Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

quote:
Originally posted by Carmenbr

Bianca, ce are Amalia pare mai degraba alergie. Ai inceput cumva cu suc sau altceva in afara de lapte? I-ai schimbat laptele praf? Scuze ca pun astfel de intrebari, dar citesc mai rar pe aici si nu stiu dacae alaptata sau nu, daca ati inceput diversificarea. Petele seamana f mult cu ce a avut Eric, baietelul meu, dar el a facut alergie la antibiotic.
Eu m-as duce la doctor.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

3 anisori...uraaa!

Carmen, ea nu bea decat lapte de la mine si similac. Ultimul cam 7-8oz din 27-28 cat mananca ea intr-o zi. Mai stau putin sa vad daca o sa functioneze crema de la avene.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

uau!!!!
da ati fost harnice fetelor!

1. cristina si eu ma ofer cu ne de tel, dar cum au zis fetele, activeaza-ti pm sau trimite o adresa de mail.

2. musetto TOTUL o sa treaca, ia citeste tu in urma sa vezi ce stresate eram noi cu diabetul gestetional

3Arthurana, Rodica, Biribu ce mai faceti?

noi am fost la vaccin!!!
mai fetelor, Sebastian asta e barbatel mai: a plans doar cand i-a facut injectia si cam atat, in rest, toata ziua a dormit ( si noi pe langa el) , ras si papat
are 5.100kg si 60 cm mie mi se pare asa de mareeee mi-a rupt spatele.

altfel e indragostit de vocea mea, ii cant, ii spun poezioare (apropo, am gasit o multime de poezii mici pentru pitici pe DC ca ma ssaturasem sa tot compun eu) si imi trage nist zambete mortale .... ce sa mai, m-am indragostit rau de tot de el!

va pupic si numai bine.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Musetto, nu la nastere am avut experienta cea mai urita, ca doctorul meu e dintre cei mai buni chirurgi de aici, ci in tot timpul sarcinii, dar am mai scris despre asta. Oricum, eu sint complet deceptionata de doctorii de aici (nu de toti, evident). Si nu sint singura. A mai fost o mamica de pe forum (tot din US, de pe coasta de est), care tot cu preeclampsie a fost lasata sa se chinuie pina cind a murit copilasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Musetto, eu am trecut prin ce povestesti tu si, ca sa nu te tin in suspans, s-a terminat cu bine.

si, da, am fost internata in spital cand am fost suspecta de preeclampsie (stadiul 1), atunci cand au gasit ceva urme de proteine in urina si cand tensiunea mea era 160/100. am ramas o zi, pana mi-au stabilizat tensiunea. exact aceleasi recomandari le-am avut si eu: repaus total la pat. asta se intampla in saptamana 38 de sarcina, dar am dus-o la bun sfarsit pana la due date fix, am nascut natural, deci am fost ok. in timpul nasterii am avut o criza de hipertensiune cam nasolica, am speriat lumea, dar moasa mea era deja pregatita pentru eventualitatea asta si a fost ok.

totusi, ca sa te linistesc complet - simptomele tale arata mai mult ca organismul e gata sa nasca, nu ca esti gata sa faci preeclampsie. picioarele umflate, idem mainile, sunt "normale" in sarcina atata vreme cat te mai incape pantoful, recte poti sa tii totusi o cana in mana. la spital m-am lamurit si io ce-s alea picioare umflate cu adevarat, e de nedescris imaginea. plus ca uite, io nu le-am avut umflate decat foarte putin, si totusi am fost suspecta de preeclampsia. definitorie pentru diagnostic e analiza de proteina in sange - care si asta poate fluctua in timpul zilei si, deci, chiar daca iti iese da intr-o dimineata, daca refaci testul intr-o ora doua vei avea surpriza ca rezultatul e negativ. tensiunea marita este si ea un alt simptom "normal" in sarcina, in sensul ca singura nu te califica pentru preeclampsie.

eu zic sa te odihnesti cat mai mult la orizontala si sa te ridici numai pentru motive serioase, cum ar fi papa, pipi, dus, schimbat de haine. restul, lasa aspirat, gatit etc, ca nu pica cerul daca le mai amani sau le face altcineva. ai grija de tine si de bebe.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_dica20 spune:

Madalina, Noi suntem bine si flamanzi, chiar am vrut sa intreb pe aici cine stie cam cati oz se da la o masa pt un bebe de 2 luni, eu ai dau piept dar pur si simplu pt masa de la ota 7 nu am mai nimic, asa ca ai dau completare 2 oz de formula si nu stiu daca e suficient.
Madaliana si la noi bebe tare mai rade cand vb cu el, dar daca spun ing, repeta dupa mine, e asa de dulce cum incearca sa gangureasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

i_dica eu tin minte ca Amalia manca 4-4,5-5 oz la o masa, in functie de cat manca cu o masa inainte. Si facea asta la fiecare 3 ore.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Simina, imi pare rau. Uite un pupic si o floare si incearca sa uiti ce a fost rau...

