Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
karligutza spune:
quote:
Originally posted by kristind
Buna fetele!!!
Am si eu o intrebare: mi-a dat dr. sa fac o analiza la Medicover
(ceva cu streptococ B) - unde anume e medicover si in cat timp imi
da rezultatul? ca pe 11 mai trebuie sa ma duc la el cu analizele
facute. Mersic si o zi buna!!
kristin 25+
Buna Kristin! vad ca esti din Targoviste.. te intereseaza in Targoviste unde e Medicover? sau in Bucuresti? pt.ca eu nu stiu sa existe decat in Bucuresti si in alte cateva orase mari din tara, dupa cum urmeaza:
Centrul Medical Medicover Plevnei Bucuresti
(zona METROU EROILOR, SPIT.MUNICIPAL - in spatele la CASA RADIO, o cladire mare si urata care nu s-a mai finalizat dinainte de '89)
Calea Plevnei nr. 96, Sector 1
Tel.Programari: 310 15 99, alte informatii: 310 44 10; Mobil: 0745 344 327, Fax: 310 40 22
Centrul Medical Medicover Grozovici Bucuresti
(chiar langa SPIT.COLENTINA - din Str.Stefan cel Mare, pe dreapta cum te uiti la spitalul Colentina... la 50 metri pe straduta)
Str. Dr. Grozovici nr. 6, Sector 2
Tel.Programari: 310 15 99, alte informatii: 316 21 55; Mobil: 0744 677 686; Fax: 316 21 52
Centrul Medical Medicover Victoriei Bucuresti
(zona METROU Piata Victoriei - mergand pe jos de la P.Victoriei spre P.Romana, pe partea stanga, prima straduta la stanga, tot la vreo 50 metri distanta vei vedea pe partea dreapta a stradutei Gr.Alexandrescu acest centru medical)
Grigore Alexandrescu nr. 16-20, sector 1
Tel.Programari: 310 15 99, alte informatii: 310 16 88
Centrul Medical Medicover Cluj
Str. Gh. Bilascu nr. 75
Tel.: 0264- 414545
Centrul Medical Medicover Constanta
Str. Stefan cel Mare nr. 133
Tel./Fax: 0241- 661602
Centrul Medical Medicover Focsani
B-dul Bucuresti nr. 12
Tel.: 0237- 206944; Mobil: 0742 231 016; Fax: 0237- 206710
Centrul Medical Medicover Iasi
Str. Closca nr. 10, in incinta Galeriilor "Stefan cel Mare si Sfant", la mezanin
Tel.: 0232- 219977, Fax: 0232- 219980
Iar analizele cred ca ti le elibereaza pana pe 11 mai daca le faci azi-maine... sau cu vreo saptamana inainte de aceasta data. Sigur nu e de la zi la zi.
Dar pentru mai multa siguranta, poti suna la unul din telefoanele de mai sus si iti vor spune exact cat dureaza de la recoltare pana la eliberarea rezultatului pt.analiza pe care o ai de facut.
Succes si sper ca ti-am fost de folos!
karligutza, sapt.30 si printesa din burtica
karligutza spune:
Exista si o taxa de urgenta pe analiza, de 400.000 lei vechi... insa nu stiu cat de la indemana este aceasta suma pt.o analiza care poate costa mult mai putin... decizia iti apartine!
pupici
kristind spune:
Karligutzamersic! Stiu ca in Targoviste nu este...in Bucuresti ma interesa. Eu merg la dr. Tutunaru - sint pe lista gravidutelor din iulie-august, va citesc dar intru f. rar.
Care este cel mai aproape?-banuiesc ca cel de pe Stefan cel Mare, nu?? Vin cu masina personala din Targoviste, si nu cunosc asa bine Bucurestiul. In schimb stiu sa ajung fara probleme la Elias - e in drum??? Va pupic!!
kristin 25+
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Anto, mersic.
Otilia, ce mai faci?
Lavinia, Simo. Ce face iasul, doarme?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
neataaaa!!!!!! aici, prezenta la datorie.
