Mamici de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oti neata , cum e cu razele soarelui pe la voi?

Carmen cred ca depinde de organism, eu inainte aveam tensiunea normala, 10/6, eu zic ca nu era mica. Faza aiurea e ca ma tin efectele astea secundare mai mult de o jumatate de ora si azi am facut marea greseala sa iau jumatatea aia de pastiluta pe stomacelul gol, ca, deh, m-am trezit cam devreme, pe la vreo 7 fara si abia acum mi-am mai revenit. Dar partea buna e ca asta-noapte am dormit si eu biiine, am mai avut contractii dureroase, dar nu puternice si nici dese

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!!

Ce ziceti ca presupune cultura pt. streptococ tip B??? E dureros??

Aylin, te-ai mutat la alt dr???
Ca m-as muta si eu dar cine te mai primeste la 6 luni???

Chiar credeti ca sint necesare atatea analize??? daca nu m-am saturat de atatea analize care mi se par inutile!! Voi ce ziceti??

Va pupic!! O zi buna!

kristin 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata frumoaselor!

anto, da, luni ma duc la o doctorita noua. sigur ca o sa ii zic si de antecedente. si buna ideea cu urgenta. numai sa imi zica ca ma primeste!!!!

andicu, felicitari pentru bb grasun! duphaston este cam acelasi lucru cu ultrogestan (adica progesteron). diferenta este ca ultrogestanul e progesteron natural pe cand duphastonul e artificial. nu stiu daca si cum previne nasterea prematura. eu stiam doar ca in caz de deficit de progesteron, suplineste. dar ar fi ceva sa previna nasterea prematura. ca atunci o sa iau si eu.
iar asta cu contractiile focale, sa stii ca imi suna foarte logic!

sorina, felicitari si tie pentru bebica grasunel!

samuray lady, si la mai mare!

lavinia, ai fost dulce rauuuu cu mesajul despre sarcini depistate tarziu! si eu vreau la fel? batem palma?

carmena, da' sa stii ca pentru mine chiar e "incredibil dar adevarat"

kristind, inca nu m-am mutat, dar iti pot spune cu certitudine ca nu nasc cu tutu. ma duc luni pt prima data si voi vedea daca ma primeste. daca nu, gasim noi pe cineva. sigur ca eu as vrea la unul "stiut ca e bun", dar daca nu merge asa, macar la unul oarecare...dar nu la tutu. pe le il tin doar pe planul doi pentru ca am incredere in parerile lui in caz de probleme. deci nu renunt de tot la el.

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza gravidutze!
azi poate se anunta o zi mai buna si la mine...
carmena distractie placuta la munte!si da prietena mea are o lepra de sot,daca v-as povesti ce gen e va stric ziua si nu e cazu'
felicitari fetelor care au fost la eco si au vazut minunile mari deja.trece timpul!!!!!!pe mine cateodata ma ia cu friguri cand ma gandesc ca mai am putin totusi....ieri a nascut si o colega de faculta tot fetita,3500 kg.aici in arad e nebunie toata lumea cu fetite

alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna dimineata! azi mai puturoasa, ca doar nu ma trezesc in fiecare zi la 6 si la 4...

Deci azi e mai bine... Carmen iata-ma! stai asa ca scriu! multumesc pt.asteptare. Bine ca fugi la munte... iar incep sa plang ca vreau si eu... dar ma bucur pentru tine! si va doresc vreme frumoasa si sa va distrati mult!

Andutzy l-ati facut bine pe Dragoselu'? voi nu plecati si voi la munte in weekendul asta?! sau deja sunteti acolo?

Luna bagajele voastre sunt si ele la usa? cum mai e Cosminutz?

Stim si despre Doamna Jadi ca va calatori in acest weekend. Drum bun la Braila. Aveti grija cu hotii pe acolo ai auzit: cagule, pusti, pistoale, fura bijuterii, aur cu kilogramul...

Gabi s-avem iertare! acum m-am lamurit deplin, dar crede-ma ca ieri imi incurcam si numele cu prenumele daca ma lua cineva mai tare... am picat obosita rau in pat la orele serii...

si sa va spun ce-am facut eu ieri... dar ne vedem in episodul urmator!

PUBLICITATE

la toate burticile!

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Lavinia - stam bine la capitolul soare , vrei sa trimit incolo

alina - lasa ca veniti la Timisoara pentru baietei ...

Si apropo de tensiune , ieri am fost la medicul de familie pentru asta si ..... 120/70

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

azi nu era ziua de nastere a cuiva?stiu ca sunt multe mamici in taur.

alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Aylin batem palma, de ce nu? O luam si pe Lia in clubul nostru? Cine mai vrea sa se inscrie?

Alina.a trimitem niste ganduri bune inspre Arad, ca sa fie bine lui mami de Elisa

Fetlili, bebelina mea tocmai a scos ceva, o talpita cred, chiar in dreptul buricului Nu stiam ca am pielea asa de subtire, si cred ca poza aia cu talpita imprimata pe burtica unei gravidute (nu mai stiu cine o pusese) ar putea fi autentica. Imi mai povestea si cumatra mea de experiente de genul celei din poza, cica se intinde bebelusul si apasa cu forta prin burtica ta

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetelor numai eu sunt pitica! abia fac 24 sapt maine!!!!! si nu mai trece timpul asta o data!!!

acu' sa nu credeti ca io chiar plang! nu prea am probleme cu hormoneii. sunt chiar normala. poate cateodata am niste accese de nevoie de duiosenie mai exagerata!

ma apuca depresiile numai cand zice doftorul ceva aiurea.

imi povesteste acum colega prietena cu fost colega ca:
i-a venit ciclu
ca nu a avut nicio greata (asta hai, ca nici io nu am avut)
ca s-a ingrasat uniform si nu i s-a umflat burta ca un pepene (stiti voi). si ca a mai fost grasa, si nu era nimic nou.
nu a simtit copilul, si nici acum nu il simte
naste pe 20 august, adica are cat mine

asta e....

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Aylin batem palma, de ce nu? O luam si pe Lia in clubul nostru? Cine mai vrea sa se inscrie?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+

Fetelor, eu vin si "neluata"! Daca e vorba de sarcini usoare, fara probleme, hop si eu. Chiar imi trebuie si o experienta pozitiva in domeniul asta. Nu-s eu cea mai incercata, Doamne fereste, dar dupa ce m-am intors de la ultimul control la gine m-a busit un plans de ala prostesc si l-am intrebat pe domnul sot daca chiar mai trebuie sa trecem o data prin asta, chiar nu ne ajunge un singur copil? La care el, foarte tandru si foarte afectuos, imi spune ca da , ca data viitoare o sa ma ajute si mai mult decat acum!!! Nici nu stiam cum sa reactionez - sa-l pup pe el de barbat minunat, sau sa-l pocnesc pe nenorocit, ca putea si el sa spuna acolo o minciunica sa ma calmez!

Acum ne-am impacat si ne-am intors la planul initial - inca un fratior sau o surioara pentru Miruna!

Carmena, vacanta placuta la munte! Sa aveti vreme frumoasa si sa faceti multe poze! (Am eu o fixatie cu fotografiile astea, sa ramana acolo pentru posteritate!)

Aylin, bafta la medic! Sper sa dai de cineva potrivit pentru tine! Eu una sunt asa de dificila la chestiile astea... Am acelasi stomatolog din copilarie, acelasi ecografist de la inceputul sarcinii etc.

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput