Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 22
mioara2004 spune:
Andicu, ai fost inspirata. Oricum cred ca Bucuresti sunt alte conditii. Eu l-am intrebat medicul meu din ianuarie, in ce perioada vrea sa-si ia concediul in 2007. Stiu ca a ras..Oricum el conlucreaza cu o alta dra foarte renumita in Cluj(nu m-am dus la ea ca e prea aglomearata) si ea ii prea cazurile in cazul in care lipseste.
In legatura cu cumparaturile, in general merg singura dar daca sunt nehotarata il chem pe barbatu-mio care imi mai da un sfat.Chiar si pentru el eu le cumpar, sau i le caut si il las sa-si aleaga...Nu prea are rabdare.
Poza 23 saptamani
Mioara
30+
Doru Andrei
Ioana75 spune:
Lavinia, cind ai programat azi somnul de frumusete?![]()
Aylin, bafta la tutu, te asteptam cu vesti!
Simo, ce faci?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
siminoc spune:
quote:
Originally posted by karligutza
ah.. nu iti povestesc cum m-am facut eu cu benzi de ceara de unica folosinta!... stam eu linistita cu benzile cu instructiunile cu cremele in fata si-mi zic: HAI, incepem! dar intai pe piciorus! zice la insructiune: nu se lasa nici prea mult, nici prea putin! ca deh, daca e prea mult se incalzeste si nu se mai dezlipeste ceara, daca e prea putin nu se lipeste bine ceara si deci perisorul ramane pe loc.
ZIS si facut:
- piciorusul nr.1.. aplic banda, plesnesc eu usor 1 minut acolo... tzac! trag de banda... piciorusul chel
- piciorusul nr.2.. la fel;
- si acum zona inghinala! exact aceeasi procedura! exact aceeasi timpi... dar vezi ca de aia mai e si fizica buna, nu am calculat eu ca o dasteapta ce sunt, ca la "pasa", zona e mai calda... si uite asa, ceara se facu ca mierea de albine in zona mea inghinala stanga si cand am tras de coltisorul benzii, ce sa vezi... DUREEEEEEEEEREEE!
ceara nu se mai lua... m-am invinetit, m-am chinuit... mai mai sa fac pe mine de durere! nu ma intrebati cum m-am spalat cu toate cremele si lotiunile si mai stiu eu ce mi-a trecut prin cap ca sa o dezlipesc de acolo...
asa ca: sunt de acord cu tine Anya! fara benzi in zona inghinala daca nu stie utilizatorul care-i treaba! sau vorba reclamei: "KIDS don't try this at home!"
karligutza,sapt.30 si
printesa din burtica
hai ca esti haioasa!
rad de nebuna pe aici prin birou! si sunt singura in birou (daca ma aude cineva zica c-am innebunit... si poate-i de la sarcina)!
+29 cu
Miruna
andicu spune:
Kristind, analizele ti le cam da sa le repeti in fiecare trimestru. Si eu le-am repetat in luna a6a. Respectiv sangele, glicemia, urocultura, toxoplasma ( ca era negativ dar nu eram imuna), cam astea sunt. Cele din sange si urina sunt importante, pt ca ei urmaresc sa nu ai vreo anemie in sarcina sau sa nu ai proteine in urina, sa risti vreo infectie, etc. Eu zic ca e bine sa le faci daca ti le-a dat si oricum sunt gratuite!
Mioara, felicitari pt vacanta prelungita! si eu ma duc saptamana viitoare cand fac 30 sapt. sa iau prenatalul de la dr de familie. Am vrut sa merg sapt. asta, dar n-am apucat, asa ca la sfarsitul saptamanii viitoare o sa fie tocmai bine! eu am fost in concediu de odihna pana pe 03mai.
Brazuca, e super ca poti merge la Dragonul Rosu pt cumparaturi! si mai ales, ca gasesti sa cumperi en-detail, ca acolo nu prea vand ei decat cu baxurile! si eu am fost de vreo 2 ori si am vazut lucruri f frumoase pt bebei , acele lucrusoare pe care le gasim noi in magazine cu adaos si de 300 % !
Eu astept sa vina luna mai, sa trimit comanda si banii la prietena mea din Germania pt lucrusoare de bebe, de pe site-ul pe care vi l-am mai aratat, baby-walz.de. Am gasit niste chestii super acolo si sunt mai toate cam 9-10 eur .
Andicu
29+
Filip Cristian Poze noi cu burtica
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Daaaa, interesant "subect"...Sa va povestesc si eu din aventurile mele. Cu ceara inghinal am incercat odata, si mi-am zis sa pun pe o portiune mai mare pentru ca dupa aia daca vad ca doare nu mai am curaj. Si pun. Si cand am tras, jur ca mi-a venit sa vomit instantaneu...si stateam ca proasta si ma uitam...daca trag, doare, daca nu trag, se intareste, se caseaza si vad eu dupa aia ce e aia durere...si atunci, cu forfecuta, incet incet, fir cu fir, pana am dat jos ceara. Cu aparatul nu prea pot ca ma doare tare si atunci ca sa "controlez situatia" ma fac cu penseta, fir cu fir.
Numai ca nu mai pot sta aplecata asa de mult. Iubi s-a oferit aseara sa ma faca el cu lama. Buuun! DAR poate din cauza ca nu am fost nicicand bolnava sa trebuiasca sa merg la doctor, am niste sentimente foarte neplacute cand umbla cineva pe mine sa faca "trebi" din astea delicate. Asa ca am luat aparatul de ras si m-am chinuit singura...Iubi saracul a intrebat si el ca omul..."Si cand ai sa nasti si o sa-ti umble medic, moasa pe acolo, ai sa-i dai la o parte ca las ca faci tu singura????"![]()
![]()
Simona25+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
nu sunt sadica, dar chiar ma amuza povestile astea, cu toate ca atunci cand le-ati trait numa' amuzante nu erau!
pe mine ma ajuta sotu' cu masina lui de tuns scalpu'! ceara nu suport nici aparat de epilat, cu care chelesc celelalte zone, iar de la lama ma irit!
+29 cu
Miruna
lorinaoo1 spune:
Ioana dupa o noapte mai odihnitoare, cred ca sar peste somnicul de frumusete azi ![]()
Mioara gata ai scapat de scarbiciu, de acum stai mai mult cu noi
Dar cati cm ai la burtica de zici ca e asa de mare? Sanatate colegelor tale care au nascut luna asta
Bebeii lor sunt bine?
Brazuca ma bucur ca ti-e mai bine, lasa ca drumul pana la baie poti sa-l faci si cu ochii inchisi
(ca vorba cuiva, ai babatorit bine calea pana acolo
).
Fetelor, mie imi vine sa cred ca am gresit undeva. Azi mi-am masurat burtica si aveam 94 fata de 96 cum aveam sapt trecuta. Poate m-oi fi masurat cu stomacul plin data trecuta, dar tot trebuia sa fie n progres, nu? Macar de cativa mm... Dar hai sa nu ma impacientez deocamdata, daca si sapt viitoare e la fel, vb cu dna dr 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
siminoc spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Lunita, asa cum am promis, am venit cu vesti proaspete.
Mami are in burtica un bub nazdravan. Mi-am tras si un carucior super la semnatura!
Sunt tare fericita!!!!!!!!!!!!!
Bebelinul nostru este baietel.
Nana,19+
In asteptarea lui![]()
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
acum stiu de ce e asa frumos afara. de la zimbetele voastre (al tau si al jumatatii tale)! felicitari! sa fiti sanatosi si fericiti toti trei!
+29 cu
Miruna
andicu spune:
Hmm, am citit prospectul la Duphaston si scrie e recomandat pt avort habitual numai pana in sapt. 20 de sarcina.si eu nici macar nu am indicatie de nastere prematura, cica e de doar 5 %! Eu nu cred ca o sa iau! stie cineva sa ma sfatuiasca? 
Andicu
29+
Filip Cristian Poze noi cu burtica
otim spune:
Andicu- m-a "imbolnavit" uitandu-ma pe situl respectiv . Sunt superbe si ma revolta in acelasi timp , ce preturiiii ... . Apropo perina pentru gravide e doar 28,95 EUR . Dar ce nu am vazut sunt carucioare . Nu au ?
Otilia
inceput 25+
Laurentiu
siminoc spune:
quote:
Originally posted by liadorianFetelor, stiu ca deviez aiurea discutia, da' am un morcov cat China!
A mai sangerat cineva dupa tuseu vaginal??
![]()
Aseara mi-a verificat gine colul, era inchis, dar cand a scos mana, pe manusa era sange.
Ea mi-a explicat ca e din cauza controlului, ca a insistat ceva mai mult pe o zona sensibila si e din cauza asta. Oricum, ideea e ca tuseul in sine n-a fost deloc dureros. A mai curs aseara o pata de sange, azi dimineta nimic, si acum inca o pata maro inchis. Ce naiba e asta?? Eu mor aici, cosmarul meu era sa sangerez si la sarcina asta. Uite ca s-a implinit...
A mai patit cineva ceva asemanator? Cand s-a oprit sangerarea?
Lia, din cate stiu eu (povestile altora live sau de pe forum), dupa un control asa-numit "pe masa" e normal. Ca sa nu mori de inima suna dr. Nu cred sa fie probleme. Multi medici evita sa faca un astfel de control pana spre sfarsitul sarcinii pentru ca in afara de sangerare mai exista riscul declansarii nasterii.
+29 cu
Miruna

ceara nu se mai lua... m-am invinetit, m-am chinuit... mai mai sa fac pe mine de durere! nu ma intrebati cum m-am spalat cu toate cremele si lotiunile si mai stiu eu ce mi-a trecut prin cap ca sa o dezlipesc de acolo... 

Fetelor, stiu ca deviez aiurea discutia, da' am un morcov cat China!
A mai sangerat cineva dupa tuseu vaginal??