Mamici de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ah.. nu iti povestesc cum m-am facut eu cu benzi de ceara de unica folosinta!... stam eu linistita cu benzile cu instructiunile cu cremele in fata si-mi zic: HAI, incepem! dar intai pe piciorus! zice la insructiune: nu se lasa nici prea mult, nici prea putin! ca deh, daca e prea mult se incalzeste si nu se mai dezlipeste ceara, daca e prea putin nu se lipeste bine ceara si deci perisorul ramane pe loc.

ZIS si facut:
- piciorusul nr.1.. aplic banda, plesnesc eu usor 1 minut acolo... tzac! trag de banda... piciorusul chel
- piciorusul nr.2.. la fel;
- si acum zona inghinala! exact aceeasi procedura! exact aceeasi timpi... dar vezi ca de aia mai e si fizica buna, nu am calculat eu ca o dasteapta ce sunt, ca la "pasa", zona e mai calda ... si uite asa, ceara se facu ca mierea de albine in zona mea inghinala stanga si cand am tras de coltisorul benzii, ce sa vezi... DUREEEEEEEEEREEE! ceara nu se mai lua... m-am invinetit, m-am chinuit... mai mai sa fac pe mine de durere! nu ma intrebati cum m-am spalat cu toate cremele si lotiunile si mai stiu eu ce mi-a trecut prin cap ca sa o dezlipesc de acolo...

asa ca: sunt de acord cu tine Anya! fara benzi in zona inghinala daca nu stie utilizatorul care-i treaba! sau vorba reclamei: "KIDS don't try this at home!"

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto schimba canalul ca vin cu batul la tine daca te mai uiti la ER in urmatoarele 2 luni.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

NanaMotoc felicitari pentru bebelusul vostru! De acum va puteti orienta si voi la culorile hainutelor lui... Sa fiti sanatosi cu totii!

De ce vii asa rar pe la noi? esti busy-busy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

ah.. nu iti povestesc cum m-am facut eu cu benzi de ceara de unica folosinta!... stam eu linistita cu benzile cu instructiunile cu cremele in fata si-mi zic: HAI, incepem! dar intai pe piciorus! zice la insructiune: nu se lasa nici prea mult, nici prea putin! ca deh, daca e prea mult se incalzeste si nu se mai dezlipeste ceara, daca e prea putin nu se lipeste bine ceara si deci perisorul ramane pe loc.

ZIS si facut:
- piciorusul nr.1.. aplic banda, plesnesc eu usor 1 minut acolo... tzac! trag de banda... piciorusul chel
- piciorusul nr.2.. la fel;
- si acum zona inghinala! exact aceeasi procedura! exact aceeasi timpi... dar vezi ca de aia mai e si fizica buna, nu am calculat eu ca o dasteapta ce sunt, ca la "pasa", zona e mai calda ... si uite asa, ceara se facu ca mierea de albine in zona mea inghinala stanga si cand am tras de coltisorul benzii, ce sa vezi... DUREEEEEEEEEREEE! ceara nu se mai lua... m-am invinetit, m-am chinuit... mai mai sa fac pe mine de durere! nu ma intrebati cum m-am spalat cu toate cremele si lotiunile si mai stiu eu ce mi-a trecut prin cap ca sa o dezlipesc de acolo...

asa ca: sunt de acord cu tine Anya! fara benzi in zona inghinala daca nu stie utilizatorul care-i treaba! sau vorba reclamei: "KIDS don't try this at home!"

stiu ca nu e de ras, dar nu ma pot abtine. imi si imaginez cum a fost...

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Salutare tuturor-dutelor!Ajutati-ma ,va rog sa ajung pe emailul comun.Am adresa si parola dar nu stiu ce sa fac cu ele!Pur si simplu nu stiu!Merci mult!

Roxy22 saptamani

Mergi la inceput

Anya razi cat te tine! ca de o astfel de prostie rad si eu... dar ma consolez cu ideea ca omul cat traieste'nvata!

pfiu! cat am suferit! iar experienta asta pe la inceputul sarcinii... dar promit sa nu mai fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

anto, hai, curaj, ca uite cum trec saptamanile. maine-poimaine ajungi la 38 si nici nu-ti dai seama. cred ca ti-e tare greu, dar suntem aici sa te sustinem. si, vorba karligutzei, sa nu te bagi in fata cu nascutul, ca mai sunt ai altele inaintea ta care stau la rand

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

groxy mergi pe www.mail.yahoo.com si introduci acolo la

Yahoo!ID iulaug2007 si la
Password, bineinteles parola pe care zici ca o stii...

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Daaaa, interesant "subect"...Sa va povestesc si eu din aventurile mele. Cu ceara inghinal am incercat odata, si mi-am zis sa pun pe o portiune mai mare pentru ca dupa aia daca vad ca doare nu mai am curaj. Si pun. Si cand am tras, jur ca mi-a venit sa vomit instantaneu...si stateam ca proasta si ma uitam...daca trag, doare, daca nu trag, se intareste, se caseaza si vad eu dupa aia ce e aia durere...si atunci, cu forfecuta, incet incet, fir cu fir, pana am dat jos ceara . Cu aparatul nu prea pot ca ma doare tare si atunci ca sa "controlez situatia" ma fac cu penseta, fir cu fir.
Numai ca nu mai pot sta aplecata asa de mult. Iubi s-a oferit aseara sa ma faca el cu lama. Buuun! DAR poate din cauza ca nu am fost nicicand bolnava sa trebuiasca sa merg la doctor, am niste sentimente foarte neplacute cand umbla cineva pe mine sa faca "trebi" din astea delicate. Asa ca am luat aparatul de ras si m-am chinuit singura...Iubi saracul a intrebat si el ca omul..."Si cand ai sa nasti si o sa-ti umble medic, moasa pe acolo, ai sa-i dai la o parte ca las ca faci tu singura????"

Simona 25+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

ah.... am uitat sa iti mai zic ceva, draga Roxy: vezi sa nu faci prostii prin emailul comun...!!! ca iti iei bataita nu te iertam asa usor!

Mergi la inceput