Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Conchita, nu-i problema, ca apa beau cu butoiul... Mai ramane sa stau si relaxata si sa nu ma mai agit din orice. Oricum, nu mai e mult. Iti multumesc din toata inima pt sfaturi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare fetelor!! Am cam lipsit de pe forum in ultima vreme.. deh.. una dupa alta se perinda problemele dar acum avem un pic de pauza sper!! Incerc sa recuperez din urma asa pe apucate..
Musetto si Cristina sarcina usoara cat a mai ramas si tinem pumnii pentru nasteri si mai usoare si bebei sanatosi si papaciosi!!

Krissy felicitari parintilor pentru greencard.. e super ca ai asa multi membrii ai familiei aproape!!

Corina cum merge, ai vesti pentru noi?...ceva liniute?

PS: multumesc mult tuturor pentru raspunsuri la intrebarea cu Father's Day!! Pana la urma s-a dovedit ca avea de fapt "taticul" o surpriza pentru noi...o minivacanta la New York

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600342359474/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

... poate n iulie?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Corina nu te necaji.. luna asta poate e randul nostru sa trecem la !!

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600342359474/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cami!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Corina nu te necaji.. luna asta poate e randul nostru sa trecem la !!

Cami, Corina si OanaB, tinem pumnii sa se intample cat mai curand ! Sophia abia a implinit 4 luni, dar deja imi mai doresc un bebe cat de curand, mai ales ca o sa fac anul asta 34 de ani; insa mai asteptam un pic, de-abia m-am intors la serviciu... Asa ca ma inscriu si eu la "aspirante 2008"...

Pupice fetelor, si va invit la Capitolul 4 .

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput