Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 24
toma_lly spune:
DANIELLE felicitari !! 

acum tre sa te gandesti la nume ![]()
TOMITZA
21+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by crishtina
Uite aici Nana :) http://www.ebabycom.it/product_info.php?products_id=2816
Asta la magazin e 530€ ca e din 2007 ultimul aparut da culoarea e superba...imi place mult.20+
Felicitari Danielle!!!!
Imi place, imi place. Ceva in genul asta caut si eu. mercic mult.

Nana,
20+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
nana, tomitza 
crisjo bine ai venit.sa ai sarcina usoara si bebe sanatos 
gabriela si irina felicitari ptr fetite 
devylla faina burtica ai.parca si a mea a inceput sa se faca cunoscuta 
bee felicitari ptr baietel 
liana mii de
si imbratisari.ma rog ca sa poti trece peste toate.
nana mie mi-a aparut linia ceea sub buric,dar se vede fff putin.
si noi am cumparat ieri carucior ptr bebelina.o sa fac poze 
danielle
19+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
sim_stoian spune:
Azi dimineata am uitat sa va spun: de ce toata lumea are tendinta sa tot puna mana pe burta mea? M-am enervat tare ieri. Am fost la tara la bunica sotului si cum m-a vazut prima data, hop mana pe burta. Unde pui ca m-a apasat si cam tare. Bineinteles ca m-am zburlit putin la ea sa ia mana. Apoi, la intoarcere, am trecut pe la socri...care si ei hop la burta. Ma enerveaza de mor faza asta. Una este sa stau eu cu mana sau sa stea sotul. Ei ce treaba au? Pe cuvant daca inteleg. Parca e proprietate publica burta mea.![]()
![]()
Sim
21+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Liana30
va multumesc la toate!!!
ASTA E VIATA!!!
vreau sa va spun ca voi fi alaturi de voi si va voi sustine incontinuare..am fost primita aici cu bratele deschise si m'am simtit bine alaturi de voi..nu pot sa va parasesc..
nu vreau sa va vad triste..
va iubesc pe toate..si sunt sigura ca veti reusi
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Liana,
. Multa sanatate si Doamne ajuta!!! 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Andries spune:
Liana
si multa sanatate! Sunt convinsa ca vei reusi.
sim nu trebuie sa fii suparata, majoritatea care vor sa puna mana o fac din dragoste si apreciere, nici mie nu imi placea chestia asta, dar nu am putut sa o evit intotdeauna.
danielle felicitari pentru fetita, sa vedem, ce nume ii pui?
despre linia neagra mie la prima sarcina mi-a aparut pe la 20 de saptamani, mai rau era ca imi crescuse si un par negru pe burta, aratam ca dracu, dar in vreo 3 luni dupa nastere a disparut tot.
despre carut si alte lucruri eu la primul copil nu am cumparat nimic (patul il aveam doar), pentru ca sotul este superstitios, si mi-a parut rau, pentru ca in zilele de dupa nastere nu am putut sa merg sa-mi iau ce-mi place si a trebuit sa ma multumesc cu ceea ce cumparasera altii, evident ca nu mi-au placut toate lucrurile, ce mai, mult mai bine sa iti iei din timp ce vrei. Pampers daca va luati sa nu va luat masura new-born ca e prea mica, luati masura 1 direct. New born a fost mic pana si pentru Victor care avea mai putin de 3 kg si arata ca un pisoi jigarit.
Eu sunt plina de draci, fi-miu a facut varicela si am facut si eu de vineri pana duminica vreu 10 - 12 bube, primele 4 au facut lichid, restul vad ca deja se retrag fara a mai face lichid, si asta cu tot vaccinul facut de mine in noiembrie. Offffff.........deci am luat amandoi varicela, el a facut boala ca la carte, eu asa cum va spun, am un car de nervi, astept sa treaca sarbatorile sa ma duc la infectioase, sa vedem ce anticorpi, ce markeri virali am, poate totusi nu e afectat bb, ca eu pentru cateva bube nu vreau sa renunt la bb!!
cam asta pe la noi...
Andries
Happiness_4_us spune:
Off Andries, saracutza de tine. Cumplit. Te cred ca esti nervoasa.
Incearca s ate linistesti ca bebe sigur va fi bine.
Pupici.
P S Treaba cu masura la pampersi tocmai am aflat-o si eu, deci e adevarata masura, adica, ca newborn e f mica si trebe masura 1. Multumesc de confirmare.
Nana,
20+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
afibebe spune:
ne-am intors
danielle ma bucur mult pt tine.sa-ti traiasca.ce nume o sa aiba?
sim nu te panica.si mie mi se intampla la feldeja m,a enerveaza chestia asta.insa nu e cu rautate facuta.
cica daca atingi burtica unei gravide vei avea noroc.trebuie sa-ti pui o dorinta si cica daca poti atinge burtica asta iti va aduce noroc si dorinta ti se va indeplini.
asa stiu eu ca se explica atingerea burticii unei gravidute.
upf merg sa ma intind putin am facut o dita mai plimbarea.3 ore jumate ne-am plimbat prin oras.ma cam doare burtica.
i-am cumparat lui bebe niste caciulite superbe.am gasit un costumas beton dar e de vara deci il va purta la anu pe vremea asta.
am lasat vreo 2 milioane pe caciulite si costumase.tare faine sunt.
spor la scris.eu merg in pat o jumatate de ora.simt ca imi plesneste burtica.
va pupam si revenim mai tarziu.
AFIBEBE
21+ Cristian Nicolae
sim_stoian spune:
Pai inteleg eu ca aduce noroc sau mai stiu eu ce atingerea burticii. Dar socrii si bunica sotului au un stil nasol, parca ma freaca pe burta
. A pus mana si nasa mea si o colega de la servici, dar delicat, asa, nu m-a deranjat. Da' frecatul ala al lor m-a scos din pepeni.
Sim
21+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
IrinaC, felicitari pentru fetita.
Vmkriss, multam de indicatii. O sa incerc sa descarc de acolo, voiam numai sa mai micsorez pozele, ca au 3 mega fiecare.
Tomitza, sa il folositi sanatosi.
Nana, maine fac gratar acasa si esti invitata.
Mie la Alex mi-a aparut dunga abia pe la 7 luni, am ten mai deschis. Dar am suportat-o un an dupa ce am nascut. Acum nu o am, dar stiu sigur ca va aparea.
Bee, felicitari pentru baietel. O sa fie bine.
Liana, 
Danielle, uraaaaaa. Felicitari, sa fie sanatoasa! 
Simona, nici mie nu imi place sa se puna mana pe burta si nici nu las pe nimeni in afara de sotul meu si de Alex. In general ma feresc ostentativ sau zic sa nu ma gadile ca nu ii place lui BB. Spune-le asa ca e BB cam agitat sau ca nu ii place sa fie zgandarit si gata, problema lor dc se supara. Dar sa stii ca eu, indiferent ca e vb de familie sau nu, ma feresc pur si simplu.
Andries, imi pare tare rau de patania cu varicela. Multa sanatate si sper sa nu fie probleme.
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)