Mamici de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

aylin, lasa ca iti mai dau si fetele de pe site idei de inrebari, sa vezi cite stringi pina luni.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

le astept cu drag!

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza si de la mine!
aylin hai sa-ti zic lista mea care o pregatesc pt 9 mai cand merg
-ce face elisa,pozitia dimensiuni
-cum e colul,inchis deschis,ferm sau nu
-cum e placenta,dimensiuni,grad de maturare
-ce-mi mai face fibromul
-lichidul amniotic
-cordonul ombilical
-cum nasc,din nou discutiile despre sansa de care ma tot agat cu disperare sa nasc normal
-si vom discuta analizele pe care mi le fac cu o saptamana inainte sa merg la el

daca imi mai aduc aminte ceva iti scriu

alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Aylin intru pe calea grivitei in bucuresti.

Sigur nu trebuie sa merg la medicover?? trebuie la synevo??

kristin 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

kristind, am sunat acum. au zis ca se poate recolta la medicover. adica pentru tine ar fi aproape ala de pe iancu de hunedoara (langa piata victoriei). din piata victoriei o iei spre dorobanti, spre stefan cel mare. imediat dupa city bank (pe dreapta) e o straduta. o iei pe ea si in fata o sa vezi o cladire frumoasa mare cu geamuri (gen cladire de birouri). ala e medicover. program de la 8-14.00

alina.a, sarumana pentru listuta ta. eu sper de col si bb sa aflu maine la tutu. luni o sa am intrebari de contractii, de magneziu, de analize...din alea teoretice.

dar la eco nu iti spune in mod normal ce fac LA, CO, bb, col etc? ca doar nu trebuie sa intrebi tu in mod special...

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ba da dar eu intreb de 5 ori,am eu stilul meu....plus ca ma ridic de 5 ori sa vad cu ochii mei...

alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

repetitia e mama invataturii...
poate ti-e mai usor asa Kristin

Centrul Medical Medicover Victoriei Bucuresti
(zona METROU Piata Victoriei - mergand pe jos de la P.Victoriei spre P.Romana, pe partea stanga, prima straduta la stanga, tot la vreo 50 metri distanta vei vedea pe partea dreapta a stradutei Gr.Alexandrescu acest centru medical)
Grigore Alexandrescu nr. 16-20, sector 1
Tel.Programari: 310 15 99, alte informatii: 310 16 88

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Mersic mult fetelor!!!
Sinteti niste dragute!!! Ramane sa sun sa vad daca au program si sambata! Va pupic!!

kristin 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna fetelor,

azi vin cu ganduri mai bune, mai ales ca de dmineata nu ma pot concentra la nimic dar mai conteaza? Am baut o ditamai cana de cafea dar degeaba, parca sunt plouata, curca adica .

Doamna Hook aka karligutza, am vorbit cu tipa de la gimnastica, te astept online sa iti povestesc ce si cum, sau daca imi trimiti numarul de telefon, te stressez pana raspunzi. I-am povestit ca vrei sa nasti naturel si a zis ca atunci poti sa vii cu incredere basca ia durerile cu mana, de spate, inghinale, etc .

Ce bine ca avem un weekend superprelungit!

Unde este Paticutz, sa ii aduc aminte ca am sa ii dau 50 de lei, i-am cheltuit dar azi i-am pus la loc, am luat cei 800 de lei de stat, sa traiasca!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Fetelor, stiu ca deviez aiurea discutia, da' am un morcov cat China! A mai sangerat cineva dupa tuseu vaginal?? Aseara mi-a verificat gine colul, era inchis, dar cand a scos mana, pe manusa era sange. Ea mi-a explicat ca e din cauza controlului, ca a insistat ceva mai mult pe o zona sensibila si e din cauza asta. Oricum, ideea e ca tuseul in sine n-a fost deloc dureros. A mai curs aseara o pata de sange, azi dimineta nimic, si acum inca o pata maro inchis. Ce naiba e asta?? Eu mor aici, cosmarul meu era sa sangerez si la sarcina asta. Uite ca s-a implinit...

A mai patit cineva ceva asemanator? Cand s-a oprit sangerarea?

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

PAI LAVINIA EU MA AUTOINVITASEM,DAR NU M-A BAGAT NIMENI IN SEAMA,ASA CA AM TACUT MALC.
ANCULICI,VEZI CA SCRISESEM CEVA PT.TINE,PT. CONSTIPATIE IN CAPITOLUL ANTERIOR,DADUSEM QUOTE,DAR NU SE OBSERVA,CA E ACELASI SCRIS INTRE AL TAU...
VREAU SI EU VA ROG SITE-UL CU PERNE AMANT VA ROOOOOOOOOOG ,VREAU SA MA UIT UN PIC LA FORMA...MERCI
CUM VA MAI SIMTITI SI CE MAI FACETI?
LUNA,CE MAI FACE COSMIN?
EU CUM MA TREZESC NOAPTEA CUM IL SIMT TOT TIMPUL PE BEBE,MA INTREB DACA ASA VA FI SI DUPA CE VOI NASTE?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
[url="http://new.photos.yahoo.com/poze/albums"/]poze Iosua[/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput