Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Taby spune:

corinadanaabia acuma am observat ca tu esti din Timisoara...ce coincidenta...ma bucur Raluca fetita ta este uimitoare,idnamisibil de frumoasa...felicitari pt o asa printesa....sa sti ca te invidiez...si eu vreau o fetita ca Raluca...
Good night si miine o zi suberba pt toate mamicile si vitoarele mamici

23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Irina,

Felicitari pentru fetita.
Nu te speria de icter. Marea majoritate a bebeilor fac. Si Jacob a facut si l-a tinut 10 zile...era portocaliu la fata...:). Acum e bine. Eu cand l-am vazut am crezur ca e copilul brunet, parca era bronzat...ce mama tampita..
Si pe el l-a scos cu vacumul, tot cu fata in sus..ii scazuse pulsul.
Sa nu te sperii ca va avea IN LOCUL IN CARE L-A TRAS CA UN CUCUI MAI MOALE..dar si ala dispare in cateva sapt.
Daca ai intrebari iti stau la dipozitie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Taby

corinadanaabia acuma am observat ca tu esti din Timisoara...ce coincidenta...ma bucur Raluca fetita ta este uimitoare,idnamisibil de frumoasa...felicitari pt o asa printesa....sa sti ca te invidiez...si eu vreau o fetita ca Raluca...
Good night si miine o zi suberba pt toate mamicile si vitoarele mamici

23

tabytha

Tabytha iti multumesc ptr aprecieri. Asa o fetita iti doresc si tie, poate chiar mai frumoasa . Am vazut ca te apropii si tu de intalnirea cea mare.Ati hotarat numele?! Fetelor noi numai probl. avem cu numele Ralucai. Americanii si asiaticii zici ca si rup limba in gura cand incearca sa l pronunte. Se pare ca nu m am orientat bine....

Am fost azi la plaja, ce frumos!!!!

Va pup!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Irinuca sa-ti traiasca papusica!! sa creasca mare cuminte sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!
Icter a facut si Sofia pana sa iesim din spital si arata de-a dreptul portocalie saracuta, dar a trecut dupa vreo doua saptamani.va asteptam cu pozici cand ai vreme.

Madalina ce bine ca ati scapat de stresul cu buricelul!! Bravo Sebi!!
Maaama ce de lapte ai tu!! Super asa!! in timp cred ca o sa se aseze "productia" dupa cat papa mititelul.

Corina ce simpatica faza cu numele Ralucai!! Ei si lasa-i sa se chinuie macar asa o sa o tina sigur minte..!!

Edit:
cu ceva intarziere:

Happy Mother's Day!!
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Cami mama dar si tu bantui pe aici?! Am crezut ca s singurica.

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Corina bantui ca acu imi plecara musafirii de peste week-end, doarme copilu si eu caut retete de torturi ca marti e ziua sotului si vreau sa il surprind cu ceva buun de tot.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Atunci LA MULTI ANI sotului si tie sa ti reuseasca tortul!

Eu am plecat la nani aseara.

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Irina, sa iti traiasca Erikuta. Felicitari. Va doresc multa sanatate si sa fie nevoie sa stea micuta numai 24 de ore la lumina albastra, nu mai mult. Dar ai incredere ca totul o sa fie bine. Si Eva a facut icter, dar un pic mai tarziu, adica incepuse ea sa fie mai colorata din spital, dar medicul a dorit sa o vada mai tarziu si sa ii facem analize. Asa ca dupa 4-5 zile de la nastere ne-au internat in spital si am stat o noapte intreaga la bronzat, dupa care in fiecare zi timp de vreo 5 zile ii lua sange sa verifice bilirubina. A fost de-a dreptul chinuitor.
Arthurana, puiul tau are cucui? Ca Eva a avut si ea asa ceva si i s-a retras in luni, nu saptamani. Dar era un cucui al naibii de vizibil. Luca, care si el nascut ca un puturos, adica ajutat de vacuum, nu a avut cucui.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Prezent
Ia spuneti-mi de unde procur apostila pentru certificatul de nastere romanesc? Vreau sa ii fac Evei (cica se poate pana la un an jumate, maxim) si nu stiu de unde sa fac rost de apostila.
Pup si mai si voi bagati o gheruta sa scrieti un rand.
Cami, la multi ani sotului tau. Multi multi ani fericiti impreuna.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Corina merci frumos si voi sa traiti multi ani sanatosi si fericiti!!

Ciuf apostila se ia de la Departamentul de stat, mai exact de la Secretarul de stat din statul de unde s-a nascut copilul - daca am inteles eu bine voi sunteti in Colorado deci adresa asta ar putea sa va fie de folos - http://www.sos.state.co.us/pubs/bingo_raffles/apostille.htm . pentru certificatul romanesc te sfatuiesc sa ceri mai intai "a certified copy" a certificatului de nastere si pe aceea sa pui apostila pentru ca cei de la consulat cand mergi pentru certificatul romanesc ti-o opresc acolo. E fain ca acum ti-l elibereaza pe loc( certificatul romanesc).daca vrei mai multe detalii iti povestesc cu placere ca noi am facut certificatul Sofiei acum vreo doua luni.
Multumim frumos pentru urari, asemenea si voua va dorim!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
primul an cu Soficu

Mergi la inceput