Conchita, parca te-ai fi inteles cu doctorita mea ce sa imi spui. Si ea mi-a dat aceleasi recomandari. Eu nu am ajuns la o tensiune asa de mare si sper sa nu ajung acolo. Imi pare rau ca tu a trebuit sa treci prin asta, dar bine ca s-a terminat cu bine. Multumesc pt sfaturi si incurajari!

Madalina, ai dreptate. Abia astept sa treaca timpul asta, sa ma vad cu bebelina sanatoasa in brate si sa uit toate grijile si neplacerile din sarcina.

Apropos de vaccinuri, tu i le faci pe toate cele recomandate de medic lui Sebastian? Eu stiu niste mamici americance care se opun la unele, dar nu stiu inca prea multe legat de subiectul asta, tb sa nma documentez, pt ca urmeaza sa ne confruntam si noi cu pb in curand. La cursurile prenatale ne-au spus ca putem refuza si antibioticul (?) pt ochi sau injectia de vit K, dar ma gandesc ca astea totusi sunt bune.

34, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

buna,
noua ne place foarte mult de pediatra, tipa e rusoaica si eu merg pe mana ei.( nici mie nu mi-ar conveni sa se bage cineva in dintii mei asa ca nu ma bag nici eu in scutecele ei)
ce am adauat eu: o doza de tylenol ininte de vaccin ( cand am plecat de acasa) ca sa fie bebe pregatit in caz de febra/durere; ea a fost de acord ,sebi a dormit dupa vaccin foarte bine iar noi am fost multumiti.

antibioticul pt ochisori? pai daca nasti natural cine stie ce "animale" ii intra copilului in ochi...mai face si vro conjunctivita!
ideea era sa il tina pe copil dupa ce se naste cu ochii fara antib. cat sa aiba contactul cu mama lui, sa o poate vedea, sa se creeze legatura intre ei, dar dupa nu vad de ce nu i-ar pune creme cu antib.

rodicapune bebele la piept ca laptele este secretat continuu si stimulat de copilas, mai ales daca papa doar 2 oz, sigur ai pe acolo cantitatea asta!cand ii mai dadeam biberon manca 90-100ml. tu ii dai la ore fixe sa manance?

mai , noi nu am tinut cont de mai nimic- a cerut mancare,i-am dat, a fost ud,l-am schimbat. cata vrema imi zambeste si e activ nu imi fac probleme.

m-a speriat rau de 3 ori - urlete intro seara si nu am stiut ce are - il deranjau iste partzuri - la fel si seara asta , iar intr-o zi l-am gasit plin de sange pe la nas si atunci m-i s-au inmuiat piciorele - da' omuletul atat incercase sa isi bage pumnul in gura ca se zgariase chiar langa nas si avea tot nasucul / obrazul plin de sange.

punici la mamici , burtici si pitici

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

i_dica protejeaza-te ca faza cu nu raman insarcinata cat timp alaptez e doar o poveste din popor.si vara-mea a ramas insarcinata cand avea bebe 7 luni si la fel alapta si ea .speram sa nu ti se intample.
fetelor, vecinii mei au intrat deja in febra 4 of july si de o jumate de ora trasnesc artificiile si culmea bebica mea tace chitic. am fost la ea sa vad ce face si cand am aprins lumina zambea. am luat-o un pic in brate sa nu i se faca frica dar cred ca nu stie ce se intampla si i se pare haios si curios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Musetto, am uitat sa iti spun ca e foarte important sa te hidratezi corespunzator cand ai pusee de tensiune. adica oricum e important sa consumi lichide in sarcina, dar cu riscul de preeclampsie e si mai important. esential este, insa, sa nu iti faci griji degeaba, stai cat poti de linistita, uita-te la filme pasnice, nu intra in discutii aprinse, etc stai cumintica si o sa fie bine, sunt absolut convinsa. sarcina usoara in continuare.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput