Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
X-ray spune:
lorina a venit pachetul cu ganduri bune,multumim frumos
.si lisa mea mai scoate cate unul,acum e intoarsa cu fundu' in sus.si da din craci prin spate pe undeva,e cam naspa
otilia pai sa sti ca apelam cu drag la orasele vecine![]()
aylin inca 16 saptamani linistite!
valen ce mai faci?
nikole iat trage chiulul la greu....
samadhi oficial e data la fund....
alina
27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
imi povesteste acum colega prietena cu fost colegaca:
i-a venit ciclu
ca nu a avut nicio greata (asta hai, ca nici io nu am avut)
ca s-a ingrasat uniform si nu i s-a umflat burta ca un pepene (stiti voi). si ca a mai fost grasa, si nu era nimic nou.
nu a simtit copilul, si nici acum nu il simte
naste pe 20 august, adica are cat mineasta e....
Aylin,23+
pozici
atat de mari suntem
Aylin, copilul asta chiar e deosebit, un luptator, ce mai! Pai femeia asta a dus toata sarcina pana acum cu iminenta de avort, ca ciclu peste sarcina asta inseamna! (Chiar am intrebat-o o data pe gine daca e posibil asa ceva, sa ai menstruatie in timpul sarcinii, ca mai auzisem lumea vorbind si a spus ca e folclor. Sangerarea e automat iminenta de avort.)
Chiar sunt curioasa daca bebe e bine. A facut femeia vreun eco sa vada daca s-a dezvoltat cum trebuie, daca MF sunt in regula?
Lia
S26
Miruna Demetra
otim spune:
Lia - parerea mea e ca bebe ei are mari sanse sa fie bine , din pacate sunt NNNN mame care trec prin sarcina fara macar un control la medic , fara vitamine si alte medicamente si au copii sanatosi ( norocul lor zic eu )
Otilia
inceput 25+
Laurentiu
Ioana75 spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Anto
cum a fost intilnirea cu prietena? Cu invatatul m-am lamurit, doar luni si marti am studiat, in rest n-am putut sa mai citesc un rind; deci n-are rost sa ma chinui sa dau examene inainte de nastere ca nu prea cred ca o sa le iau
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
karligutza spune:
STIRI PE SCURT
Am revenit! sa-mi cautati fetelor dragi o editura, ca poate public povestile mele fara sfarsit si nu va mai incurc nici pe voi pe aici. ![]()
Ieri a fost o zi plina. M-am trezit la 6. Am fost la spital sa imi fac ceva ecografii altele decat pt.bebe... pt.ca asa a vrut medicul meu de familie (eco mi le-a facut chiar el ca e si specializat pe ecografie)... sa vada el daca sunt inghesuite restul organelor.. ce dragut e nenea medicu' meu de familie, nu? Deci am ficatul normal, "respira"
, am rinichii in regula... trece prin ei ce tre sa treaca, deci nu s-a blocat traficul pe nicaieri ca bebelina mea creste vazand cu ochii! Apoi, mi-a adus rezultatele de la analizele pt.care am "donat" neste sange miercuri si mi le-a interpretat frumusel... stam bine cu toate, chiar daca unele sunt spre limita inferioara a intervalului e normal in sarcina sa fie unele putin scazute, altele putin crescute.. deci again! nimic de speriat! urocultura sterila, mai asteptam doar rezultatul de la sedimentul urinar.
BUUUUUUUUUUNNN, apoi tusti in masina, valea la cumparaturi... mi-a trecut prin cap sa ma duc la cumparat halatel pentru spital si l-am gasit. Asa cum mi-am dorit. Din satin, nuanta zambilelor roz inchis si e midi, nu lung, nu scurt.. are 2 buzunare UTILLLEEEE si e subtirel si racoros si numai bun de luat peste camasa de noapte sau pijama cand vom fi 'enternate'. Acu' m-am mai linistit. Sunt fericita ca am HALAT! Stiti vorba cantecului...
AM HALATUL MEU SUNT PIONIER!
SI MA MANDRESC CU EL... SUNT PI-O- MAMICA... pardon!
si deci sunt fericita! 
Dupa care, de parca stateau banii rau pe cont, am cumparat imediat si o bluzita de in, simpatica foc. Alba si cu ceva broderie pe negru la decolteu... decolteu rotund si 2 motocei, tot negri, de legat in loc de nasturel. Simpatica foc si bluzita. Si pe burtica sta bestial! abia astept sa o port cand o fi mai cald. Si merge si dupa sarcina... deci m-am scos!
Apoi, am schimbat ruta si in drum spre Parcul Cismigiu (eram si cu sotul ieri toata ziua, bineinteles!) am cumparat la fetite papucei! balerini! ca sa mergem mai lejer si fara tocuri! asa de frumosi sunt si balerinii, ca pentru balenute
, offff... zici ca mi-am luat iar rochie de mireasa asa sunt de fericita! ![]()
Normal ca s-a facut ora 2-3 cand am invadat Parcul Cismigiu. O plimbare super: erau niste copaci interesanti cu flori atat de parfumate, of! nu-mi venea sa mai plec de acolo... si-apoi verdele din jurul nostru, ciripitul ciripitoarelor, copilasi veseli zburdalnici... hehe... ca intr-o poveste! o zi frumoasa si de plimbat cu barca pe lac, insa noi nu am descins si pe lac, dar i-am vazut pe alti "romantici"
... apoi am papat o inghetata si inainte sa plecam, sotul le-a dat spectacol unor copilasi cu o poveste spusa in timp ce impacheta si despacheta la o hartie de origami! Copilasii au ras si ar mai fi vrut, dar si-asa ca spectacolul a fost gratis!
glumesc, a fost dragut, insa va dati seama ca bebelina noastra o sa aibe parte de spectacole d-astea de la taticut de cate ori vrea ea! hehe...
Si ca am scris deja o pagina pe forum, cred, e cazul sa inchei aici, ca oricum se facuse seara si la noi (ieri). Asa incat pe la 6 eram in traficul spre casa, fericiti si obositi totodata. Ne-am facut baita, am pregatit masa, am papat si la patut... v-a placut povestea? ori cine a avut rabdare s-o citeasca?! 
Mai vreti sa mai scriu azi mesaje?
ori numai daca sunt de maxim 10 caractere? 

karligutza,
sapt.30 si
printesa din burtica 
aylin_tarcan spune:
lia welcome in grupul nostru!![]()
of, tare greu e pentru noi cele cu experiente negative. daca as avea si eu un copil, ce relaxata as sta...am macar unul. decat deloc!!! plus ca as sti ca sunt capabila sa duc o sarcina la sfarsit si sa fie totul ok...dar asa....
eu nu sunt asa dificila la doctori, dar trebuie sa am incredere in el/ea, sa stiu ca stie ce vorbeste, si sa nu descopar ca stiu mai multe decat el/ea. ceea ce din pacate mi s-a intamplat de nenumarate ori.
sa imi tineti pumnii azi la tutu .... ca e o intalnire importanta.
Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by otim
Aylin - si este la prima sarcina ????
Otiliainceput 25+
Laurentiu
da, e la prima sarcina
Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by alina.a
aylin inca 16 saptamani linistite!
alina27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
sa dea Domnul asa sa fie!!!

Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
otim spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Mai vreti sa mai scriu azi mesaje?ori numai daca sunt de maxim 10 caractere?
karligutza,sapt.30 si
printesa din burtica
eu l-am citit de la "inceput" pana la "final" si nu as dori sa te opresti la 10 caractere

Otilia
inceput 25+
Laurentiu