Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Si la noi mai da afara dupa ce mananca. Am facut insa testul cu lingurita(am varsat pe o bluzita de a ei o lingurita de apa-s-a facut o pata mare) si ne-am linistit, ca incepusem sa ne gandim ca ramane fara laptic in stomacel daca tot da asa afara. Acum, dupa ce ii dau sa manance, o mai las cam un minut sa faca pauza, si abia atunci o ridic sa o bat pe spate, in felul asta are timp lapticul sa-i ajunga in stomac.

Ieri a fost o caldura aici de ne-am uscat. Amalia s-a trezt din ora in ora si manca cate 1oz.

Am cantarit-o si noi, sa vedem cat are dupa o luna. Are 10lb 10oz. Cu 2lb mai mult decat la nastere. Noi suntem multumiti, ca ea a fost si o grasuna de la inceput, si dupa cum am citit, fetitele iau in primele luni 1oz pe zi. Am masurat-o si dupa ochiul meu are cam 60 de cm- e o lungana

Am inceput sa pompez mai rar, si am observat ca scot lapte cam pentru 2 mese de ale ei. Se pare ca si fenugreek-ul isi face efect.
VA pup acum, ca incepe sa se trezeasca, si evident ca vrea mancare...

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

mai fetelor..... stau si ma gandesc asa cate s-au schimbat de cand cu bebei nostri...

sa dea naibi daca mi-as mai lua ceva pentru mine! doar pentru Sebastian, ca nu are din aia , sau din aia ( GRAVIDUTELOR, NU LUATI HAINE PT NOU NASCUTI-ale noastre nu mai sunt bune, si nici din cele 0-3 luni nu ne mai incap)...

nu pot decat sa ma gandesc la mama mea cand ne spunea ca nu stim ce sacrificii se fac pt un copil si noi radeam ca fraierele! acum ma uit la burtica lui din 5 im 5 min sa vad daca mai respira....

e... gata, ma lovi si pe mine melancolia!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Asta cu verificatul respiratiei nu o sa va treaca nici dupa multi ani de zile. Pentru mezina ma trezesc de citeva ori pe noapte, doar ca sa verific cum doarme. Si la cel mare macar de 2 ori pe noapte ma duc tot din acelasi motiv. Si are 6 ani. Da' eu mi-s mai paranoica, asa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Stie cineva de vre-un ceai impotriva colicilor care sa-l beau eu? Nu stiu unde sa ma duc la CVS? Sau GNS?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

ei bine nu am nascut inca. asta in cazul in care va intrebati. intr-o saptamana m-am dilatat o juma de centimetru .
am stabilit insa cu medicul si vineri dimineata ma vor induce. deci erika se va naste pe 11 mai. tineti-mi pumnii, incep sa am emotii.

Irina 39+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Irinuca .. hehe chiar ma gandeam sa intreb ce mai e cu tine.. mititica ta se lasa asteptata.. huh?
Nu-i nimic noi facem in continuare galerie sa ai nastere usoara: o sa fie totul bine ai sa vezi ca imediat o sa iti tii printesa in brate.

Bianca felicitari pentru bebelina papacioasa!! Bravo!! tot asa sa o tineti!!

Madalina hai sus din butoiul cu melancolie!! Asa sunt si eu plec sa imi iau mie ceva si vin acasa cu.. jucarii si hainute pentru Sofia.. sotzu' zice ca am luat-o razna rau de tot.. ca sa nu mai pomenesc de faptul ca ma trezesc facand tot felul de lucruri stranii: prin primele luni dupa ce am nascut ma pomeneam ca ma legan si daca nu o aveam pe Sofia in brate.. or fi zis unii ca sunt dusa rau..

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Irinuca, musai sa iti tinem pumnii maine. Ai incredere ca totul va fi bine. Te asteptam cu vesti bune despre venirea pe lume a Erikutei.
Fetelor, eu am ajuns sa nu imi mai cumpar haine. Intru in magazin cu gandul sa imi iau o pereche de pantaloni negri de serviciu si ies din magazin cu un tricou pentru Luca, o rochie pentru Eva si gata, pentru mine nimic. Si mi se intampla de aproape fiecare data.
Si mi-e asa de ciuda pe mine!
Cami, sa iti traiasca printeza. Vin si eu cu intarziere cu urarile, dar azi am citit ca mica ta a implinit un anisor pe 8 mai. Ati sarbatorit-o sau we asta? La multi ani!
Va doresc numai bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

irinuca bafta multa maine si fii curajoasa! eu parca nci nu am nascut, imi e mai greu cu alaptatul...
sa ne scrii cat mai repede macar 2 vorbe! pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ciuf multumim frumos de urari, sa fiti si voi sanatosi ca asta e cel mai important. De sarbatorit pai pot zice ca tot intr-o sarbatoare o tinem: am inceput sambata trecuta cand am mers la zoo sa sarbatorim pe Sofia, marti de ziua ei am facut asa in trei party.. vorba vine party ca ne-am scalambait cu cupilu pe podea si ne-am adus aminte ce faceam noi acum un an, si vom continua sa sarbatorim in week-end si dupa ca vine si ziua lui taticu.. noroc ca alaptez ca altfel eram

Irinuca hai curaj uite noi stam alaturi de tine cu gandul:

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Irina bafta multa si o nastere rapida si usoara. Apoi un bebic sanatos!!!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput