Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

In sfarsit am si eu vreo 3 poze afisabile cu burta, insa nu stiu de unde sa descarc si eu un program de prelucrare, un PhotoDhop sau ACDSee ca sa le micsorez.

AICI gasesti IRFANVIEW - free si foarte simplu de lucrat http://www.tucows.com/get/194967_75076

Flori 19+ cu si tati

Varsta lui BB
Flori graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fetelor,

si eu am fost la kidex si am achizitionat un carucior
e foarte frumos, crem cu portocaliu, marca CAM

TOMITZA 20+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hop si noi.
La servici, bineinteles. Doar maine suntem liberi. E bine si asa.
Annisio maica, arati super si burtica e la vedere bine.
IrinaC, felicitari pentru fetita!
Devylla, frumoasa burtica, mi-a placut si nu mai fii suparata ca nu au vrut sa-ti spuna ce e bebe, lasa ca o sa afli tu curand. In privinta formei burticii, eu m-am convins ca nu are nici o legatura cu sexul copilului. Am facut multe comparatii si nu s-a confirmat nimic. Sa dea DD sa fie fetita asa cum iti doresti. Pupici
Roxule, distractie pe voi nu gluma. Auzi, gratare, copiii la joaca, super atomosfera. Vreau si euuuuuu.....

Noi in weekend am fost prin magazine si ne-am uitat la hainutze de Razvanel si in continuare se desfasoara operatiunea caruciorul. Studiem intens. Pana atunci ma mai inspir si eu de la voi, cele care deja faceti achizitiile.
O intrebare ma nelinisteste pe mine: care-i treaba cu Linea negra? Este obligatoriu sa apara? Am citit in cartzulia mea ca ea apare in sapt 17-21. Daca nu apare in perioada asta, sunt sanse sa nu mai apara deloc? Nu de alta da, daca tot mi s-a indesit si innegrit puful de pe burtica, macar linia asta sa nu mai apara ca as arata ca o maimutzica.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

buna fetelor,

si eu am fost la kidex si am achizitionat un carucior
e foarte frumos, crem cu portocaliu, marca CAM

TOMITZA 20+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Sa il stapaniti sanatosi si sa va plimbati mult!
Nu ti se face mila si de mine sa pui o poza cu el?
Sarumana mult.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nana, nici la mine nu a aparut inca linia si sper sa uite sa mai apara. Si la mine s-a indesit perisorul de pe burtica...
O sa pun si eu poze cu caruciorul diseara cand ajung acasa. Imi trebuie timp pentru 'regie' pt care are multe optiuni si accesorii.

Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Tomasa si eu sunt in Germania. La vreo 30 km de Frankfurt...
Linia aia neagra nici la mine nu a aparut. Din discutiile de pe forum, cand multe viitoare mamici se plang ca au perisori pe burtica si au baietei, am dedus ca eu voi avea fetita, pentru ca parul lipseste. Si doctorul mi-a confirmat asta :).
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Si noi pe-aici cu vesti bune "proaspete", de numai o saptamana de la ecografie. Bebele meu pare a fi baietel dupa primele estimari, maricel cat se poate, in ciuda greturilor (sau poate tocmai de aia?). Si m-au mai lasat si grijile putin. M-am dus chitita la doctor sa-l intreb daca pot s-o iau pe asta mica a mea in brate, ca ma calareste cat poate. SI ca orice doctor, s-a strambat cand a auzit. DAr dupa consultatie, am concluzionat eu ca sunt ok :colul luuung si inchis (deci nici urma de contractii sau probleme pana acum (Doamne ajuta!), bebe mare si dragut. De placenta am uitat sa intreb, deci nu stiu nici grad nici pozitionare. Banuiesc eu ca nu e nimic in neregula, ca altfel ii sarea doctorului in ochi. Asa ca mergem inainte fara triplu test, fara morfologica la 20-21 saptamani (o fac direct la 28, daca tot nu am nici un gand sa intrerup sarcina orice ar fi). DAca nu mi-ar mai fi rau si n-ash avea migrene ar fi minunat! Dar cum nimic nu e perfect, bine si asa.
Nana, eu una cu linia neagra m-am trezit pe la sfarsitul sarcinii (dupa 30 saptamani). Si am scapat greu de ea (cred ca dupa 4-5 luni de la nastere). Ciudat, pentru ca se spune ca la persoanele cu tenul deschis nu e asa pronuntata (eu eram suficient de alba, cat sa se vada linia bine bine!).
fetele si bebeii.
Bee 15+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

NANA
lucrez acum la poza

TOMITZA 21+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

gata
poza caruciorului este in semnatura mea "lucruri pt bebe"

nici mie nu mi-a aparut inca linea nigra
eu abia peste 2 saptamani merg la ecografia morfo-fetala si mor de nerabdare

TOMITZA 21+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Salut si eu fetele gravidutele azi inainte de 1 ,,Mai,, muncitoresc decat anul trecut, sunte in vizita la nasii de cununie in Schwäbisch Hall, pt fetele din Germania stiu despre ce vorbesc..si nu-i frumos dar nu m-am putut abtine sa nu intru....ca de m-am cam umplut.
Tomasa, draga si eu sunt din Germania, spune daca te intereseaza ceva..nu te sfii....
Annisia, super poze, super tu, super catelus(a), super sot...de Base ce sa mai spun,pe 19 mergem la vot la Strasburg..ca altfel nu se poate...nu de alta dar chiar vrem sa traim bineeee!
Ramonaiani, hallochen,eu is in prin apropiere relativ, voi ajunge la Darmstadt la examenul pt Zertifikat Deutsch...
Despre mine si bebita , suntem bine, dam cu picioarele cu manutele cu ce-o mai fi , semn ca existam acolo , abia astept sa vedem ce e miercuri, daca vom avea noroc.

va pe toate si va doresc in continuare zile frumoase
carmen 19+

Mergi la inceput