Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
lorinaoo1 spune:
Ioana nu stiu ce face Simo, dar eu dorm pe mine . Am avut o noapte cam agitata cu contractii si "pauze" de baut apa, ca aveam un gat uscat iasca, si de mers la baie O veselie, ce mai... Si bineinteles ca de stresata ce am fost cu contractiile, am si visat ca am contractii sau poate le aveam prin somn, nu stiu...
Pap si eu ceva si dupa aia ma duc sa fac somnicul de frumusete
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+
Ioana75 spune:
aylin, sa mergi cu lista de intrebari la dr, ca iti raspunde la toate. Bafta miine la control!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
iaca ce scrie pe site-ul synevo
Cultura secretie genitala pentru streptococ grup B - 390 000
asa e? de acolo se ia proba?
kristind, gasesti si harta la ei pe site! aici: http://www.synevo.ro/ro/laboratoare.html
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
ioana, muncesc la ea...dar parca m-am blocat si nu imi mai vin intrebarile!!!!
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Simo cred ca pregateste acum cafeluta
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+
EXACT asta faceam la 9 jumate
Simona 25+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
Simo78 spune:
Ioana ...ce face Miruna? Cred ca e frumos pentru astia mici ai vostri ca s-a incalzit afara si pot iesi la joaca.
Simona 25+ Matei Hisham
lorinaoo1 spune:
Ce ma enerveaza netul asta
Simo ezi ca stiam
Oaana nu mai stiu daca ti-a raspuns vreuna dintre iesence, esti bine-venita la intalneala noastra, nici nu se pune problema. A ramas pe sambata viitoare dupa-amiaza, adica dupa ora 2, ca pana la 2 are Siminoc cursuri Lamaze (trebuie musai sa ne povesteasca si noua cum e ). Deci pe listuta noastra s-au inscris:
Simo,
Ghinetz (zisa si Oana),
Siminoc,
Oaana,
Lorinaoo1 (zisa si Lavinia)
Deja suntem 5 . Sper ca nu am uitat pe nimeni. Mai era din Iasi si Shpiry. Poate intra si ea pe net pana sambata sa ne dea si ea o veste buna
Fetili, iesencili, la Moldova Mall sunt bancute unde incapem la masa doar 4. Deci tre' sa schimbam locatia, sau ne ingramadim burtoacele
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+
otim spune:
pentru ca s-a vorbit despre caini cu sau fara stapani , hai sa va povestesc pe scurt "patania " unei cunostiinte . Aceasta cunostiinta are un mic magazin cu o mica terasa undeva la marginea Timisoarei . Si pentru ca la terasa s-a " instalat " un caine fara stapan de care nu reusea nici cum sa scape , cunostiinta noastra s-a gandit sa-l duca la un adapost pentru caini , unde complecteaza si un formular unde isi scrie numele si adresa . La aproximativ o luna de cand a dus cainele , prin posta ii vine o factura de la acest adapost prin care i se spune ca pentru intretinerea cainelui are de platit o suma de 30.000.000 lei vechi . Deci , se pare ca nici asta nu a fost o solutie foarte buna ....
Otiliainceput 25+Laurentiu
Ioana75 spune:
aylin, lasa ca iti mai dau si fetele de pe site idei de inrebari, sa vezi cite stringi pina luni.
Simo, unde sint trezirile de alta-data cind erai prima? Da, e fain pentru copii, nu asa de fain pentru unii parinti. Eu nu ma omor deloc (dar deloc) cu iesitul in parc, dar va trebui sa ma obisnuiesc cu asta.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Ioana sincer ma bucur ca nu ma mai trezesc cu noaptea in cap , pentru ca ba apucam, ba nu apucam sa mai dorm la amiaza. Si timp sa stau treaza o sa aaaaaaaaam!!!!!!!! Ca toti imi zic sa dorm acum ca dupa ce vine Matei o sa dorm in picioare ca navetistii...
Simona 25+ Matei Hisham