a innegrit destul de tare unul din incisivii de sus (unul mai tare ca celalalt), concluzia stomatologului a fost ca e de la cazatura, ca nervul a cam dat coltu, asa ca dintele e mort. In mod normal, daca copilul ar sta la tratament, ar trebui scos nervul si obturate canalele, dar in conditiile date, tot ce putem face este sa avem grija de dintisori, respectiv sa-i tinem cat mai mult pe arcada. Adica spalat constiincios pe dinti, ferit de carii, nu muscat din chestii foarte tari. Noua ne pare tare rau, pentru ca nu e foarte estetic, dar asta este. Altii (soacra-mea) au luat decizia, ca de acum incolo nu il mai lasa pe Tudor din mana. Asa ca ieri, la iarba verde, se tinea ca scaiul de el, si il tot tinea de mana, (afara iarba, loc de fugit, etc) pana s-a enervat copilul si s-a trantit pe jos si n-a mai vrut sa mearga. De cate ori ii spuneam sa il lase in pace, ca stie sa mearga si singur, imi zicea ca da, ca uite ca daca voi nu l-ati tinut de mana, a cazut si si-a rupt dintii.... (Scuze pentru paranteza legata de soacra)

Maruca papa suc de mar cu morcov si cu ceva pulpa de mar, si de ieri cereale. In continuare nu doarme mai mult de o jumate de ora odata si nu mai suporta sa stea pe spate. doar in fund si in picioare daca se poate (are 5 luni jumate). asa ca prestam pe rand, in we, iar cand sunt numai eu cu ea, prestez singura la greu. pacat ca burta tot nu scade...
azi trebuie sa o cantaresc, cred ca abia acum a facut 7 kile, asa ca, Lia, Andreea e foarte bine, zic eu.

Cristalina, vad ca va distrati fain pe acolo. mai ales seara la baie...Eu si acum am probleme cand ii fac baie marei, ca intra tudor si incearca sa se bage si el in cada, imbracata evident. asa ca o tin pe mara cu o mana si cu una pe el. De-abia astept vremurile cand pot sa le fac baie la amandoi deodata.

Gabi, sanatate lui Stefan. Inseamna ca nu v-ati distrat prea bine zilele astea, daca a vomat atat de rau. Ii dai mancare de regim acum, nu? O papa?

Alice, condoleante! Ce mai face ghizmoul mic?

Roxi, felicitari pentru olita! Ce repede a mers...Te-am mai intrebat intr-o zi, nu mai stiu daca mi-ai raspuns, ati renuntat la pampers si cand plecati pe afara sau numai in casa?

Olivia, pupici lui Uka, sa scape repede de problema. Cinema-restaurant, hmmm, suna interesant. Si se mananca pe intuneric, sau cum?

Vrabiuta, bine ati revenit! Asteptam pozele!

Ioana, e o dulce-dulce Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Poze noi (paginile 3 si 4):

http://family.webshots.com/album/556971910AAEPAt?start=24

Fetelor, care ma puteti ajuta (Olivia sau poate altcineva), spuneti-mi cum pun un filmulet pe webshots? ca nu reusesc sa ma prind si nici nu prea am timp sa caut pe indelete.

Mergi la inceput

Bine ati revenit, Mitzule !! Am vazut pozele, sinteti realmente o familie reusita !! Pupici comorilor tale, sint niste scumpi amindoi !! Imi pare rau pentru dintisorul lui Tudor ! nepoata-mea are 7 ani aproape si cind au dus-o la dentist nu a stat neam !! Chiar se gindesc la anestezia generala, pentru ca e neaparata nevoie sa isi repare dintisorii si cum altfel nu coopereaza ... Frate-miu tot spera ca va reveni copilul la sentimente mai bune si nu o sa fie totusi nevoie de asa ceva !
Gizmo e bine, ii turuie guritza mama-mama, ne povesteste de toate, ultima "perla" a fost : "Mami, vreau inapoi la tine in burta, sa pot sa fac asa din miini !" si schiteaza un gest cu ambele miini cum ar inota in apa !! Ieri ii spunea prietenei fratelui meu mic, Dana, ca are un bebe in burta !! Am ris cu totii si ne-am intrebat daca copilul stie ceva si noi inca nu !!!
Ca intrebai de webshots ... logheaza-te cu id-ul tau si apoi este un buton pe care scrie upload, apasa pe el si acolo undeva este o casuta in care scrie select files - choose photos or videos ... cred ca acolo selectezi avi-urile sau mpg-urile si dai upload la final ... sper sa mearga asa, incearca ! Eu am cont pe dropbox, dar m-am uitat acum pe webshots (aveam si aici o adresa, dar nu am mai folosit-o demultisor). Bafta si asteptam filmuletele !! Si peseu ... Cosmin trebuia sa isi mai ia niscaiva zile libere si sa petreceti pin la finele saptaminii (stii tu de ce ) !! Felicitarile le las pe miine !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput