Piticlonti de iulie-august 2004 (219)
Raspunsuri - Pagina 9
Andries spune:
Inca n-am fost la infectioase, ma duc miercuri la Colentina.
Dar... pe langa alea 4-7 care erau pe 27 apr, pana ieri mi-am mai aparut inca pe atatea si ma mancau ca dracu. Partea buna este ca numai primele 4 bube au facut vezicula (lichid), restul nu si cele care au aparut in al doilea si al treilea val deja sunt estompate, nu au avut "vana" sa se umfle. Deci trag nadejde ca anticorpii aia lucreaza si ca o sa fie ok si cu bb. Ma rog, ma duc la Colentina sa mai imi fac o data markerii virali (ca 5 zile fata de 3 zile nu inseamna o diferenta foarte mare) si mai vedem. Din ce am mai citit eu pe marginea subiectului am inteles ca e posibil ca imunoglobulinele in actiunea lor impotriva virusului sa genereze reactii locale inflamatorii, ca de pinde de la om la om si ca daca faci cateva vezicule la o a n-a expunere la virus asta nu inseamna ca ai facut boala propriu zisa, deci m-am mai linistit. Sa vedem daca si medicul va fi de acord cu mine??
Andries
Andries spune:
Sanatate bolnaviorilor!! Imi pare rau sa va aud ca sunteti la munca, eu...nope. Care-va-sa-zica am treaba: clocesc!!
Andries
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Andries
Sanatate bolnaviorilor!! Imi pare rau sa va aud ca sunteti la munca, eu...nope. Care-va-sa-zica am treaba: clocesc!!
Andries
Asta da activitate placuta!!! Asa ma gindeam si eu ca poate ai doar o reactie ca o forma usoara a bolii. Oricum, sanatate multa!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Ca tot nu am ce face - o sa va spun ca ieri am prestat alt fel de chec care mi-a iesit foarte bun si care poate fi o alternativa la cheesecake (reteta am luat-o de pe culi) - chec de brinza.
Am folosit 400 g de crema de brinza de vaci (merge si cu brinza de vaci normala) si 100 g brinza ricotta + 4 oua + 200 g zahar pudra, coaja de lamiie si 2 linguri de faina + o lingura rasa de gris, ceva lapte.
Brinza se amesteca cu cele 4 galbenusuri + jumatate din cantitatea de zahar. Separat se bat spuma albusurile cu restul de zahar (mie nu prea mi-au iesit spuma ca mi s-a spart un galbenus si nu l-am putut inlatura total - din cauza asta cred ca mi s-a si lasat checul la sfirsit dar tot buna a iesit!!). In brinza se incorporeaza faina si se subtiaza cu putin lapte + lingura de gris. Se adauga si incorporeaza si spuma de albusuri. La sfirsit se pune coaja rasa de lamiie. Compozitia se toarna in tava de chec tapetata cu hirtie si se da la cuptor (incins la 200 grade) pe baie de apa pentru 30 minute. Dupa cele 30 minute se inlatura baia de aburi, se reduce focul la 140-150 grade si se mai lasa 1 ora sau mai mult (pina se rumeneste deasupra (eu de exemplu l-am mai tinut cam vreo ora jumate).
A iesit super bun si merge atit cald, cit si rece (cum l-am mincat de dimineata, la cafea! )...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Am citit doar ultima pagina..Andries .. spuneam fuguta la dr pt ca eu stiam ca daca se confirma varicela...se da acyclovir (antiviral)...si ca trebuie actionat repede..Santate si tinem pumnii!
kim222 spune:
Slaba miscarea pe aici..se vede ca bate vintul vacantei
Roxa tin pumnii sa fie fara dureri! Felicitari pentru olita! Luca este bine.,.,eu binisor..cred ca am o problema legata de fapt de sinusuri ..si asta imi afecteaza si gitul
Andrea tu ce cauti la munca! Ma bucur ca Stefi este mai bine!
Gabi bine ca a trecut repejor...
Daria vazut pozele..din nou felicitarile mele pentru activitatile voastre!
Liliana...asta da AMR!Te-ai pregatit sufleteste pt locuitul impreuna cu mama ta? Hi.hi...dar Victor? Nu o sa fie usor..noi ..ei ..sau si unii si altii...ne-am schimbat!
g_ioana spune:
Buna seara,noi tocmai ne-am intors dintr- minivacantza foarte reusita,asa ca maine de 1 mai muncim pentru casaAm fost la manastiri Agapa,Varatec,Neamt si Sihastria(care este superba,o bucatica de rai)am stat o noapte la o pensiune foarte frumoasa,unde Maria a stat numai in "cabinetul de dush",o sa vedeti si-n poze,am fugit dupa oi,ca sa puna mana pe ele,dar dupa ce m-a bagat prin tot noroiul nu a mai vrut"pentru ca erau murdare"i-am dat mancare lui Bambi,si i-a fost frica sa puna mana pe fan,iar la sfarsit a avut un concert la orga
Andries io iti tin pumnii sa se termine totul cu bine!!!
Olivia chiar vream sa-ti spun ceva....de cand am intrat in casa ma doare gatul de mooor!
Liliana ce putin mai este
Leeloo pupici lui Stefanut!
Revin cu poze..multe sa nu va plicitisiti
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
g_ioana spune:
am revenit..poftiti la poze
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762399981453
merg sa culc cupilul
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
kim222 spune:
Ioana eu nu stiam ca plecati in vacanta...pozele cu "cabinetu" nu se vad..In afara de Sihastria , am vazut si eu celelalte manastiri..
Io gitul de 5 zile il pacalesc in fiecare sera cu cite o cana de apa cu bicarbonat...si merge!