Mamici de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Oana - cauti site bebelusultau cu www in fata la accesorii gravide

Lia- eu iti tin pumnii si ca sa fie totul super bine ca altceva nu stiu ce sa-ti spun

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Oana intalnirea e pe baza de AUTOinvitatie, asa ca te asteptam

Simona 25+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Fetelor, stiu ca deviez aiurea discutia, da' am un morcov cat China! A mai sangerat cineva dupa tuseu vaginal?? Aseara mi-a verificat gine colul, era inchis, dar cand a scos mana, pe manusa era sange. Ea mi-a explicat ca e din cauza controlului, ca a insistat ceva mai mult pe o zona sensibila si e din cauza asta. Oricum, ideea e ca tuseul in sine n-a fost deloc dureros. A mai curs aseara o pata de sange, azi dimineta nimic, si acum inca o pata maro inchis. Ce naiba e asta?? Eu mor aici, cosmarul meu era sa sangerez si la sarcina asta. Uite ca s-a implinit...

A mai patit cineva ceva asemanator? Cand s-a oprit sangerarea?

Lia S26 Miruna Demetra

Otilia, multumesc!

Cred ca mor cu zile dupa inca un episod ca asta! Incer sa raman calma, sa-mi spun ca nu ma trimitea gine acasa daca era vorba de o sangerare dubioasa, bebelina misca bine deci ... Dar e destul sa vad sange si simt ca innebunesc de tot! Scuze daca va stric ziua...

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Lia daca nu vei mai avea pete nu cred ca ai de ce sa te sperii. Te obicei controlul pe masa poate duce la sangerari dar stiu ca la sarcini mai avansate, aproape de final... nu te panica insa, e posibil sa ai un col mai sensibil!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Liadorianin luna 4 am vrut sa fac un papanicolau si d-na dr. nu a apucat sa imi bage bine chestiile alea ca m-a atins pe perete si apoi ascos chestiunile cu sange pe ele. Mi-a zis ca ea nu mai imi face pt. ca sint sensibila..mi-a pus un tampon, dupa cateva ore a incetat sangerarea...dar m-a si durut.
Mi-e si frica sa ma duc acum sa fac recoltarea pt. streptococ tipB - ma gandesc peste cine oi mai da - sa ma umple iar de sange...dar ma duc...ce sa fac!

Va pupic!

kristin 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

jadi, kristind, multumesc pentru raspunsuri! Problema e ca eu mai "picur" si acum foarte putin, dar totusi... Sper sa treaca, sa ma linistesc un pic!

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ce faceti fetelor? Mai e putina cafea si pt mine?

Eu am de munca in draci ca trebuie sa las totul ok inainte sa plec in concediu deci sapt asta si cea urmatoare sunt naucitoare.

Anya imi pare rau ca ai de-a face cu o idioata. Eu iubesc animalele, cainii in special insa daca eram in locul tau direct la politie ma infiintam. Pai ce e aia, sa-mi marcheze copilul pe viata o potaie din cauza unei stapane timpite? Pupici Anyei multi si vezi cum o familiarizezi iar cu cateii draguti si inofensivi ca sa un aiba teama mereu.

Jadi ti-ai mai amintit de noi? Si eu sunt cheauna si mi-e si foame si sete si...dor de codru verde...

Simo cum e depresia de dupa vacanta? Ti-ai revenit?

Oana Cosmin e mai bine, parca s-au mai estompat bubitele, insa eu am dormit groaznic aseara, deh mama paranoica. Azi merge in achool trip la National Gallery (ce or intelege ei la 5 ani din tablourile alea nu stiu, dar ma rog...) si merg cu autocarul, plus ca e in centrul Londrei deci e aglomerat. Si toata noaptea am visat numai accidente de autocar sau ca s-a pierdut fiu-miu in Londra. Va dati seama, am o durere de cap acum de oboseala.

Ioana, Alina, Andra, Lia (te pup, sper sa treaca sangerarea si sa te linistesti), Otilia

Pup toate fetele.

Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Salutare fetelor,
Eu va citesc dar la servici toate acum s-au strans si e ultima zi!!!
Trebuie sa-mi strang lucrurile, din mai vine un alt coleg in locul meu...
Si noi azi mergem la control; pe lista de intrebari am mai pus una : mie un san imi curge si unul nu; ce trebuie sa fac sa nu am probleme???
Si pentru Anya o intrebare ca nu stiu daca o sa am curaj sa i-o pun : eu de obicei port sutienul in scop estetic- sanii sunt mici si nu e cazul; deci acasa cat pot nu port. Acum tot citesc ca am nevoie de sutien pentru alaptat : trebuie sa-l port sau numai daca simt nevoia(daca-mi simt sanii grei sa-mi sustina etc). Dar nici acum cand sunt mariti nu-i simt grei, parca ma deranjeaza sutienul...

Poza 23 saptamani
Mioara 30+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

mioara , eu cred ca sutienul e mai mult decat necesar, pentru ca daca ai lapte , va trebui sa pui pe sani la sfarcuri tampon de vata ca sa nu ai bluza patata cu lapte.Deci sutienul pe langa ca sustine sanii , va tine si tamponul de vata pe sani ca tina lapticul la locul lui si sa nu ajunga pe haine.Asta e parerea mea.

roxy
sunt in saptamana 25

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna,
Doamne, da' harnice mai sunteti.
Am vazut ca s-a vorbit despre epilarea zonei inghinale.
Eu nu am mai vazut-o demult cum arata, decat in oglinda, si de aceea nu ma incumet sa incerc nici aparatul de ras ca nu stiu ce nimeresc, cu ceara... e cam naspa, cu sotul.. m-a pufnit un ras de nu mai nimerea nici el nimic, asa ca am aplicat crema depilatoare.
Stiu ca nu e grozav de recomandata dar credeti ca 10 min. fac atat de rau?

in rest.. aparatul sa traiasca.
Un avantaj al sarcinii pe care nu stiu de ce dar prima data nu l-am constatat este ca parul creste mult mai greu. Pe picioare abia daca mai imi apar cateva fire dupa 5-6 saptamani, eu care inainte eram padurea Letea. ce bine ar fi sa ramana chestia asta si dupa nastere.

Ce faceti de 1 MAI?

Niste prieteni ai nostri pleaca la mare in Bulgaria si tare m-as fi dus si eu, dar vorba aia.... chelului tichie de margaritar.

asa ca sambata planuiesc un Kidex cu Gabi, duminica a promis sotzul ca ne scoate undeva si mai vedem luni si marti.
Si eu m-as duce in Dragonul rosu, dar cu Gabi langa mine e mai greu.

Abia astept sa intru in concediu.

a cu semnatura, eu scriu de fiecare data si credeam ca iti faci un format pe care il atasezi.
monica, 30 si mama lu'Gabi

Mergi la inceput