Lia, ma bucur ca e totul ok. maine urmez eu. si am niste emotii cat casa
nu mai vorbiti de burti ca a mea tot 82 de cm are de o luna incoa. nu creste deloc. de kile nici nu mai vorbesc. sper sa fie bebelina in grafic pentru ca data trecuta era mai mititica cu 4 zile. dar pana pe 21 mai cand ma duc la herghe, nici nu cred ca aflu. ca nu stiu la ce se va uita tutu maine.
in schimb abia astept intalnirea de luni cu mihalache. asa de tare sper sa imi placa si sa ma iaaaaa...ca altfel, am pus-o de mamaliga.
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
lorinaoo1 spune:
Neatza si de la noi
Urata treaba cu cainii nesupravegheati. Pe al meu il tin tot timpul in lesa, desi e un caniche tare jucaus si curios. Saracuta Anya, sper sa nu ramana cu sechele. Cumatra mea, desi a crescut la casa cu tot felul de oratanii, are o zoofobie, deci se teme de tot ce misca si nu e om si e tare aiurea.
Simo cred ca pregateste acum cafeluta
Karligutza, pai cred ca fiecare are un ritm de crestere, nu cred ca trebuie musai sa ne incadram in niste tipare de crestere sau mai stiu eu ce. Vorba Liei, atata timp cat observi o crestere lunara, e ok. Oricum tu ma bati in cm, eu am 96
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+
aylin_tarcan spune:
ioana
kristind, medicover e pe iancu de hunedoara (adica intre piata victoriei si dorobanti - unde incepe stefan cel mare). eu stau chiar vis-a-vis si daca vrei detalii te pot ajuta. insa din cate stiu eu la medicover nu se recolteaza pentru analize, ci la laboratorul lor, care se cheama synevo. cel mai aproape e pe titulescu. chiar inainte de intersectia cu grivitei. e in acelasi cartier cu cabinetul lui tutu. nu stiu prea exact pe unde se intra cand vii din targoviste, dar e in zona ion mihalache titulescu, aproape de cabinetul lui tutu. e aceeasi zona. iti pot explica mai multe daca imi zici pe unde vii tu
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
karligutza spune:
Kristin pe unde intri in Bucuresti? dincotro vii? pe autostrada de la Pitesti, dinspre Ploiesti pe la Otopeni, sau pe unde? cineva a glumit odata cu mine si mi-a zis ca poti veni la Bucuresti si prin Budapesta! Spitalul Elias e mai aproape de Piata Victoriei. Dar nu ma pune sa-ti explic cum mergi cu masina de la Elias la Medicover Victoriei ca s-ar putea sa iti prinzi urechile oricum. Lasa masina la Elias si ia un taxi (tariful obisnuit e undeva in jur de 14.500 lei/ km.... asa ca ai grija la taxi fara aparat sau cele care au 80.000 lei/ km oficial ), eventual metroul pana la P.Victoriei (o carteluta de metrou era vreo 20.000 si are 2 calatorii...). Am vorbit in lei vechi, o sa ma modernizez in curand , insa vorbesc cand asa, cand asa... sper ca ai inteles ceva.
Otim poftim la buna dispozitie!
mychydutza spune:
probleme mari cu javrele vagaboande. si au am avut o problema cu cainele vecinei de palier cu care stau usa in usa. aia are vreo 4 caini in casa si unul maidanez pe care-l gaseam in fiecare zi tolanit pe covorul meu din fatza ushii. stau la eraju 4/4 si va dati sama cata mizerie cara cainii aia.nu va pot spune ce mizerie aducea si cat par caram in casa pe pantofi. totul pana intr-o zi cand am ajuns acasa. "dansul" era pe covoras in fata usii mele si maraia la mine. l-am alungat cu frica sa nu ma muste, am intrat in casa , am luat batzul de la mop, am iesit si normal tot pe covoras l-am gasit. i-am tras cateva betze si de atunci cand ma vede fuge ca de draqu'. si nici in bloc nu mai intra de frica. pate ma considerat sadica , dar sunt de principiu ca daca ai caine la bloc il tii in casa nu la usa vecinului............
Anya cred ca in primul rand trebuie reclamat stapanul patrupedului la administrator.............si dupa aia ian alta parte
+24
mihaela
poze
aylin_tarcan spune:
lasa ca stiu eu cum ajunge cu masina. dar nu stiu pe unde vine in bucuresti.... dar daca imi da un punct de la care tre sa ajunga la synevo, descurc eu fata!!!
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem