Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
aylin_tarcan spune:
fetelor, vreau sa va povestesc ceva, pentru ca eu sunt socata! o colega de la serviciu a plecat in martie la alta firma. totul bine si frumos. aflu ca e insarcinata si ca naste in august. dar ca a aflat aseara!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cum dumnezeului???? cica ar fi avut ciclu, apoi a simtit ceva si a crezut ca e insarcinata si s-a dus sa faca avort. si cand colo.....
fratilor, cum e posibil sa nu ti se vada burta, sa nu simti copilul, sa nu ai nici un siptom....pana la 25-26 de sapt cate cica ar avea!!!
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
Ioana75 spune:
aylin, zi-i sa vina in grupul nostru. Si eu am mai auzit de cazuri dinastea, de femei care au aflat ca-s gravide prin luna a 4-a sau a 5-a. O fi crezut ca s-a ingrasat ...
Luna si spor la munca!
Lavinia, lung somn de frumusete mai ai.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
liadorian spune:
! Asta da performanta! Pai eu si ea o sa nastem cam in aceeasi perioada, cu singura diferenta ca ea traieste doar trei luni de sarcina, iar eu ma crizez luna de luna, din noiembrie incoace! Ce sa-i uram... Sracina usoara si un copil voinic si sanatos! Trebuie sa aiba copilul asta ceva special, de se naste asa, aproape pe "neanuntate"! O asteptam la odisee!
Lia S26 Miruna Demetra
aylin_tarcan spune:
ioana, dar unde a fost burta? ingrasat ingrasat, dar burta? nu a crescut mai rau? ea nu era f slaba, dar nici grasa. acum cica intr-adevar s-ar fi ingrasat tare, dar eu am o problema cu burta. unde e de nu s-a vazut? chiar asa? si copilul nu a miscat pana acum? ca la mine face valuri valuri de se vad de la distanta!!! cum sa nu le simti? ca nu avea tesut adipos mult. placenta anterioara, stiu, poate...dar chiar asa? inteleg sa afli pe 14, 15 hai 16 saptamani...dar la 6 luni???????
eu ma uit la mine. stiu, eu nu am decat burta in fata, in rest sunt la fel. si nu toata lumea e asa, dar totusi, cat sa se duca in laterala burta cat sa nu se vada ca e sarcina si nu grasime?
eu tot socata sunt!!!!
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
otim spune:
Aylin - mami meu zice ca atunci cand a fost insarcinata cu mine a avut ciclu normal luna de luna pana la 4,5 luni , unicul "indiciu" precum ca e insarcinata au fost greturile si vomitaturile .
Otiliainceput 25+Laurentiu
aylin_tarcan spune:
lia ma gandeam si eu la asta...la cat de crizata sunt eu si cat de greu mi-a fost si este, si cat de greu trece timpul...si...
fetelor, eu am aflat de la o colega care e mai prietena cu ea, ca noi nu am tinut legatura...era pur si simplu o colega, nu eram apropiate. asa ca nu am cum sa ii spun de odisee. insa ma gandeam...eu mi-aduc aminte cand i-am zis ca sunt insarcinata si ea era mai ceva ca mine!!! ce ciudat mi se pare!!!
si cica ea e nervoasa ca nu vroia copil!!! si noi cat ne chinuim!
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
otim, pe asta cu ciclu o inteleg...dar unde a fost burta?
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
otim, pe asta cu ciclu o inteleg...dar unde a fost burta?
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
Daca e la primul copil si spui ca mai si luat foarte mult in greutate, cine stie... Poate chiar nu s-a vazut! Imi mai povestea cineva ca pana aprope de luna a VII-a nu i se cunostea aproape deloc burta, n-o credea nimeni ca-i insarcinata! Abia dupa aceea a "explodat" balonasul... Oricum, si mie mi se pare cel putin curios sa fii asa de "deconectat" de la propriul tau corp incat sa nu remarci o schimbare ca asta.
Lia S26 Miruna Demetra
Ioana75 spune:
aylin, eu cind ma ingras, fac o burtaaaa. Deci cred ca a zis femeia ca s-a ingrasat si atit. Si cu miscarile o cred, abia am simtit balonase la 20s, si sint la a 2-a sarcina. Daca nu as fi stiut la ce sa ma astept, ignoram complet miscarile lui bb.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Anya20 spune:
michy, carmena,luna, multumesc pentru incurajari
azi am fost sa-mi repet analizele de sange plus o cultura din col. nu stiu cum percepeti voi recoltarea din col, dar a fost oribil, desi asistenta saraca a fost foarte draguta si amabila. pe mine m-a durut ca naiba. am strans din dinti, ca nu-mi place sa ma miorlai pe acolo, dar zau ca ma navalit un val de respect pentru mamicile care nasc natural. eu nu pot sa ma relaxez nici la un simplu control pe masa.
kristind, sa te interesezi bine care sunt zilele in care se recolteaza la medicover, chiar la centrul la care doresti sa te duci. eu am avut surpriza ca in trim. I sa sun la call center si sa-mi spuna ca se recolteaza zilnic si cand m-am postat acolo luni dimineata (la grozovici am fost eu), sa-mi spuna ca nu recolteaza decat martea. in final mi-au recoltat atunci, dar a trebuit sa insist. si sunt cam gretoase doamnele de acolo.
lia, se poate sa sangerezi dupa control. nu te ingrijora, daca e o cantitate mica si dureaza putin.
si apropo de gynipral, si eu am luat sarcina trecuta de pe la 24 sapt. reactiile adrverse pot exista, dar riscul este net inferior beneficiului, in cazul in care chiar e nevoie de el.
mioara, eu am purtat sutien de alaptat de cand am nascut pana am intarcat-o pe anya, adica peste un an, zi si noapte. a fost f util nu neaaparat sa-mi sustina sanii (ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine ), ci pt ca imi curgeau tare si foloseama tampoane speciale pt sani. plus ca era f comod s-o alaptez pe anya pe unde mergeam: in vizita, in masina, in parc etc. cand mergeam la petreceri sau cand purtam ceva mai decoltat care nu mergea cu sutienul cu bretele albe , imi luam unul clasic in care indesam tampoane de san.
imediat dupa ce am nascut l-am pus pe mine, pt ca am pus-o pe d-ra f repede si des la san si mi-a facut rani. nu suportam sa ma ating nici de tricou, asa ca ii protejam tot cu tampoane moi puse in sutien. chicco sa traiasca...la cat am investit eu in tampoane . sutienele le am de la jolidon si sunt f multumita de ele.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana