Piticlonti de iulie-august 2004 (219)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata din campu muncii!
Andries cum esti maica? da-ne un semn pls. ai fost la infectioase?
Olivia tu azi la munca da' maine tot la munca? Uka e ok acum, da? dar tu?
Lia si Pat zice ca se da cu ruj...da cand ii zic ca doar fetele se dau cu ruj neaga ca ar fi fata....deci e doar o prosteala de moment. nu ai de unde sa stii ca e alergica la lapte Andreea, doar laptele HN contine lactoza, asa ai zis, nu? deci...oi vedea mai tarziu care e problema.
la dintar a fost ok, de lunea viitoare incepe marea antrepriza...de atunci trebuie sa imi tineti pumnii intens de tot.
iar operatiunea olita e un succes, nu mai face deloc in chilotei, doar la olita.
mai e careva la munca azi? ]
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io;;)
andries, tin pumnii sa fie bine!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

bravo carmencito macar nu-s singura:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pai puteam sa va las singure?!?...Si eu tot pe la munci...desi sunt zombi. Stefan a facut o indigestie crunta si de ieri de la 6 (cind s-a trezit din somnul de dupa-amiaza) si pina spre dimineata pe la 3 mi-a vomat incontinuu...nici nu mai avea saracul ce sa vomite - doar bila si saliva...si asta de la niste amarite de rosii mincate banuiesc eu, cu pofta... Va dati seama ca nici noi nu am dormit pe linga el, mai ales ca se tot scula ca ii era sete, eu ii dadeam cite juma'de lingurita, se mai linstea, voma iar si iar cerea apa...Mi-am adus aminte de povestirile Cristalinei - nu stiu ce as face daca asta s-ar intimpla non-stop...

Altfel ne-am bucurat de vremea frumoasa de simbata si duminica, am iesit in parc si ne-am plimbat. Am fost si la cumparaturi (de unde m-am ales eu cu o pereche de balerini rosii...), am mincat in oras una peste alta am petrecut in familie.

Andries - sper ca ai vesti bune si totul este ok!
Lia - 7 kg?? Pai eu zic ca are super-bine Deea, de altfel se vede si din poze! (Stefan avea 7 kg pe la 8 luni...) Iar cu mesele de dupa diversificare eu zic sa nu iti faci griji foarte mari - daca are intoleranta la lactoza exista laptele de soia cu care poti face toate mincarurile de le descrii tu - eu stiu ca in afara se foloseste cu succes!
carmen - toata stima mea pentru mersul la sala!! Ma uit si eu la voi ca poate asa ma mobilizez si eu....
Roxi - si eu trebuie sa ma apuc de operatiunea "dintarul" - tot astept sa se deschida clinica de se construieste in spatele blocului ca sa-mi fie mai usor...dar ce ma asteapta si pe mine....

Sunt prin zona...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi imi pare rau de Stefan....sper ca e ok acum! hihihihi deci asa astepti clinica de langa bloc...ce faci daca se deschide dupa ce va mutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Si eu la munca, si Stefi acasa cu tati. Suntem bine, am reusit si am dormit si sambata si duminica la pranz, boierie curata, chiar daca Stefi a dat trezirea la 7:30 (iar azi a dormit pana la 9 ). Stefi este bine, mai tuseste un pic si ii mai curge un pic nasul, dar eu sunt multumita de evolutia ei. Dupa-amiaza mergem la dr. sa o asculte inca o data si sper sa fie ok.

Andries, tinem pumnii sa fie bine!
Roxana, felicitari pentru operatiunea olita.
Olivia, multa sanatate si sper sa-i dai de cap.
Carmen, asteptam poze cu abdomenul tau.
Lia, super pozele (in week-end le-am vazut si eu) si incearca sa aplici sfatul Oliviei. Fiecare problema la timpul ei, nu-ti fa griji in avans, nu poti sa stii cum si ce va fi. Si Stefi are momente cand spune ca este baietel, ca are cuc si vrea sa faca pipi din picioare. Probabil este o faza normala, mai ales ca de cele mai multe ori vrea rochita si papuci de printesa.
Gabi, multa sanatate lui Stefan. Si noi am patit o singura data asa, i-a trecut cu citeva picaturi de metoclopramid.

O saptamana buna va urez si eu!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Va pup dulce si va urez minivacanta placuta. Eu la munci...asa ca sunt foste ocupata.

dar AMR 14, sau 13 depinde cum numar.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

minivacanta, daaa;)) hai, liberare!

quote:
Originally posted by polux

Va pup dulce si va urez minivacanta placuta. Eu la munci...asa ca sunt foste ocupata.

dar AMR 14, sau 13 depinde cum numar.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Gabi imi pare rau de Stefan....sper ca e ok acum! hihihihi deci asa astepti clinica de langa bloc...ce faci daca se deschide dupa ce va mutati?

Nici chiar asa...s-a construit deja, cred ca dupa 1 mai o si inaugureaza - au plantat si florile din fata, mai dau tircoale pe acolo sa vad cind afiseaza orarul in usa si imi fac si programare...
Felicitari pentru Pat si operatiunea olita - mi se pare mie sau a mers foarte repede?

Stefan deocamdata e mai bine, nu a mai vomat si nici temperatura nu a mai facut (am uitat sa va spun ca peste noapte a avut stare sub-febrila) - il tin pe regim si ii dau in continuare si metroclopramid.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi asa, am inteles. iti tin pumnii sa se deschida cat mai repede. ce bine ca e ok acum Stefan! da, operatiunea olita a mers nesperat de repede, chiar si mama imi spunea ca se gandise la minim doua saptamani....de, am avut noroc cu cupilu' de data asta, recunosc!
Andreea iar la munca maica? ai mare grija de tine si de burtica, da?

Mergi la inceput