Mamici de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by monjum06

buna,

a cu semnatura, eu scriu de fiecare data si credeam ca iti faci un format pe care il atasezi.
monica, 30 si mama lu'Gabi

Cum adica ???? nu inteleg ...

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Monica intra in stanga ecranului in chenarul unde scrie "Meniu" la profil personal, iar acolo vei vedea jos in dreapta un loc pt semnatura. Scrie acolo ce vrei sa-ti apara la semantura si apoi da-i o vizualizare sa vezi daca e bine. Si apoi selectezi trimite si gata.

Succes.

Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

kristind, karligutza a explicat bine, insa nu o poti lua cu masina pe acolo. e aceeasi straduta care face legatura intre ana ipatescu si iancu de hunedoara. daca vii pe jos e acelasi lucru daca o iei pe ana ipatescu sau pe iancu de hunedoara de la metrou. din cate am inteles eu nu au program sambata. dar suna si intreaba.

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Harnicutze, harnicutze la scris...

Eu am cam tras chiulul din motive de munca multa, dar am citit tot sa stiti.

Anya e revoltator ce se intampla, mergi si reclam-o neaparat pe nesimtita aia! Pai cine stie ce tragedie se poate intampla si nu numai cu Anya mica, probabil ca aceeasi atitudine are fata de orice copil, atat cainele cat si stapana! Asa nu mai suport nici io cateodata atata nesimtire...

Andutzy parca intrebai de un ORL -ist bun. Eu stiu ca Dr Gheorghe de la Budimex e foarte bun, a operat-o pe nepotica mea de polipi. Am inteles ca e si un om de omenie. Daca raspunsul a venit prea tarziu, sorry.

Alina.a ce face prietena ta? Cum a fost operatia? Sper ca bine...

Lia ce faci cum esti?? Ziceai mai cateva pagini in urma ce Gynipral. De ce stii ca nu ar fi bun in sarcina?? Eu mai iau cateodata cate o jumatate de pastila, in combinatie cu un No spa cand mi se intareste burtica sau ma doare in partea de jos. Nu am observat sa-mi faca rau, ba din contra, in jumate de ora sunt ca noua...O avea contraindicatii, ca pe prospect nu scrie ca ar fi majore.

Noi plecam sambata la munte, la Gura Raului - Sibiu si ne intoarcem marti. Abia astept, chiar aveam nevoie de o mini vacantza ca aceasta, asa m-am obosit in ultimul timp...Colac peste pupaza ieri m-am si luptat cu o indigestie care m-a tintuit toata ziua la pat. Nu va spun ce am mancat ca eu cu regimul meu mi-e ca primesc in schimb...

Pupicei si va urmaresc din umbra.

Carmen25+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

multam, am reusit si cu semnatura.
nu ma ducea sa intru in profil cautam pe aici ceva.

Monica, mama lu' gabi si 30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

in sfarsit imi merge site-ul. ca vreau de juma de ora sa ii raspund liei

lia, in ceea ce priveste sangerarea, eu am auzit multe cazuri de sangerari de la tuseu vaginal. daca sangerarea se intensifica, daca continua sa fie rosie si nu maro, trebuie verificat ce e. dar daca nu da semne de intensificare si se maroneste, e de la tuseu.

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Carmena

Lia ce faci cum esti?? Ziceai mai cateva pagini in urma ce Gynipral. De ce stii ca nu ar fi bun in sarcina?? Eu mai iau cateodata cate o jumatate de pastila, in combinatie cu un No spa cand mi se intareste burtica sau ma doare in partea de jos. Nu am observat sa-mi faca rau, ba din contra, in jumate de ora sunt ca noua...O avea contraindicatii, ca pe prospect nu scrie ca ar fi majore.

Carmen25+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Nu stiu ca Gynipralul sa fie contraindicat in sarcina. Auzisem doar ca poate da mamei palpitatii si poate agita fatul. Inca o data, sunt chestii auzite de la alte ammici. Medicul mi-a spus aseara ca nu-mi da deocamdata Gynipral pentru ca e prea devreme, am doar 26 de saptamani. Sincer, la cate aveam pe cap, n-am fost prea curioasa sa intreb de ce e prea devreme.

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Lia Si eu am tot aproape 26 sapt. Daca il agita pe bb, nu-i bai ca si asa e cam lenes(sau io prea pufoasa...), daca se misca si el mai energic sunt si io mai linistita. N-am sa mai iau nici eu, decat in caz de extrema urgenta.Mersic inca o data.

Carmen25+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

in sfarsit imi merge site-ul. ca vreau de juma de ora sa ii raspund liei

lia, in ceea ce priveste sangerarea, eu am auzit multe cazuri de sangerari de la tuseu vaginal. daca sangerarea se intensifica, daca continua sa fie rosie si nu maro, trebuie verificat ce e. dar daca nu da semne de intensificare si se maroneste, e de la tuseu.

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Aylin, !Slava Domnului, sangerarea mea s-a "maronit" , mai picura asa, foarte putin, cat sa ma tina pe mine in tensiune.
(Sa stii ca mesajul tau mi-a readus "ranjetul" pe fata . Nu gasesc un zambaret prin lista, sa-l afisez. )

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luna ma bucur ca e mai bine cosmin.
lia habar nu am ce sa-ti zic de sangerare,dar dupa cum am citit ce ai scris e mai mult ca un spoting,deci nu e ingrijoratoare. o cauza de sangerare cu col inchis ar fi o dezlipire de placenta dar cum dr te-a vazut la eco si nu a aparut asa ceva,nu are rost sa-ti faci griji poate fi doar de la manevrele facute la palparea colului.sti si tu cum e nu suntem toate la fel,unele mai sensibile ....capul sus ok?daca chiar persista si maine o suni,dar s-a oprit asa-i?
carmena iti multumesc de intrebare,am vorbit cu ea atunci seara.din pacate avea dureri groaznice pt ca avea si tuse reziduala dupa viroza de care abia scapase inainte de operatie,cand tusea o durea operatia groaznic.din pacate in axila au gasit mult mai multi ganglioni afectati fata de ce se palpa,dar era optimista...se pregatea sufleteste de rezultatul de la biopsie ce vine peste 2 sapt si de chimio....eu din cercul nostru de prieteni am aflat ultima pt ca toata lumea a vrut sa ma menajeze cumva....am inteles de la prietenii mei ca cel mai groaznic a fost cand i-au pus diagnosticul initial si au hotarat operatia.am inteles ca a facut saraca adevarate crize de depresie si panica tratate cu calmante cand a ajuns acasa de la cluj....ce mai groaznic...sa ne fereasca DD de asa ceva pe toti.
si eu am avut o zi tare proasta azi..am avut iar contractiile alea de cacao cateva chiar au fost dureroase nu gluma...si de luni seara am stat apropape numai in pat...le-am legat pana acum de miscarea pe care o fac,dar acum nu s-au justificat deloc.chiar am fost tare cuminte zilele astea.trec si astea...
deja am o comanda de 2 mil si ceva pt hainutele de pe site-ul respectiv,o astept pe prietena mea cu ale ei si o trimit saptamana viitoare.
la toata lumea

alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput