Bebelusi "made in USA" (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Taby spune:
Bianca am vazut si eu pozele de la botez,sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa...atit de bine a prinso rochita aia alba cu palariuta,...arata ca o printesa in toata regula...Va si sa aveti o saspamina usoara
24
i_dica20 spune:
Am si eu o intrebare, as vrea sa-mi cumpar un costum asa mai serios ca pt o doamna cu copil mic si nu prea ma descurc pt ca nu stiu unde as putea gasi, eu nu sunt de mult in sua si nu prea cunosc magazinele.
Am vazut ceva costume la jc penney dar erau mai mult numere mari, eu port 8.
Mi-a placut mult costumul nasei lui Bianca, ea l-a cumparat de aici?
cristina26 spune:
i_dica20 depinde cat de mult vrei sa platesti pe costumas. Daca vrei ceva nu foarte scump poti sa mergi la Dillard's, BananaRepublic etc. Daca poti sa chelutesti mai mult poti sa mergi la Saks Fifth Avenue, adevarul e ca este foarte scump dar cum esti servita si cat de mult se ocupa vanzatoare de tine pana gasesti exact ceea ce cauti nu poti gasi in multe magazine. Chiar daca nu vrei sa cumperi nimic, eu iti recomand sa mergi sa vezi ce au. Eu am fost foarte impresionata cu selectia de haine a lui Saks Fifth Avenue din Dallas.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
31+ Ingrid Ecaterina si mami
BiancaM spune:
Buna!
Ma bucur ca v-au placut pozele.
Simina, botezul l-am facut la Biserica din Anaheim.
MAdalina, chiar acum citeam ca cine a pierdut un bebe, Nu e cazul tau, si are lapte , sau are lapte in frigider, poate sa-l doneze la o banca de lapte. Ei il dau mamicilor care au bebei prematuri si ele nu au lapte.
Eu sunt inca la procesul de incetinire a lactatiei. Ma stringe in spate cand ma gandesc, dar am ajuns la concluzia ca nu pot sa continui sa pompez zi si noapte.
Amalia ma cam necajeste, ca da laptic afara cand mananca si asta ma sperie. Uneori e putin, alteori e cate o gurita plina. Medicul ne-a zis sa mai asteptam sa vedem daca isi revine( asta se intampla de 2 zile), si sa o ajutam si noi sa nu mai dae lapticul afara.
Cam atat de la noi.
Va pupam!
Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
Siminaf spune:
Bianca, bebeii nu au sistemul digestiv maturizat, deci nici asa-zisul "sfincter" dintre esofag si stomac (care de fapt nici nu este sfincter), asadar este normal sa regurgiteze. Daca totusi dupa ce papa o tii ca sa dea aerul afara, va regurgita mai putin.
Ma miram ca ai lasat-o pe nasha singura sa se descurce, ca pe mine la botezul Ralucai m-a rugat chiar preotul sa o ajut pe nasha, ca nu prea se descurca. E drept ca si Raluca era mai mare, avea deja 6 luni la botez.
madalina78 spune:
buna
noi am fost singurei acasa pt cateva zile si nopti si sunt cam aiurita de cap...noroc ca sebastian e cuminte dar tot m-a secat de energie.
biancae dulce rau bebelusa, sa fie sanatoasa!despre lapte, chiar ma gandeam la donat mai ales dupa ce am citit ce mi-a recomandat musetto ( multumesc frumos, au fost foarte interesante articolele). deocamdata o sa apelez la congelatorul lu' soacra-mea. ma tot gandesc si eu sa imi mai reduc secretia de laptic , dar daca ma mulg rar sau il astept pe el sa pape ma dor sani, iar mai nou ma ustura sfarcurile rau de tot ( de altfel ele sunt in forma buna)!
krissy cate celule ati avut voi l;a recoltare? noua ne-au spus ceva de 1,500 milioane... nu stiu cat e minim si cat e maxim, eram curioasa sa vad pe unde ne incadram.
irinuca ce mai zici?
Sebastian suge la san cand e relaxat si nu foarte infometat, se mai si ineaca de ma panichez toata ca isi pierde respiratia, dar nu ma mira pt ca de la san vine mult lapte pt gurita lui.
marti am fost la pediatru , bebe e bine ,a luat 750 gr dar a facut si acnee
proaspete mamici, voi cat ati sangerat? ca eu m-am cam plictisit de tampoane...
pupici
BiancaM spune:
Mada, eu si acum mai am ceva scurgeri. La un moment dat ma saturasem si eu de absorbante. De la caldura, ma si oparisem. Vreo 2 zile nici nu puteam sa merg ca lumea.
M-am hotarat!! O sa pompez in continuare la 5-6 ore si o sa completez cu formula. Nu ma lasa sufletul sa o trec pe formula cad eu am lapte. Nu e drept din partea mea. DAca nu as fi avut lapte nici nu mi-ar fi fost greu sa renunt, dar asa....
Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
CamiM spune:
Bianca am vazut si eu pozele de la botez; sa va traiasca micuta crestina!! nasa voastra era foarte indemanatica, la noi eu am imbracat - dezbracat pe Sofia ca nasa neavand de-a face cu copii nu prea se pricepea.
Musetto merci de raspuns!! Amandoua numele sunt tare faine.. bine sunt partiala putin pentru Sonia.. dar e usor de inteles de ce..
Orice nume ati alege pana la urma sa aveti un bebe sanatos ca asta e cel mai important!
Madalina ne bucuram ca lui Sebastian ii merge bine!!
Cu sangerarea de dupa nastere eu am tras vreo 6 saptamani aproape de incepusem sa ma ingrijorez. Pana la urma insa a fost ok; mi-a trecut chiar in ziua de dinainte de controlul de 6 saptamani la ob.
Noi am fost la vizita de un an cu Sofia, ne-au intepat iar.. yuch!! dar in rest suntem super bine: are 12.900kg si 77.5 cm galushca mea.
Apoi am sarbatorit si ne-am dus la mall si ne-am pus cercei asa ca acum are mama maimutica cu cercei.. fetita bucalata!
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
Siminaf spune:
De ce sa va speriati de lochii? Este normal sa dureze 6 saptamini, mai ales in cazul nasterilor naturale. Dupa cezariana - zice-se - ar trebui sa dureze mai putin, ca se curata uterul ca lumea in timpul operatiei. Ei ash! Tot 6 saptamini m-au tinut si prima, si a doua oara. Ca la carte.
cristina26 spune:
BiancaM nu ai de ce sa iti faci griji daca fetita ia in greutate si se dezvolta normal. Eu cand am stat la NICU, cu Paul, stiu ca m-am speriat ca si el dadea mancare afara dupa fiecare masa, dar asistenta mi-a zis ca nu e nimic pentru ca asa ragaie el ud. Zicea ca fiecare copil e diferit iar faptul ca copilul da afara dupa ce mananca nu e nimic de ingrijorat daca copilul ia in greutate(Paul dadea destul de mult afara imi amintesc ca o data cand il tineam in brate a ragait asa ud de m-a udat si sutienul in spate si simteam cum imi aluneca laptele lui pe spate pana la pantaloni~eu am crezut ca a dat afara tot ce a mancat dar mi s-a zis ca e normal si sa nu imi fac griji).
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
31+ Ingrid Ecaterina si mami