Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
Simo78 spune:
Anya cred ca la Directia Sanitar Veterinara poti face reclamatie, parca ei se ocupa de asta (plus de amenzile pentru caineii fara lesa si botnita) - sau daca nu ei poate te indruma mai departe. Neaparat sa faci reclamatie, Doamne fereste cate cazuri au fost de copii sfasaiati de caini. Succes!
P.S. Pacat ca nu este undeva unde poti reclama nesimtita! Unii oameni pur si simplu....
Simona 25+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
X-ray spune:
alina trebuie sa mergi la sectia de politie de care apartii,eu asa stiu.cel putin parintii mei cand am avut rotwailer il aveau declarat la politia din olanesti.acolo cred ca poti face o reclamatie.nu are voie sa iasa din casa fara sa fie cainele in lesa si daca e agresiv trebuie sa aiba botnita.cel putin eu asa stiu ca e legea.te inteleg perfect,eu am caini dar niciodata nu am pus in pericol sanatatea cuiva.avand gard comun cu o scoala ne trezeam cu pustii in gradina dupa mingi.odata jar era dezlegat si noroc ca pustiul a sarit la timp .desi el era de vina ca ne calca proprietatea nu ne e tot una sa gasim un pusti facut varza la noi in gradina de catre cainele nostru.asa ca am ajuns pe banii nostri sa ridicam garduri de 7-8 m si sa inconjuram portiunea de sus cu sarma ghimpata.nu mai au cum sa sara.dar era treaba scolii sa se ocupe de siguranta si educatia copiilor nu?doar erau la ora de sport.
din pacate chiar daca ii dau amenda pustoaicei cei 7 ani de acasa nu-i baga nimeni in cap.dar daca la copilul meu ar sari un caine cred c-l musc si pe el si pe stapana,asa ca te inteleg perfect.e revoltator! in curand vei avea 2 copii,sa-i ti in casa din cauza ei?
mergi si intreaba la sectia de politie de care apartii cu adresa.
alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
karligutza spune:
buna ideea cu cuplatul... insa nu e musai, daca cumperi 3-4 bucati pe fiecare categorie de hainute si pentru mai multe varste, investitia nu e colosala... vedem!
Anya cred ca iti venea sa o iei de par pe don'soara! Doamne cata nesimtire! nu stiu daca am vreo idee... de interesat pe la Primarie? or poate iti poate da vreun sfat un medic veterinar care are clienti care eventual stiu legislatia catelusilor de companie?... or poate la un avocat?
eu una nu am nimic cu cainii, dar din punctul meu de vedere tare bine era pe vremea lui Ceausescu! unde erau atatia caini in apartamente? cel putin Bucuresti-ul e plin acum de CAINI de companie si de "rahat" la fiecare metru... si de masini de asemenea... nu au legatura, dar sunt cele 2 lucruri care iti sar in ochi cand ajungi in "micul Paris" .. bleahhhhh!
karligutza, sapt.30 si printesa din burtica
Anya20 spune:
multumesc pentru sfaturi, fetelor! am sa vad maine cum fac.
cel mai tare ma enerveaza ca de cand s-a intamplat prima oara povestea asta, anya e f speriata si cum vede un caine plange s-o iau in brate si se baga toata in mine. ei, in seara asta a pus capac.
un timp am lucrat la boli infectioase si veneau minim 10 copii pe zi muscati de caini. si daca sunt muscati de fata, picior, manuta sau organe genitale, care sunt foarte bine inervate, se tine copilul internat si se face ser antirabic, ceea ce presupune o suita de cateva injectii, in timp de cateva ore. e oribil. de atunci am prins asa o boala pe cainii nesupravegheati...desi aveam si cazuri "fericite" in care venea si posesorul cainelui la spital, insotind famila, spasit si jenat, ceea ce mi se pare cel mai cinstit si de bun simt. daaaa...ma mai calmez pana maine si aflu numele intreg al d-rei si detalii despre catel.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
Simo78 spune:
Anya sper din suflet sa rezolvi problema, iar printesa ta poate uita episodul ca e micuta. Eu vorbesc fiind in cauza. Educatoarea mea a fost muscata de caine si ne-a povestit, bine intentionata femeia, ca sa stim sa ne ferim. Dar mie imi era tare draga, poate si fiind ca ne este prietena de familie, si am ramas cu o frica anormala de caini nesupravegheati. Fac adevarate atacuri de panica....
Simona 25+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
Samurai-lady spune:
Buna dimi fetele.
Nasol cu cainii vagabonzi:si in Timisoara erau multi,mai ales in preajma facultii si ma speriam de cat de multi si in haita erau.
Mergeam numai cu colegii,singura imi era frica.
Samurai-lady 25 weeks si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
karligutza spune:
neata burtici...
nu e cazul sa va invit eu la cu toate ca stiu sa o fac, insa mi se pare "fair" sa le las pe domnitele noastre specializate pe asta.
eu cel mult va pot oferi o limonada naturala sau un suculet plin de e-uri... si daca insistati hai si la micul dejun! ca eu m-am trezit cu noaptea in cap iar! (dar vaz' ca nu-s singura! samurai-lady cat e ora la tine? ma indoiesc ca e tot dimineata!)
Intrebare pentru somnoroase! Mai puteti dormi ok noaptea? eu ma invart pe 7 parti, ma dor osisoarele la fiecare miscare, deci ma cam misc ca si cu oul cel rosu...
e cam neplacut sa te foiesti asa, insa bine macar ca sunt acasa si daca mi se face somn in timpul zilei, un-doi sar din nou in pat!
liadorian spune:
Buna dimineata, karligutza! MMmmmmm, da' ce matinala esti azi! O lasam pe Simo sa dea cafeaua azi, ca de mult n-am mai baut cafea de la ea! Cat despre somn, la mine e super ok. Spre surprinderea mea, fiindca:
1. n-am fost niciodata o somnoroasa, imi ajungeau, inainte, 6 ore de somn, iar despre atipit in timpul zilei nici nu se punea problema - ma trezeam dupa aceea cu niste migrene horror!
2. stau toata ziua fara sa fac nici cel mai mic efort fizic si ma temeam ca n-o sa am somn din cauza asta. Da' de unde! Pe la 9.30 cad secerata. N-am un "amant" textil in pat dar am un sooot .
Acu sa va spun si care-i secretul. Tu-ti incepi dimineta cu micul dejun, eu cu o sedinta de Pilates!! Incepe la 7 pe Euforia! Vizionare placuta (sau spor la treaba, cui vrea si poate)!
Lia S26 Miruna Demetra
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Anya20
multumesc pentru sfaturi, fetelor! am sa vad maine cum fac.
cel mai tare ma enerveaza ca de cand s-a intamplat prima oara povestea asta, anya e f speriata si cum vede un caine plange s-o iau in brate si se baga toata in mine. ei, in seara asta a pus capac.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
Scumpa si mititica de anya... ; pai cred ca e asa speriata si cere in brate... nu vreau sa fiu prapastioasa, dar s-ar putea sa ii fie frica mereu de cainii aflati liberi pe strazi; am avut si eu o colega 8 ani, o buna prietena de altfel in liceu si in facultate, careia ii era frica si numai daca auzea latratul de caini, chiar daca nu-i vedea. Chiar ar trebui luate masuri drastice cu cainii astia nesupravegheati (si mai ales cu STAPANII lor) sau cu cei vagabonzi. E pacat, ni se imbolnavesc copilasii de frica, iar noi nu putem face nimic?!
Ai grija de anyutza si nu lasa nepedepsita pe nesimtita aia despre care ne-ai povestit. Cand ma gandesc la scumpetea ta de fetita, parca imi vine sa te sustin si eu cand mergi la Politie sa o reclami pe neroada!
karligutza spune:
Lia ai aparut la tzanc! 'neata! chiar la tine m-am gandit cand am scris "persoana specializata sa ofere cafeluta de dimineata"...
daaaaaaa... de cateva zile incoace sunt matinala rau, dar recuperez imediat dupa... iar cu somnul in timpul zilei, parca suntem aceeasi samanta, cu o mica diferenta! eu de cand sunt , dorm de pranz (ori inainte, ori dupa) 3 ore incheiate! si ma trezesc fara dureri de cap! uimitor! inainte, puteam sa dorm mai putin, mai mult sau la fel si citez: "ma trezeam cu niste migrene horror..." de ziceai c-am dat cu capul in ceva ... nu stiu care este explicatia, dar o banuiesc! Piticuta mea are nevoie de somnic, iar eu ca o mama buna ce sunt , ptiu sa nu ma deochi ce modesta sunt , ii ofer tot ce vrea ea! e normal asa, right?
pupici si vizionare placuta la matinaluri! sau spor in dezmortit osisoarele prin treburi care cum aveti si puteti, ca bine zici, Lio
in rest, trageti chiulul! felicitari!