Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 23
Carmenita spune:
Dragelor, bebe mi-a facut ieri cea mai mare bucurie. A miscaaaaaat. Am fost la Capidava, pe malul Dunarii si mi-am facut curaj sa fac o plimbare cu barca cu motor pana la o insulita din apropiere. Cred ca vibratiile de la motor l-au deranjat pe bebe si a inceput sa ma boxeze. A fost o zi superba, ca de vara, chiar mirosea a vara, din salcii picura de parca plangeau, am vazut egrete. A fost frumos, dar bebe a facut ziua perfecta.
Am facut si poze, dar nu cu aparatul meu, asa ca trebuie sa astept sa le primesc. Vi le arat si voua. Sunt primele mele poze de graviduta. Mi-am mai facut eu singurica, unele cu burtica, ca sa le trimit lui tati, dar nu sunt asa reusite.
Poimaine vine si tati de la munca, dupa o luna. Abia asteapta sa vada burtica si sa il simta pe bebe. Cred ca mai are totusi de asteptat pana bebe se face mai puternic.
Annisia esti o graviduta foarte frumoasa. Iar burtica este o mandrete.
Va pup pe toate si va doresc distractie din plin de 1 Mai!
Carmen
maine facem 17 ![]()

Happiness_4_us spune:
Sim_stoian, merci mult, astept cu nerabdare.
Tomitza, stai asa un pic. Tot ce apare in poza respectiva ai cumparat? Ma intereseaza pretul si pe mine. Vreau mai multe detalii.
Te rogggggg.
Nana,
20+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
toma_lly spune:
NANA, caruciorul crem cu portocaliu din poza, cel cu toate accesoriile (scoica, geanta, landou) este CAM Combi Family si costa in jur de 15-17 mil lei.
Eu am cumparat numai varianta sport (cum e cel verde-fistic) pentru ca landoul si scoica le iau de la fratele meu (baiatul lui are aproape 1 anisor si nu le mai foloseste). Varianta sport (CAM Preety Evoulution) costa 10 mil lei, dar eu l-am luat la 9 mil lei (pret de targ).
TOMITZA
21+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
ramonaiani spune:
Amar si eu invat de zor - am "Zentrale mittelstufenpruefung" pe 12 Mai. Tu unde il dai? Pot sa iti las un nr de tel, sa vorbim in particular: (DA) 06151/5014644. Mi-ar face mare placere sa ne intalnim cand treci pe-aici.
laviniaN spune:
Draga fetelor,
vad ca v-ati distrat foarte bine majoritatea dintre voi ma bucur mult ca sunteti bine si ca a-ti inceput cumparaturile pt bebelasi.
eu tot in patut m-am uitat la televizor cum pleaca lumea in vacanta
,dar asta este facem ce e mai bine pt puisorii nostri....dupa cat am fost de stresata ca nu misca fetita mea se pare ca a inceput in forta mai ales seara dupa ora 23
,iar in legatura cu linia nigra la mine se vede dar foarte usor.
GABRIELA smecta e foarte bun,asta ia recomandat dr la o graviduta ce era internata cu mine in salon.
Distractie multa pe maine!....eu voi sta in patut si voi manca bine sa ma simt si eu la iarba verde...oricum am pus deja 9 kg cum nu fac miscare deloc.
LAVINIA
22+
Liana30 spune:
va multumesc la toate!!!
ASTA E VIATA!!!
vreau sa va spun ca voi fi alaturi de voi si va voi sustine incontinuare..am fost primita aici cu bratele deschise si m'am simtit bine alaturi de voi..nu pot sa va parasesc..
nu vreau sa va vad triste..
va iubesc pe toate..si sunt sigura ca veti reusi
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Happiness_4_us spune:
Liana, te imbratisez cu mult drag si te strang in brate tare, tare ca sa-ti dau fortza sa mergi mai departe.
Multa sanatate.
Nana,
20+
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
fetelorrrrrr sunt foarte fericita 

o sa avem o fetita super sanatoasa .
nici nu am reusit sa citesc din urma.citesc si revin. 
nu mai pot de emotii......

danielle
18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Happiness_4_us spune:
Dani, felicitari ptr 
Yuhuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!
Nana,
20+
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
crishtina spune:
Uite aici Nana :) http://www.ebabycom.it/product_info.php?products_id=2816
Asta la magazin e 530€ ca e din 2007 ultimul aparut da culoarea e superba...imi place mult.
20+
Felicitari Danielle!!!!