Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by musetto

Fetelor, s-a intamplat ca vreuna dintre voi sa fie suspecta de preeclampsia? La ultimul control nu le-a placut ca mi-a crescut tensiunea si ca am picioarele umflate (credeam ca asta e normal in sarcina, desi e drept ca arata parca ar fi intepate de albine). Nu mi-au gasit insa proteine in urina si asta ma face sa sper ca e doar o alarma falsa. M-au pus pe modified bed rest si m-au chemat si maine la control. La inceput am zis ca nu-i mare lucru dar acum vad ca m-a luat frica! A mai trecut cineva prin asta si totusi a fost bine? Adica n-a facut boala?
Nu mai spun ca asistenta m-a asigurat ca bebe nu o sa fie un "small peanut"(expresia ei), asa ca parca am intrat in panica, daca se intampla ceva rau la nastere?? Cred ca m-a prostit de tot sarcina asta, dar sunt tare suparata si m-a luat o teama de mor. Va pup si scuze daca v-am stricat buna dispozitie, voiam sa ma plang si eu undeva.

33+, cu

Tie ti-au spus dr ca suferi de preeclemsia? Din cate am auzit eu nu este o veste prea buna, cand vine al meu acasa o sa il intreb mai multe despre asta. Din cate stiu eu daca suferi de asta te tin monotorizata in spital si iti dau medicamente de tensiune. Iti amintesti cat de mare ti-a fost tensiunea? Erai stresata? In ultimul trimestru iti creste tensiunea, e normal sa fie asa. Te rog sa ne dai mai multe detalii si o sa il intreb si eu pe al meu, o sa ne documentam de pe internet etc. De marimea fetitei nu iti fa griji, ea creste in ritmul ei si atat timp cat are masuratorile normale. Totul e ok.
Aici am gasit ceva informatii de pe webmd
http://www.webmd.com/baby/tc/Preeclampsia-and-High-Blood-Pressure-During-Pregnancy-Topic-Overview

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Funny. Unde-s doctorii astia in US, care interneaza pentru preeclampsie si mai dau si antihipertensive??? Ca eu era sa fac eclampsie si tot nu mi-au dat. Iar in spital am stat (in afara de nastere) fix 24 de ore, ca era rau de tot. Cu tot tacimul, inclusiv oligurie. Eh, dar eu nu eram un caz grav. Cita vreme nu eram inca in coma.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Siminaf

Funny. Unde-s doctorii astia in US, care interneaza pentru preeclampsie si mai dau si antihipertensive??? Ca eu era sa fac eclampsie si tot nu mi-au dat. Iar in spital am stat (in afara de nastere) fix 24 de ore, ca era rau de tot. Cu tot tacimul, inclusiv oligurie. Eh, dar eu nu eram un caz grav. Cita vreme nu eram inca in coma.

Erai gravida sau nacusei deja? Daca ai nascut cu bine atunci nu te tin in spital pt ca ai avut preeclampie inainte sa nasti. Din cate stiu eu, dar poate gresesc.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Severe preeclampsia causes signs of brain or organ trouble, including a severe headache, vision problems, breathing problems, abdominal pain, and decreased urination.

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Servus fetele, am un pic de timp sa mai intru sa va salut macar!
Sunt f fericita, au fost ai mei ieri la interviu si au obtinut viza (green card), asta dupa ce li s-a refuzat viza de turist de 4 ani incoace! Asa ca peste 2 saptamani mama si tata o sa fie aici, nu mai pot de bucurie! Desi si fratele si sora mea sunt aici, ei o sa locuiasca la inceput cu noi, sa ne ajute putin cu Sophia.

Cristina26 si Musetto, va apropiati cu pasi repezi de "marea intalnire", suntem cu ochii pe voi! Tinem pumnii pt o nastere usoara si bebe sanatos!

Pompa eu folosesc cea electrica de la Medela, f buna si eficienta. Am trei "palnii" la ea, sa spal doar o data seara, cand sterilizez restul de recipiente. Ma mulg dimineata inainte de a pleca la lucru, la serviciu o data, si seara la culcare pt biberonul de noapte. Si daca n-as mai face alt bebe (desi e in plan si al doilea), pompa a fost pt mine una din cele mai bune investitii pt nursery.

Ca se vorbea de menstruatie, eu am nascut de 4 luni si nu am inca ciclu, dar alaptez aproape exclusiv. Si eu stiu ca poti ramane oricum insarcinata, chiar doctorului meu ginecolog i s-a intamplat, are copii nascuti la distanta de 11 luni!

Oare ce mai face Biribu cu Anna ei, ca nu a mai dat de mult de la noi?!

Ce faceti de 4 iulie? Pica tare rau anul asta, in mijlocul saptamanii... Noi pregatim casa pt venirea parintilor, smotru pe cinste, asta daca o sa ne lase Sophia...

Va las acum, sper sa intru din nou cat mai curand. Pupice.

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Cristina, este o perioada sumbra, de care nu vreau sa-mi amintesc. Stiu ce spun, totusi. Bine ca copilul a fost si este bine. Ca despre mine..... Dumnezeu cu mila, pentru neglijenta doctorilor de aici.

Mergi la inceput

Siminaf imi pare tare rau ca ai trecut prin asa o experienta neplacuta. Ma bucur ca bebe este bine. Sper ca data viitoare sa ai o experienta foarte placuta. Totul sa decurga perfect. Doamne ajuta!

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cristina26 poti sa mi trimiti mie e mail, am vrut sa ti trimit eu nr meu de telefon dar nu ai PM activat. Daca vrei.

Pupici!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Multumesc mult, Cristina. La fel iti doresc si eu tie. Dar nu va mai exista o data viitoare (Doamne fereste!), pentru ca nu vreau sa-mi las copilasii orfani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Corina, Cristina, Krissy, multumesc de incurajari ! Mi-a mai trecut spaima. Cred ca am avut un mic atac de panica, gandindu-ma la vizita pe care tb sa o fac maine la doctor.

Cristina, multumesc mult pt toate informatiile! Nu mi-au zis ca as avea deja preeclampsia. Mi-au luat tensiunea si au zis ca diasistola a crescut fatza de normal (era 88 parca), au vazut ca am umflaturi la picioare si atunci m-au intrebat daca am auzit de preeclampsia, ca vor sa ma monitorizeze ca sa nu apara (cica apare brusc). Mi-au zis ca daca sare tensiunea peste 140/90 atunci e mai ingrijorator (dar nu s-a intamplat asta, ca mi-am tot luat-o acasa). Am citit si eu pe internet, inclusiv la linkul dat de tine si totusi ma gandesc ca e improbabil sa am asa ceva, pt ca nu manifest simptomele acelea pe care le-am vazut listate. Sper sa fie bine...
Cu telefonul ma ofer si eu (dar tb sa iti activezi pm-ul ca sa ti-l trimit sau sa dai tu o adresa email unde sa ti-l scriu, asa cum zicea si Corina).

Krissy, felicitari parintilor pt greencard. Ce minunat este sa ii ai langa tine! Si au venit la momentul potrivit :), sa va ajute si cu Sophia. Le urez mult succes si adaptare rapida la viata de aici. Banuiesc ca vor tb sa stea cel putin 6 luni pe an in State.

Simina, nu am inteles din mesajele tale daca ai avut sau nu preeclampsia si nu stiu ce ti s-a intamplat, dar imi pare rau ca ai avut o experienta urata la nastere.
Eu nu am alta sansa decat sa gandesc pozitiv si sa am incredere in sistemul de aici (chiar daca nu e cel mai bun din lume, mi se pare totusi mai bun decat cel romanesc) si sper sa nu ajung la complicatii. Iti urez multa sanatate si sa te bucuri de copilasii pe care ii ai!

33+, cu

Mergi la inceput