Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
mamii spune:
buna ziua burtici..nu am mai scris demult dar de citit am citit aproape tot.:)
Aylin si eu am o prietena kre tocmai acum o luna a flat k e gravida si culmea in 6 luni:) o sa nasca odata cu noi ( fetele din odisee).
Eu ma lupt cu schimbarile hormonale...ma cam apuca plansul din nimic si devin cam sentimentala..mai e cineva in situatia asta?!?
Va pup pe toate si va urez in continuare burtici linishtite:D
brazuca25 spune:
mamii, schimbari hormonale la greu si la mine! E de ajuns orice ca sa ma faca sa plang. Plang la desene animate, plang daca ma plimb cu iuby si imi zice ca merg prea incet, plang daca nu imi mai vine nu stiu ce bluza ce imi placea! Dar nu dureaza starea asta. La mine pe langa hormoni cred ca de vina este si statul in casa...ca ma prosteste.
26+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
mioara2004 spune:
Mersi Anya, inseamna ca si eu o sa port...Acum folosesc sutiene de la Jolidon si sunt multumita de ele.
Am venit de la control si raportam : suntem bine, bebele era deja intors cu capul in jos, dar medicul mi-a spus ca e posibil sa-si mai schimbe pozitia in continuare. Placenta, colul ok. Mi-a recomandat in saptamana 34 sa merg la monitorizarea bebelusului, la clinica. De acum am timp, am terminat cu serviciul, deci o sa merg.De saptamana viitoare vreau a merg si la gimnastica si exercitii Lamaze.
Poza 23 saptamani
Mioara 30+ Doru Andrei
mamii spune:
brazuca mi.ai luat o piatra de pe inima credeam k numai eu sunt asha emotiva in ultimul timp ( de vreo 2 sapt)! si eu am plans prima oara k nu mai imi venea o bluza pe kre mi.am cumparat.o special pt burtica si acum nu mai imi sta asha bine k atunci knd am probat.o sau cel putin asha mi se pare dar ce pot sa fac...NU AM FOST ASHA EMOTIVA IN VIATZA MEA!!!si e f greu sa ma obishnuiesc cu asta!Cred k in curand iubi o sa ma macheze permanent saracu!plus k stau in casa f mult si ma enerveaza lucru asta dar asta e or veni si zile mai bune pt noi :)
mioara2004 spune:
Si eu am o cunostinta care nu a stiut ca e decat la 15 saptamani. Tipa e sportiva, i-a venit ciclul peste. Si stiti cum a aflat? Mergea la bazin de 3 ori pe saptamana; de la un timp nu mai putea face norma de bazine, se simtea foarte obosita. A inceput sa ia vitamine si apoi si-a facut analizele. La control surpriza!!! Acum are o fetita scumpa.
Poza 23 saptamani
Mioara 30+ Doru Andrei
liadorian spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
mamii, schimbari hormonale la greu si la mine! E de ajuns orice ca sa ma faca sa plang. Plang la desene animate, plang daca ma plimb cu iuby si imi zice ca merg prea incet, plang daca nu imi mai vine nu stiu ce bluza ce imi placea! Dar nu dureaza starea asta. La mine pe langa hormoni cred ca de vina este si statul in casa...ca ma prosteste.
26+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
Na, ca toate scuzele bune s-au luat! Eu ce sa mai spun acum?! Si eu am momente cand sunt sensibiloasa ca o mimoza, ma entuziasemz din orice, plang la TV, vreau mereu pupata si mangaiata. Dar mai am si momente cand sunt extrem de calma si de echilibrata. (Cand mai prind unul intru repede si va scriu, sa vedeti ce om de nadejde sunt atunci! In rest, parc-as gandi cu creierasul mititel al Mirunei, nu cu al meu!...)
Lia S26 Miruna Demetra
aylin_tarcan spune:
mie mi se pare ciudat. sa fii asa de deconectat de organism...dar cred ca se poate....acum, ca ziceti si voi...
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
nu mi-a mers faza cu quote...asa ca
lia ai fost haioasa tare
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
mamii spune:
aylin organismul este diferit de la persoana la persoana...dar in schimb am citit in ziar despre o americanca acum ceva timp.Doamna cantarea cam mult era obeza....si s.a dus la doctor pt k credea k s.a stricat la stomac...o deranja ceva acolo si ea intrase deja in travaliu sa nasca.ASTA MI SE PARE INCREDIBIL 9 luni de zile sa nu iti dai seama k esti gravida e o problema!
aylin_tarcan spune:
mamii, daca americanca era o negresa, am vazut eu pe discovery documentarul....dar femeia aia era cat muntele...colega mea insa era normala...asta m-a intrigat
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem