Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
Luna1 spune:
Scurt ca e sefu in fata mea:
Karligutzo nu te speria mama ca nici de sex in unu nu mai am chef. De cel in trei nici gand. E doar in topul celor mai citite subeckte!
Anya mersi de sfat, ii tin regim cat pot dar dr de aici a zis fara regim si fiu-miu a auzit. Cam greu sa ii mai interzic orice.
Nana felcitari pentru putica! Sunt fericita pt tine. Stai ca vin sa te felicit si la odiseea ta in cateva minute.
Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
groxy spune:
In nici un cazVroiam sa intru de mult sa citesc ceva despre legislatia privind protectia maternitatii ,pe care a trimis-o acum ceva timp o graviduta,dar nu am reusit niciodata.
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Daaaa, interesant "subect"...Sa va povestesc si eu din aventurile mele. Cu ceara inghinal am incercat odata, si mi-am zis sa pun pe o portiune mai mare pentru ca dupa aia daca vad ca doare nu mai am curaj. Si pun. Si cand am tras, jur ca mi-a venit sa vomit instantaneu...si stateam ca proasta si ma uitam...daca trag, doare, daca nu trag, se intareste, se caseaza si vad eu dupa aia ce e aia durere...si atunci, cu forfecuta, incet incet, fir cu fir, pana am dat jos ceara . Cu aparatul nu prea pot ca ma doare tare si atunci ca sa "controlez situatia" ma fac cu penseta, fir cu fir.
Simona 25+ Matei Hisham
cu forfecuta? la asta chiar nu m-am gandit! buna ideea... poate mai incerc o data! doamne fer'! ; am zis ca nu mai fac, nu mai fac!
karligutza, sapt.30 si printesa din burtica
Simo78 spune:
Acum am vazut ca sunteti fete care aveti 30+!!
M-am emotionat si a inceput sa-mi batzaie ..Nu stiu ce-oi face cand trec si eu pragul!
Simona 25+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
aylin_tarcan spune:
anto multumim de raspuns. eu intrebam pentru ca am avut experienta de a sta luni de zile numai in pat. baie pat si atat. numai ca atunci statea soacra mea cu mine, ca tocmai se pensionase. acum s-a angajat ca nu a suportat sa stea acasa. nici nu va zic cat o sun pe zi de tot felul de medicamente, oligoelemente si suplimente de care tot aflu. si o pun sa se uite pe toate prospectele...saraca' ce sa fac daca e farmacista!!!
in rest nu ar avea cine sa stea cu mine si daca as fi consemnata la pat tot ar trebui sa ma ridic sa imi iau de mancare macar.
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
karligutza spune:
Roxy ... am incredere!
Luna curajoaso! sefu' in fata ta si tu de fapt ca soricelul pe masa!... iar cu sexu' e bine asa. Avem alte prioritati acum. Si mie mi-e asa de dor de sotu' ... suna aberant? dar daca il vreau?!... ma gandesc ca daca facem copii o data la cativa ani, vom avea parte mereu de un nou ciclu: primavara, vara, toamna si iarna in pat! si ce bine ca vine iar 'PRIMAVARA'... insa nu cred ca ciclul asta e o data la 4 ani ca nu vrem echipa de fotbal! asa ca, SA TINA PRIMAVARA cat mai mult!
Simo stai linistita.. o sa te doara oasele bazinului! in rest altceva eu nu constientizez! doar ca am inceput sa pregatesc un pic strictul necesar pentru bagajul de spital... si ma tot intreb de unde imi cumpar un capotel dragut pe care sa-l iau la spital... si apoi sa il pot purta cu drag si in casa. Ma gandesc la capotele din satin.. ca sunt si racoroase vara! ne-ar prinde bine la caldurile "care este"!
X-ray spune:
anya si karligutza si eu tot cu ceara refolosibila.cosmeticiana mea a zis ca daca interzic atat de drastic ascunde incalzitorul de ceara intr-un dulap special cand vin in control domnii.acum saraca sta sa nasca si ma duc la colega ei.dar mie mi s-a rarit ff mult parul,plus ca eu nu stiu daca am bagat de 2 ori in viatza mea lama prin zona.eu sunt genul care-mi place fara par,asa ca ma cam epilez destul de de tot plus pe maini,in fine nu prea suport paru' decat in cap.pt cazul in care mi se rup membranele inopinant am din italia de la mama niste aparate de ras speciale pt zona inghinala ,sunt f mici si inguste. atunci se va ocupa sotzul de "treaba".pe picioare folosesc aparatul,ceara calda nu-i indicata pt picioarele predispuse la varice....
nanamotoc felicitari si sa creasca mare si voinic!
si mi-e o foame de mor,ma inebuneste foamea asta!! si voi vorbiti de placinte....
alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Antoanela23 spune:
Am citit si am uitat aproape tot.
Otim, mersi frumos de urari, .
Ioana, spor la invatat si bafta la examen.
Hmmmm, placinta cu mere e prajitura mea favorita, aveti mila.
Anya, mersi mult, stiu ca sunteti alaturi de mine si ma ajuta mult, .
Aylin, cum spuneam eu il exploatez pe sot, ma serveste la pat, imi face injectii, masaj, etc. Sper sa mai reziste, dragul de el ca are asa de multe pe cap. Sarcina trecuta am stat la pat dar puteam sa-mi pun de mancare, sa fac dus zilnic, a fost un pic mai usor (desi atunci nu ziceam asa).
Nana, felicitari pt baietel si multa sanatate.
Olgutza, felicitari pt bebelina grasuta.
Stefania, dupa atatea ghinioane o sa vina soarele si pe strada voastra. Sanatate multa mamei tale si voua, bineinteles.
Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)
karligutza spune:
www.youtube.com/watch?v=xc846LZtch4&mode=related&search=" target="_blank">click
daca vreti sa radeti putin!
have fun!