Piticlonti de iulie-august 2004 (219)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pup gagicele
aci e inorat si nu e de iarba verde...asa ca am facut sushi ptr dupa-amiaza si astept baietii care-s in vizita la bunica.
vazut poze, admirat si filmulete! super tare Uka. mi-a placut ca vine inapoi cand il striga mami
cred ca sunteti pe afara cu toatele asa ca va urez o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Si la noi este urat, innorat si este si frig, asa ca Stefi si cu tati au stat in casa, in timp ce fraiera de mami este la servici (si racita bocna pe deasupra).

Am vazut si eu poze si filmulete, super toate. Noua ni s-a stricat aparatul foto, asa ca nu pot sa va arat o fetita tunsa (a fost cu tati la tuns si cica a stat foarte, foarte cuminte), iar pentru filme nu are tati "capacitati de productie" sa le salveze pe calculator.

Si eu va urez distractie placuta!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

1 mai muncitoresc,tralalala....mei mai bine mergeam la servici ca am muncit azi,am facut curat,mancare,cumparaturi,calcat multe rufe si acum am pus la cuptor checul "Leeloo",of,of,mai,mai
Olivia nici io nu stiam ca plec in excursie,ne-a facut taticul o surpriza,ca sa-l mai iertam ca a fost plecat toata saptamana in delegatiuni,si ne-a prins tare bineam vazut pozele si filmuleteleio in fiecare seara ii spun povestea cu uka si acuarele si nextla cerere ca altfel nu adoarme!Iar in legatura cu gatul si io am banuit ca-i de la sinusuri ca daca faceam inhalatzii imi trecea...din seara asta trec la galgara
Cristalina au luat si bazdacii minivacantza??Pupam trupa
Carmencita cum au iesit masuratorile,asteptam zoze cu sunculitze!
sunt in zona,ma odihnesc

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daca este urita vremea..unde umblati fetelor?
Am uitat ieri sa va spun cit de rau a putut sa cada Zarzant , vineri in timp ce eu si tati cumparam bicicleta pentru mine. Nu stiu unde s-a lovit ca l-am adunat de jos..de pe ciment..dar cineva mi-a spus ca a sarit nu a cazut...
Iar simibata am fost la cinematograf-restaurant..unic...Este special pentru cei peste 21 de ani, pt ca se poate consuma alcool. Este f interesant ca iei masa in timp ce privesti filmul!
Ioana ,tati arbitreaza rugby? A inceput si Uka sa faca exact ca Maria..ma trezeste din ora in ora sa vada daca sint acolo!
Roxa deci nu iesiti din casa azi?

edit vazut pozele..frumoooss..mai putin vremea care nu a prea tinut cu voi! Vazut si "cabinetul de dus"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by kim222

A inceput si Uka sa faca exact ca Maria..ma trezeste din ora in ora sa vada daca sint acolo!

Io crez ca d'aia ne doare in gat
Da,tati arbitreaza rugby...de plouat ne-a plouat doar dupa amiaza,la Varatec,in rest a fost frumoasa,azi insa cam innourat si friiiig..
Mama ce va invidiez pentru mersul la cinematograf,io am reusit sa vad un film pe dvd intr-o saptamana

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Mergem o data pe luna..cind il lasam pe Uka la cresa ,simbata seara 4 ore.. Data viitoare mi-am propus balet sau teatru sa vedem daca reusim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

is rupta, ieri cind sa plecam de la servici ne anunta sefu` ca azi s`tem liberi, drept urmare o ora mai tirziu cu gasca stirnita ieseam din iasi via bicaz. am tras un friiiggg, dumnezeule!! norok ca luasem o stecla cu palinca de-am supravietuit;))
vazut gorodica si uka, pupam la voi!
andreis, sper sa fiti ok
ioana, i-a placut gorodicii in rezervatia de zimbri?
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

helou!

si aici vreme vantoasa si nicidecum de iesit afara la iarba verde. Am dat o tura cu plodutii pana-n oras si Dani a zis ca vrea acasa ca ii intra praf in ochi

fetelor, daca mai tineti minte voi cu diversificarea....cum era cu pastratul mancarii pt bebe? eu as vrea sa-i gatesc de seara pt a doua zi pt ca asa gatesc pt toata lumea, n-am timp cat sunt singura acasa sa gatesc instant, adica sa fierb o ora jumate pe legumele pt Andreea. Sa pun in borcanase de sticla la rece in frigder e destul sau trebe sa bag in congelator borcanasul pt a doua zi?

Mergi la inceput

Camen...poze de la degeratura nu ai?
Lia eu puneam in dispozitive de plastic si apoi la congelator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lioo, io pastram mincarea in recipient inkis in frigider
olivia, am da`s pe alte aparate, pun imediat ce le am

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput