Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 21
liadorian spune:
Brazuca, ma bucur ca i-ai venit de hac infectiei aleia! Cat despre drumurile la baie, cred ca ti-ai batatorit carare pana acolo... Trece si asta!
Otilia, neaparat trebuie sa facem echipa pentru o sesiune prelungita de cumparaturi. de una singura n-are nici un haz! N-am eu microbul cumparaturilor in sange, dar si cand ma apuca...
Lia
S26
Miruna Demetra
otim spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Brazuca, ma bucur ca i-ai venit de hac infectiei aleia! Cat despre drumurile la baie, cred ca ti-ai batatorit carare pana acolo... Trece si asta!
Otilia, neaparat trebuie sa facem echipa pentru o sesiune prelungita de cumparaturi. de una singura n-are nici un haz! N-am eu microbul cumparaturilor in sange, dar si cand ma apuca...
LiaS26
Miruna Demetra
Gata , punct ochit

Otilia
inceput 25+
Laurentiu
Samurai-lady spune:
Fetele venim si noi la cumparaturi.
Io-l iau si pe sotzu ca el e cu uitatul si zice cu asta iti sta fain,cu asta nu:))).Nu ii plac cumparaturile,dar ma ajuta in perioada
sarcinii.In rest,cand nu-s gravida,sta in mashina si asteapta :).
Asa-s barbatzii 
Samurai-lady
26 weeks
si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
siminoc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Siminoc, sigur ca te numeri printre iesencele gravidute...Asa ca asteptam sa confirmi pentru sambata viitoare.
Bineinteles ca abia astept sa ne intalnim!

+29 cu
Miruna
brazuca25 spune:
Al meu sot chiar are rabdare la cumparaturi cu mine. Marti am fost in Dragonul Rosu amandoi sa luam pt bebe, si desi s-a trezit mai cu fata la cearsaf tot a mers...nu prea s-a aratat el interesat de ce ii aratam eu, dar macar a stat dupa mine fara sa comenteze nimik nimik. Bine...are si el limite, ca dupa ce i-am umplut vreo 2 pungi cu costumase si salopete a zis GATAAA! Ajunge pt o zi!
Iar eu, fata ascultatoare, nu am mai luat pt bebe, si am inceput sa caut din nou prin toate standurile....pt mine!![]()
26+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Siminocde info, ramane sa dezbatem subiectul la intalnire...deci sambata viitoare mai pe dupa-amiaza, la Moldova-Mall, da?
OK! mai vorbim si saptamana viitoare,legat de ora, in functie de cum pot si celellalte, eu nu mai am nici o pretentie, e de ajuns una.

+29 cu
Miruna
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by karligutzasa nu le dati sotilor sa citeasca cine v-a facut pofta de cumparaturi! sot de LORINA nu eu sunt de vina
, nu nu! pentru halatul de satin care si-l doreste doamna mamica de Lorina Maria si nasica de moflea! nu, nu eu!
AJUTOOOOOOOR!
karligutza,sapt.30 si
printesa din burtica
Ei hai ca nu-i spun cine mi-a dat idei Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
mioara2004 spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu sunt acasa, am intrat in prenatal. La servici nu era foarte greu, dar asta e foarte relativ; 2 colege au nascut prematur in luna aprilie si au mai venit la servici dupa 30 saptamani (una la 32 si una la 34). Asa ca asteptam cu mare nerabdare controlul de ieri.
Andicu si Sorina felicitari pentru bebei vostri grasunei; si mie mi-a spus in gluma medicul sa nu-l fac prea mare. De ingrasat eu zic ca nu m-am ingrasat prea mult, pana acum 9 kg, dar sunt mica de inaltime si am o burta...Mi-a spus cand am intrat "nu cred ca esti in 30 saptamani, nu ai mai mult"? A glumit?!![]()
Distractie placuta pentru fetele care ies in zilele astea libere, e pacat sa nu profitam, vremea e frumoasa iar la vara noi n-o sa mai putem...
Poza 23 saptamani
Mioara
30+
Doru Andrei
kristind spune:
Fetelor voi a-ti mai facut analize in luna 6???
Ca mie mi-a dat dr. altele, dar parca nu mai imi vine sa le fac.
Credeti ca daca acum as incerca sa merg la alt dr. m-ar primi???
kristin
25+
siminoc spune:
Buna dimineata! si Buna ziua!
Era sa raman pe alaturi! M-am ratacit pe forum cu cafeaua in mana!
Da' nu scapati chiar asa usor de mine!
Am mai scris un mesaj mai pe la opt dimineata, da' nu mai stiu unde l-am postat! 
Am foarte mult de recuperat!
Nu stiu cand am sa reusesc sa recuperez, da' ma straduiesc!
Din pacate, sau din fericire, tr sa mai si muncesc!
Am vazut ca sunt si eu acum (cu bebelina cu tot) in prima pagina! Multam fain!
O zi usoara, ca doar e inceput de week-end!
+29 cu
Miruna

printesa din burtica