***LA REDOUTE(22)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare
mai intru si eu sa arunc cate o privire,desi bani sa mai comand acum nu am..dar ma delectez cu ce comandati voi
mada,frumoase lucruri..sa le purtati sanatosi
Pupici..nu ne uitati..imi revin eu cu banii si comand

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-3-bandes-adidas.aspx?productid=324115877&documentid=207607&categoryid=22914411&single=&hasnext=1&hasprev=1 - cine a luat pantalonii astia? Vreau sa stiu si eu care e lungimea la craci, masurata dintre picioare of cors

Fug la dentist...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vad ca vorbeati de fusta aia lunga, mie imi place la nebunie, tocmai am calcat-o si e super. Nu e foarte infoiata, LAVI io zic ca ti-ar veni bine si tie....incerc sa fac diseara ceva poze sa vedeti cum vine. Daca mai sunt in stare dupa ce ma anesteziaza stomatoloaga. Matrialul are un usor luciu, nu e nici mata, io oricum nu vroiam lucioasa ca nu-mi place

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Nushulica, Felicia ms mult de tot de explicatii!!!
cam assa ceva intelesasem si eu dar...nu eram sigura!

Va poop si mai intru diseara!!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Addya,asa e la sutiene.Eu am unul de la Quelle si pe eticheta sunt scrise si marimile frantuzesti.Deci:la dimensiunea bustului adaugi 15 cm iar cupa ramane la fel.

In cazul tau daca ai unul Jolidon 90C la Redoute ar trebui sa comanzi un 105C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Vad ca au inceput sa vina coletele din 17/18, ar fi bine sa vina si al meu maine, din 19, ca apoi luni si marti e inchis si la ei de 1mai. Sunt tare curioasa daca i-mi ajung si gentile rosii, Doamne Ajuta

Felicia , ce-ti mai comanzi acum? Ai gasit ceva frumos pentru Ilinca?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Mada, eu am luat pantalonii aia. Au venit acum in coletul din 13.

Nu pot sa- masor ca nu am metru dar ca sa-ti faci o idee eu am 1.68 si vin perfect. Cad numai atat cat trebuie peste adidas.

Numai vezi ca materialul nu e grosut cum pare pe site e subtirel si elastic dar cad bine si sunt usor evazati jos.

Vezi ca au o ciudatenie. Sunt mentolati!!!. Cica au nu stiu ce cooling system si vin la pachet cu niste pliculete de solutie mentolata.

Tot in coletul asta am mai primit asa:

http://www.laredoute.fr/vente-la-veste-zippee-adidas.aspx?categoryid=22913789&productid=324115826&documentid=449607
se asorteaza perfect cu pantalonii si vine f. bine

http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324113998&DocumentID=207607&IntRef=0004&SecIntRef=00004
f. frumoasa, e subtirica si lunguta

http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324114495&DocumentID=207607&IntRef=0006&SecIntRef=00003
parca a mai luat-o cineva e f. frumusica si comoda.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu tot nu am primit nimic din 13, ata ete...
Deja cred ca am gasit cat de cat o explicatie, coletele micute, usoare, puse ca scrisori simple se volatilizeaza probabil la posta, lucratorii stiind ca nu pot fi urmarite nicicum. Dar nici nu imi vine acum (desi am si bani si produse in cos) sa ma arunc la o comanda mare. Nu pot decat sa ma impac cu gandul ca voi lua si pe al 3-lea cont drumul mailurilor cu Sabine peste vreo 2 saptamani.
Sunt curioasa....pe 19 saraca Sabine mi-a pus pt a 3-a oara coletul lipsa din prima comanda, sa vad daca a 3-a oara ajunge sau nu. Si pe 21 am dat o alta comanda cu genti rosii dar aia sigur vine dupa 1 mai (si cred ca va fi tot colet asa ca asta cred ca ajunge).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by aissa

Eu tot nu am primit nimic din 13, ata ete...
Deja cred ca am gasit cat de cat o explicatie, coletele micute, usoare, puse ca scrisori simple se volatilizeaza probabil la posta, lucratorii stiind ca nu pot fi urmarite nicicum. Dar nici nu imi vine acum (desi am si bani si produse in cos) sa ma arunc la o comanda mare. Nu pot decat sa ma impac cu gandul ca voi lua si pe al 3-lea cont drumul mailurilor cu Sabine peste vreo 2 saptamani.
Sunt curioasa....pe 19 saraca Sabine mi-a pus pt a 3-a oara coletul lipsa din prima comanda, sa vad daca a 3-a oara ajunge sau nu. Si pe 21 am dat o alta comanda cu genti rosii dar aia sigur vine dupa 1 mai (si cred ca va fi tot colet asa ca asta cred ca ajunge).

Poze

aissa imi pare tare rau cand vad ce se intampla cu coletele tale...nu inteleg la mine au ajuns si alea care sunt ca si scrisori(oare din cauza ca il cunosc pe postas bine si nu m-ar fura??sau daca se fura se fura mai sus??) , poate totusi ai noroc sa vina comanda

chiar sunt curioasa si o sa urmaresc si eu firul sa vad daca iti vine comanda cea cu gentile care sigur va fi colet...ca daca dispare si aia e clar...are cineva ceva cu tine

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nushulica nu are legatura cu mine, clar, pentru ca comanda din 13 e pe alta adresa si alt nume. Nu cred ca postasul meu ma fura ca el saracul stie ca astept multe colete, adidasii lui Ale mi i-a adus direct acasa, cand am primit alt colet a venit si m-a anuntat ca am ceva de luat si s-a scuzat ca era prea mare sa il ia cu el (aveam geaca lui Ale in el dar era ca scrisoare). Daca se fura se intampla mai sus, la intrarea in tara cred....
EU asa cred....coletele "usoare" si pe care le suspecteaza ei valoroase (ca isi dau seama ca e incaltaminte) le palmeaza. Sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc dar asta cred.
Probabil greseala mea e ca am dat comenzi micute, 1-2-3-4 produse maxim si probabil de aia, venind mai multe colete mici s-au pierdut mai multe.
Pot sa va dau userii si parolele daca vrea careva sa se uite prin conturile mele sa vada ca nu mint (sincer mi-e jena deja...sunt chiar caraghioasa....sunt convinsa ca singura parca nu ma mai cred deja ).

Poze

Mergi la inceput