Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

irinuca cu burta subscriu la ce ti-au zis fetele. da, am fost umflata de la piciore in sus, inclusiv sani aveau edeme, o sa rtreaca de la sine.

camiM multumim de intrebare, suntem bine, sebi e chiar cuminte fata de ce stiam de de la alti copii; papa, pipi, caca si somnic ( azi s-a cam marait , mai voia si el atentie)

de lapte de cans va scriu l-am golit pe dr (240ml)si stangu a produs si el 150ml , intreb si eu: nu e cam mult mai ? incerc sa ma mulg cat mai putin , acum e a 3-a oara de la 12 noaptea, si nu mai puteam, imi explodau .

eu sunt cam in ceata asa, obosita mai tot timpul, parca nici nu mai gandesc bine...

voi le-at dat/ le dati suzeta copiilor???

PSvro reteta de tort cu mere, ala pe care il mancam cand eram mici,stie cineva?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ciuf din pacate nu am facut poze ..( am facut la ziua Sofiei si la a taticului nu am mai facut..) si mie imi vine sa ma bat mai ales ca tortul diplomat iesise tare fain asa cu fructele la vedere. Cat priveste reteta de tarta cu fructe ar fi super daca ai vreme sa o scrii, mai incerc ceva nou si daca e din sursa sigura atunci musai sa fie bun!!
Si ca povestiti de cercei e cineva care a pus cercei fetitei cand era mai marisoara? Noi nu i-am pus inca Sofiei dar vreau sa ii punem si nu prea stiu daca nu cumva o sa se traga de urechiuse.

Madalina noi am incercat sa ii dam suzeta Sofiei dupa ce am venit acasa de la spital ca acolo o tinea si era tare linistita dar pur si simplu nu a mai vrut-o.. am incercat mai multe modele, inclusiv cea de la spital si nimic.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Madalina, in privinta surplusului de lapte, am citit pe un forum americanesc ca "se regleaza" productia dupa cateva saptamani si sfatul era sa profiti si sa pompezi tot ce ai in plus ca sa iti faci stoc la congelator pt mai tarziu. Tot acolo era dat si un link, ti-l scriu ca poate iti va fi de ajutor:
http://www.breastfeedingbasics.com/html/oversupply.shtml

Legat de suzeta, am o carte "Baby Bargains" in care scrie asa: suzeta e recomandata dupa o luna la copiii care sunt alaptati, ca sa nu se produca vreo confuzie si sa refuze sanul. Asta din cauza ca suptul la san cica e putin diferit de cel de biberon. Unii copii se adapteaza la amandoua, altii insa nu mai stiu cum sa suga! Apoi se recomanda intreruperea ei dupa 6 luni-un an pt ca incep alte pb, de genul infectiilor la urechi sau pb legate de dantura. Pana in 6 luni insa cica ajuta pt ca s-a constatat ca folosirea ei a scazut incidenta la sindromul mortii subite, care e prevalent intre lunile 1 si 6.
Deci, trage si tu concluziile care iti convin de aici. Eu nu am experienta (inca), dar daca bebe mi-ar refuza suzeta atunci mai bine nu i-as da-o, iar daca o vrea, atunci i-as da-o numai la culcare si intre lunile 1 si 6.
Uite si un link despre problema asta: http://www.cnn.com/HEALTH/library/PR/00067.html

Mai fetelor, eu am ramas singura graviduta care mai scrie pe aici? Ma tem ca am sa ajung sa vorbesc de una singura :( Oare Cristina pe unde o fi?

Va urez si voua si bebeilor multa sanatate si abia astept sa ajung si eu ca voi, adica sa imi tin bblusa in brate

27+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna mamici, si viitoare mamici!

Noi suntem bine, mancam, dormim, am incaput sa zambim la mami, la tati...

Eu am inceput incet incet sa pompez mai rar ca sa intrerup de tot, dar se pare ca cu cat pompez mai rar cu cat am lapte mai mult. Parca sunt sucita. Ma bucur insa, ca astfel pot sa-i dau sa manance ziua numai lapte de la mine. Doar noaptea suplimentam. Are program dn 3 in 3, parca are ceas in fund...

Maine avem botezul. Sper sa fie cumintica si sa nu se sperie, ca atunci o sa fie vai si amar...

va pupam si numai bine!!

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Am uitat sa adaug un link care mi s-a parut util: e vorba de forumul celor care au scris Baby Bargains: http://www.windsorpeak.com/dc/dcboard.php
Gasiti aici informatii (sau pareri) despre tot ce e legat de cumparaturile pt bebe in State.

27+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Bianca, sa fie intr-un ceas bun. asteptam poze de la botez. Mica sa fie cumintica.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Bianca abia astept sa ne povestesti cum a fost la botez!! Si poze bineinteles!!

Musetto multumim pentru link-uri, cel cu baby bargains e foarte interesant!!
Am vazut ca o sa fie fetita bebe al tau.. v-ati hotarat la nume?

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Am pus poze de la botez, in semnatura. Albumul este BOTEZ.
A fost cuminte, si totul a fost bine.
Acum va lasam , ca iesim la plimbare.

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

CamiM, multumesc de intrebare . Eu oscilez intre Emma si Sonia, mai degraba Sonia as zice. Sotul spune ca vine si el cu o lista, sa vedem ce ramane in final. Am vazut ca pe fetita ta o cheama Sofia (am vazut si filmuletul, sunteti adorabili cu totii!). Frumos nume ati ales si din cate stiu Sonia e o varianta a lui, de aceea nu se putea sa nu imi placa. Nu suntem inca siguri daca vrem si middle name, dar daca ne hotaram pentru, atunci o sa fie Elizabeth, numele nostru englezesc preferat :)

BiancaM, am vazut pozele de la botez. Sa iti traiasca fetita, e o dulce si ii sta tare bine cu palariuta alba!

Cineva intreba parca mai demult despre glass bottles pt bebelusi, pt ca cele din plastic n-ar fi sigure. Am gasit undeva pe internet ca firma Evenflo fabrica asa ceva, deci probabil tb comandat la ei. O sa caut articolul si daca il gasesc postez link-ul.

Pupici la toate mamicile!

28, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Bianca, superb botezul. Dar ai lasat-o pe nasha sa se chinuie cu dezbracat/imbracat de bebe scump.....

Doar o curiozitate am: la ce biserica ati fost, de aveau femeile capul acoperit (oarescum)?

Sa va traiasca micuta printesica!

Mergi la inceput