Mamici de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

lia welcome in grupul nostru!

sa imi tineti pumnii azi la tutu .... ca e o intalnire importanta.

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

categoric , suntem alaturi de tine si sunt sigura ca vei pleca de la el radiind de fericire doar o sa-ti vezi si fetita , nu ????

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by liadorian

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

imi povesteste acum colega prietena cu fost colega ca:
i-a venit ciclu
ca nu a avut nicio greata (asta hai, ca nici io nu am avut)
ca s-a ingrasat uniform si nu i s-a umflat burta ca un pepene (stiti voi). si ca a mai fost grasa, si nu era nimic nou.
nu a simtit copilul, si nici acum nu il simte
naste pe 20 august, adica are cat mine

asta e....

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Aylin, copilul asta chiar e deosebit, un luptator, ce mai! Pai femeia asta a dus toata sarcina pana acum cu iminenta de avort, ca ciclu peste sarcina asta inseamna! (Chiar am intrebat-o o data pe gine daca e posibil asa ceva, sa ai menstruatie in timpul sarcinii, ca mai auzisem lumea vorbind si a spus ca e folclor. Sangerarea e automat iminenta de avort.)

Chiar sunt curioasa daca bebe e bine. A facut femeia vreun eco sa vada daca s-a dezvoltat cum trebuie, daca MF sunt in regula?

Lia S26 Miruna Demetra

serios? asta inseamna? ca si eu am auzit de femei carora le-a venit ciclu peste sarcina (dar mai putin cantitativ oricum). nu am stiut...

chiar ma gandeam, ca a mancat tot ce a avut chef, ca era mc donalds sau alte prostii nu conta, cafea, tigari si mai stiu eu ce

nu stiu exact ce a facut. am inteles ca eco. dar nu stiu daca a fost 3d sau nu. ca am intrebat ce e, si mi s-a spus ca nu s-a vazut, ca statea cu spatele. ori, din experienta mea vasta in ale ecografiilor, nu mi s-a intamplat niciodata sa nu se vada sexul ca statea nu stiu cum. ca in timpul eco intotdeauna se misca suficient de mult cat sa vada. deci banuiesc ca a fost o eco care a tinut foarte putin si copilul nu s-a miscat...sau...nu stiu ce sa cred. sau am avut eu intotdeauna noroc.

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Otilia ma bucur ca ti-a placut povestea toata! multumesc!

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Aylin tinem pumnii stransi tare, sa vii cu zambetul cat China si cu vesti demne de Hollywood

Karligutza eu nu ma mai joooooc Na ca mi-ai luat-o inainte, de cand voiam sa am si eu o zi ca a ta, mai ales la partea "cumparaturi" Numai ca sotul e anti-cumparaturi, sa-l vezi ce urgent trece el prin toate magazinele si ce repede isi cumpara el pantofi sau altele de parca l-ar fugari cineva , pe cand mie imi place sa-mi mai "clatesc" ochii, sa ma conving ca am facut alegerea cea mai buna pt mine... Dar mi-a promis ca maine merem la cumparaturi - adica tot halat (mi-ai dat o idee cu halatul de satin ) si camasute de noapte si mai gasesc eu De data asta nu-l las , numai sa ma tina pe mine

Ioana

Oti nu e nevoie, ca si la noi e soaaare si deja s-a facut asa de cald la mine in camera de mi-e cald in tricou. Cred ca in iulie ma asfixiez aici .

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

sa nu le dati sotilor sa citeasca cine v-a facut pofta de cumparaturi! sot de LORINA nu eu sunt de vina , nu nu! pentru halatul de satin care si-l doreste doamna mamica de Lorina Maria si nasica de moflea! nu, nu eu! AJUTOOOOOOOR!

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

otilia, lavinia

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

La capitolul cumparaturi, am un sot dezastru! Deci nici o sansa sa-mi fac ziua frumoasa daca am mers impreuna la shoppuit: ori e mereu pe fuga, ori ne plac chestii radical diferite, ori e impulsiv ca un copil - vede ceva, vrea si nu mai stie de nimic altceva, nu conteaza ca e exorbitant de scump, ca nu ne trebuie sau ca nu-i/mi sta bine.

In schimb cu halatul a rezolvat mama. Mi-a cumparat singurul halat sport pe care l-am vazut vreodata, sa nu mai spun ca e singurul care mi-a placut vreodata! Eu una nu cred ca o sa-l port si acasa, nu prea sunt genul, dar ma bucur ca o parte din bagajul de spital mi-e gata!

Karligutza, cred a trebuie sa te muti de la stiri la seriale ! Vrem si episodul 2!!

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza fetele! Hop si noi tot tarziu ca de obicei, dar avem scuza de data asta, ca si noi am umblat ieri foaaarte mult pe jos, asa ca oboseala si-a spus cuvantul azi. Trebuie sa ma duc dupa rezultatul la sumar si urocultura, dar cred ca oricum nu isi mai au rostul pt ca durerile mi-au trecut cu tratamentul...am ramas numai cu nevoia de pipi ffffff des. Vreo...10 ori pe noapte!!!

26+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Lia - aceeasi problema ca capitolul sot = cumparaturi , dar vin cu o propunere , ce ar fi pe ei ( sotii ) ii lasam acasa , iar noi doua mergem la colindat magazineeee , la cumparaturiiii ....

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata burtici!

Aylin, multumesc de ajutor! si mie mi se pare cam dubioasa chestia cu Duphastonul in ultimul trimestru de sarcina! o sa caut prospectul sa-l citesc cu atentie, ca imi vine sa nu iau deloc! ce, n-am stat bine pana acum?! si mi-a zis ca mi-l da preventiv, oricum! as lua doar No-spa si gata! succes si tie la dr!
Carmen, vacanta placuta!
Karligutza, scrii frumos! eu nu m-am plictisit, asa ca poti sa mai povestesti! stii, ai putea sa-ti faci un jurnal cu perioada sarcinii, sa-l citeasca bebe cand creste! si pe mine m-a sfatuit cineva, dar mi-e prea lene sa scriu atat!
Lia, si sotul meu e exact a fel! de cele mai multe ori ma enervez cand merg cu el, ca nu vrea decat sa arunce in cos ce trebuie si sa fuga! cel putin acum, cand imi fug ochii dupa toate cele pt bebe, moaamaa, ce mai trag de el! tot are impresia ca e prea devreme! l-am si amenintat ca daca nu ma lasa sa iau la timp ce trebuie, o sa-l trimit pe el ( ca are groaza de asa ceva) si o sa fie vai de capul lui daca nu ia ce trebuie!

Sa va spun ce inspirata am fost cu alegerea sa nasc la Buc. Doar ce am aflat ca dr mea de acasa pleaca din tara exact in perioada in care ar trebui sa nasc! adica ar trebui sa revina pe 06 iulie, cand e am termen 10 iulie!!! cred ca as fi stat intr-o stare de super stres daca ramaneam sa nasc in Cta! dupa ce ca sunt conditiile care sunt, sa nasc si cu alt dr decat ala in care am cea mai mare incredere!...

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput