Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
aylin_tarcan spune:
lia eu te tot astept cu vestile extraordinare!
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
jadi spune:
Am recitit si eu capitolul din urma, de duminica nici macar nu am deschis forumul sa mai vad ce si cum. Am avut niste zile la servici, am plecat numai tarziu si cu burta tare ca piatra. Azi sunt terminata, nici nu pot deschide gura sa articulez ceva plus ca nu am apucat sa mananc ceva dar asta a fost, de maine o sa fie mai relaxant!
Am reusit sa o iau pe mama de la aeroport, care a cumparat lucrusoare super frumoase pentru cei 2 nepoti, cred ca o valiza era numai pentru ei. Nu imi venea sa cred cat de mici sunt lucrusoarele si ma gandesc ca mi se va parea asa mic bb-ul in comparatie cu Vlad. Eu am primit o punga de 1 kil jumate de migdale trase in ciocolata la care am tot bobinat in zilele astea.
Sambata mergem din nou la Braila, de data asta luam copilul definitiv, mi-e foarte greu fara el dar nici nu cred ca am avut cum sa fac altfel zilele astea.
Sunt incoerenta si obosita, sper sa imi revin cat mai repede ca altfel ma paste o depresie. Si am auzit ca se si moare din prea multa munca...
Deni & Vlad & Tudor
karligutza spune:
ce iti tot spunem noi, jadi??! arunca cat colo hartiile si fa cumva sa se rezolve singure sau de catre altcineva! ai grija de tine! daca ai vazut stirile e adevarat, insa ITM-ul va cerceta daca chiar munca a fost de vina... nasol oricum! de ce nu sunt decat joburi unde razi si te simti bine?
karligutza, sapt.30 si printesa din burtica
oanabbb spune:
da nu ma mai omorati surorilor cu mancarea asta...ca la c ele 11kg ale mele........
eu am fost la dr si vestile sunt asa si asa...adik..colul meu de la 4,3 cm mai are doar 3 cm....si bb e mai micut cu vro 4 zile la kg...ceea ce mi se pare super aiurea...adica eu pap tot ce vad in fata si sunt rotunda ca o purcelusa....si el..domnisoru e slabut!uffffffffff..........
oana26+
karligutza spune:
alina.a super hainutele de pe site-ul pe care ni l-ai recomandat... dar tre sa iei tot de pe site ca sa faci comanda de 500 ron.. nu? preturile mi se par super ok...
multumim
ghinetz spune:
Waw!!! acum realizez si eu ca unele fete au 30 sapt.! Adica...mai e asa putin!
Maine imi refac niste analize la sange si un sumar urina, sa vedem ce si cum. Pe 1 merg la eco. Oare ce mai face bb, ca nu "l-am mai vazut" de multisor?
O seara faina. Eu merg sa-mi fac o biata/dus - e de fapt o chestie combinata - si apoi la nani.
Oana 26+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
alina.a super hainutele de pe site-ul pe care ni l-ai recomandat... dar tre sa iei tot de pe site ca sa faci comanda de 500 ron.. nu? preturile mi se par super ok...
multumim
De ce nu va grupati mai multe fete care vreti sa faceti comanda? Sunt sigura ca strangeti o comanda de 500 lei. E o idee.
Simona 25+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
X-ray spune:
karligutza fetele din arad sau "cuplat" pt comanda si era cat pe ce sa depaseasca 10 mil comanda si atunci trebuie sa platesti cu foaie de cec,bla bla bla.eu saptamana viitoare trimit comanda ca ma "cuplez"cu 2-3 mamici prietene deale mele.peste 5 mil nu costa nici transportul,dar e bine sa comanzi putin mai mult decat 5 mil ca sa fi acoperita daca nu au cumva pe stoc ceva ,astfel sa nu platesti cei 25%.dar sunt 100% bumbac,si fetele din arad le-au vazut aici si in magazine de 2 ori mai scumpe binenteles si chair au calitate buna. acum voi vedea concret dupa prima comanda.
alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Anya20 spune:
fetelor...am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati cu o informatie. unde as putea sa reclam o vecina care are un caine pe care nu-l supravegheaza si care a sarit de 2 ori la anya in decurs de cateva zile? stapana e o pustoaica de la scara cealalta care m-a socat prin lipsa de educatie si de bun simt. dupa ce ca javra a sarit la piciorul anyei (eu eram cu cateva sacose intr-o mana si pe ea o tineam cu mana cealalta), ea abia i-a aruncat o privire si intr-un tarziu a luat cainele in brate. nu si-a cerut scuze, ci mi-a intors spatele, iar cand i-am cerut explicatii tot ea mi-a raspuns obraznic" pai si ce sa fac eu daca a sarit cainele? pai daca nu l-am vazut?". nu-mi venea sa cred. nu stiu exact care este legea, dar am retinut ca un caine nu trebuie lasat nesupravegheat. o sa mai cercetez.
oricum, azi cand am iesit afara, iar a sarit cainele la copil. nici nu stiu de unde a aparut, ca ea era la 20m departare de el. dumneaei a venit, a luat cainele, mi-a intors spatele si a plecat. eu vorbeam cu ea si ea statea cu spatele. macar daca si-ar fi cerut scuze. in fine...nu va mai plictisesc. sunt hotarata sa o reclam, pentru ca atata nesimtire mi se pare de neconceput (nu ma mai gandesc la cati copii am vazut nenorociti de la muscatura de caine!). asa ca astept indicatiile voastre in acest sens.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana