Mamici de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Neatza fetele.Eu am papat deja pranzul hihihihih.
KARLIGUTZA-la mine e deja 1 jumate,prazu papat si astept sa se intoarca Kenutz de la gradi la 2 jumate ca sa pot savura impreuna cu el un pepene galben.
E o diferenta de fus orar de 6-7 ore,nu mai stiu cu ora de vara si de iarna.

La noi in Kawasaki e frumos afara,soare,a venit primavara.
Azi e zi de spalat rufe multe multeeeeeee.

Pupicei

Samurai-lady 25 weeks si Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Fetelor ma stric de ras de una singura si m-am gandit sa va impartasesc si voua din buna mea dispozitie. Tocmai m-a sunat sotul care isi preumbla pasii prin Politehnica Bucuresti... are licenta anul acesta si isi face lucrarea, stiti si voi poate cum e sa umbli pe la profi... si asteptand el pe holuri sa vina profesorul ii zareste ochiul, in timp ce vorbea cu mine la telefon, "Laboratorul de incercari distructive"!!!! iar eu ii zic: "eh, acolo te-as lasa si pe tine sa te joci..." ; noi avand de multe ori 'conflicte' de genul: "nu fa 'aia, nu fa 'ailalta ca tu le strici!" si uite asa am ras amandoi 5 minute si eu inca mai rad cand imi amintesc; cica nu e sanatos sa razi din amintiri dar nu ma pot abtine, e prea proaspata vestea!

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

il ia si pe sotul meu in laborator ?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

imi era lene samurai-lady, recunosc, sa ma uit pe net ce ora e in Japonia acum.. banuiam eu ori ca e pranz, ori mai tarziu pt.ca din amintiri spun ca de obicei incep sa dea imagini de Revelion cu Australia, Japonia, China, Rusia etc... asa incat stiam eu ceva, dar nu stiam sigur...

sa-ti fie de bine pt.pranz si spor la treburili casei! si
pupicei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Samurai-lady

il ia si pe sotul meu in laborator ?

cum sa nu, orice barbat mai doreste!

Mergi la inceput

hihihi,ai scris la 14 secunde raspunsul.
rapide gravidutzele azi

Web-poze Kenutz

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Sa va mai intreb ceva: una era cu somnul, iar acum va intreb despre dimensiuni... am citit ca in ultimele saptamani, in trim.III se mai adauga cca. 4-5 cm. saptamanal la circumferinta abdominala... eu insa am crescut 2 cm in ultima luna (de la 104 cm la 106 cm actualmente...) iar med.de familie a zis ca pe aici raman... cat sa mai cresc?! iar eu am zis, pai am vazut burtici mari mari in luna a 9-a, zic: trebuie sa mai creasca si la mine, iar el a insistat ca nu voi mai vedea cresteri pronuntate.

Voi ce parere aveti? exista vreo limita si la centimetri? ca si la kg? intre si intre? la kg.. de la 4-5 kg la 40-50.. am auzit cazuri ... stiu ca normal e intre 9-14 kg, insa la centimetri? eu am inceput pe la 80 cm si un pic... balenutza creste, dar cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Karligutza, cred ca nu exista doua burtici la fel, cum nu exista nici doi copii la fel (acu nu te gandi repede la gemeni! )Eu nu mi-am masurat niciodata circumferinta burtii, stiu ca gine masoara inaltimea fundului uterin si banuiesc ca asta e masuratoarea cea mai relevanta. Dar daca burtica ta creste lunar in ritmul ei, bebe e bine, n-ai de ce sa-ti faci probleme!

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata si de la noi . Ce matinale si bine dispuse sunteti azi , tot asa si in continuare ....

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!!

Am si eu o intrebare: mi-a dat dr. sa fac o analiza la Medicover

(ceva cu streptococ B) - unde anume e medicover si in cat timp imi

da rezultatul? ca pe 11 mai trebuie sa ma duc la el cu analizele

facute. Mersic si o zi buna!!

kristin 25+

Mergi la inceput