Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

irinuca felicitari !
sa fie sanatoasa si norocoasa Erika, ca restul vine de la sine! ai fost tare cu bebelusul frumos/ urat! ce ii dai sa manance?
arthurana ce e cu cucuiele alea, ca si bucalatu are unu ?
rodica, camiM gata, deschid magazin de lapte! am inceput sa ma mulg mai rar, azi l-am pus mai des la san dar tot mult lapte este plus ca ma dor sani pt ca sunt plini...asta este, o sa pastram pt zile negre ca doar nu se strica la frigider.

sa va mai delectez cu ale mele!
(a nu se citi de personele sensibile!!!)

acum 2 zile, hai sa schimbam copilu' ca de vro 3-4 ore dormea si sigur avea ceva in scutec ( Hugies-sau cum se scrie)... il luam , mai fetelor, si cand ii dam dispozitivu jos, ce sa vezi: tot funduletul plin de niste chestii subtirele, transparente, care mai mici , care mai mari, aratau ca niste taitei transparenti chinezesti!

s-a zbarlit paru' pe noi!!! adrian cu tel in mana sa sune pediatra, eu moarta de spaima, cu borcanu' sa bag animalele acolo!!! in 2 minute an tras o spaima de moarte!!!

ma da nu semana cu nimic din ce am invatat eu la scoala!!!

ma calmez si ii cer scutecul lui adrian, si il iau la explorat: ce credeti ca era??? copilu se tot frecase cu fundu si elastecul din spare se rupsese si se imbibase cu pipi! e , na parinti pe noi!ma faceam si de ras cu borcanu meu cu tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

!

Tot e bine ca nu ati alarmat pediatra ptr "animale" !!!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

multumesc mult de felicitari!
mai fetelor eu ma mir cum ati avut voi timp sa mai intrati si pe net ca eu una pana acuma nu am apucat. nici macar la cei din romania nu am apucat sa le trimitem poze la toti, pe astia de pe-aici n-am apucat sa-i sunam...
erika e bine acum, ne-au dat drumul din spital chiar duminica seara, dupa ce au lasat-o 6 ore fara ultraviolete ca sa vada cum reactioneaza. din fericire a fost bine asa ca am venit acasa. am fost nevoita sa-i dau formula pentru ca trebuia sa manance mult ca sa elimine bilirubina prin urina si scaun. mie nu-mi venea a ma mulge cu aparatul ala al lor ca ma dureau sanii de numa si nu curgea nimic, asa ca inca mai lucram la asta. acum imi curge ceva ceva din sani, dar ea saracuta suge cate o juma de ora, cam asa o tin 15 minute la unu si 15 la celalalt, bine-nteles cu adormirile de rigoare , si dupa aia tot mai bea cam 50 ml de formula.
am fost cu ea azi la pediatru si a zis ca totul e bine, sa nu-mi fac griji ca eu voi avea mai mult lapte si ea se va lasa de formula. chestia e ca dupa ce termina ea eu tot mai mulg si ma gandesc de-acuma sa-i dau cu biberonul dar tot laptic de la mine.
am reusit zic eu sa pun ceva poze, sa-mi ziceti ce parere aveti de iubita mea .
http://new.photos.yahoo.com/irinuca_usa

Irina 39+ cu Erika

Mergi la inceput

ordinea e cam aiurea ca pentru nu se stie ce motiv ori eu n-am fost in stare sa le aranjez cum trebe ori yahoo le-a dereglat

Irina 39+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Irina, esti o fericita cu un asa bb scump langa tine. De-abia astept sa o imbraci in rochite, palariute cu volanase si sa ne pui poze.
Felicitari inca o data pentru un asa bb reusit.
Cami, saru'mana de link. Facusi tortul?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Iaca-ta ca ne-am intors cu bine din Romania, nu a fost greu deloc, cum ma asteptam. Sophia a dormit cuminte in bassinet-ul ei pe avion, si nici macar urechiusele nu au prea deranjat-o la schimbarea de presiune. Asa ca mamicilor care intrebati ca mine despre calatorie cu bebei mici, curaj ca suporta bine calatoria cu avionul.

Pe langa bucuria de a fi acasa cu parintii mei, am reusit si sa rezolv cateva lucruri: mi-am reinnoit pasaportul, am transcris certificatul de nastere al Sophiei la starea civila romaneasca si i-am pus fetitei cercei la spitalul de pediatrie (ca aici la mall nu am curaj, cu "capsatorul" ala).

Intre timp am vazut ca s-a mai nascut un bebelus - felicitari Irinuca pt fetita, sa-ti traiasca si sa fiti amandoua sanatoase. Asa ca am modificat si lista ca atare.

Cami, la multi ani cu intarziere pt barbatelul tau, sa fie sanatos si sa fiti fericiti!

Biribu, mai intra sa ne mai dai un semn de viata, stiu ca ai inceput serviciul si ma intereseaza si pe mine cum va descurcati, ca ma intorc si eu la lucru dupa Memorial Day!

Cam atat deocamdata, va pup si toate cele bune,

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

fetele, dupa nastere, ati avut probleme cu picioarele si mainile sa va fie umflate? mie picioarele imi sunt cum nu mi-au fost niciodata in timpul sarcinii. nu ma deranjeaza dar m-am speriat putin de cum arata.
despre burta voi ce stiti? in cat timp se retrage? trebuie stransa cu ceva sau nu? nu am apucat sa citesc nimic despre asta si poate stiti voi ce si cum.
va pup!

Irina 39+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!

Madalina ai fost mortala cu "animalele".. cum mai stai cu laptele? Si ce mai face Sebi?

Irinuca bine ati revenit acasa!! las' ca iti intri tu in ritm si pe urma ai si timp de telefoane.. mhmm... nu prea lungi though..
Multumim pentru poze... ai o papusa superba.. sa va traiasca!!
Nu mi s-au umflat picioarele dupa nastere asa ca nu stiu ce sa zic ..suna si tu medicul si intreaba-l, sigur are o solutie.

Ciuf cu placere! facui si tort si prajitura krem a la krem, noroc cu fetele noastre de pe la "bucatarie" ca m-am inspirat de la ele.. am bagat si eu un "diplomat" si .. spre surprinderea mea a iesit si a si placut la public.. concluzia : trebuie sa trec mai des pe la "bucatarie"..

Krissy bine ati revenit din vacanta, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita si.. productiva!!!! Merci

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Irinuca am uitat sa zic de burta : eu am intrebat medicul (ca imi trimisese soacra o centura) si mi-a spus ca el recomanda sa fie lasata in pace burtica sa se stranga ea singura, dupa o vreme poti sa incepi sa faci exercitii, dar e mai sanatos sa fie lasata in pace... acuma stii cum e vorba aceea: cate bordeie atatea obiceie asa ca faci cum simti ca ti se potriveste tie mai bine asta e parerea mea.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cami, ai facut poze la prajiturici? Daca vrei iti dau o tarta tare faina de fructe (o tot fac la petreceri). De fapt ma tin de mult timp sa o scriu pe DC dar nu apuc ziua aia cand sa am timp berechet. Acum sunt la serviciu, iar reteta e acasa.
Irinuca, eu nu mi-am strans burta. Si dupa doua sarcini (burti mari de tot de ziceai ca am gemeni) burta mi s-a retras. Nu ma pot lauda cu o piele prea intinsa, dar sunt ok. Deci fara nici un ajutor. Cand am putut am inceput sa fac abdomene. Dar mersul pe jos te va ajuta mult la retragerea ei.
Madalina, fusesi haioasa, mey, cu animalele tale. Bine ca nu alertasi populatia. Eu la Luca am folosit cu placere Huggies, dar la Eva nu am mai fost deloc multumiti asa ca am trecut-o pe Pampers.
Krissy, bine ati revenit acasa. Sa stii ca e mult mai usor sa calatoresti cu un bebelus, decat cu un toddler. Te plimba prin tot avionul, nu vrea sa stea locului pe scaun, curios, sta de vorba cu lumea. Is patita. Am calatorit cu Luca cand avea un an jumate si a fost de groaza. De atunci nu imi mai fac curaj sa calatoresc pe distanta lunga cu copiii.
Eu pe Eva am "capsat-o" la Mall. Cadou pentru cele trei lunite de viata implinite. A plans atunci, iar la cateva min. mi-a adormit de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Dar toata lumea se uita la mine cam stramb. Probabil in mintea lor nu concepeau ca cerceii se pot pune si de la o varsta timpurie.

Pup gasca de mamici, pitici si burtici

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput