***LA REDOUTE(22)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aissa da nu esti caraghioasa deloc...off eu in locul tau m-as enerva rau de tot mie mi-a sarit mustarul rau numai de la adidasii aia(numai?!)...dar sa mi se piarda atatea colete

este posibil ca tu sa ai dreptate cand zici ca la vama iti fura scrisorile care contin cutii si se prind astia care-s incaltari

dar la mine de ce nu au disparut??ca si eu am primit adidasii aia fantoma tot in punga , si am mai avut sandale in cutie si puse tot scrisoare

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Crede-ma ca asta ma intreb si eu de la prima comanda...de ce patesc (aproape) numai eu asta. Sunt fff ghinionista de regula, in general imi ies foarte greu mai toate pe care mi le pun in cap asa ca probabil eu sunt de vina...
Maine e o noua zi, poate apar si adidasii mei ca azi i-am vazut la 2 tipe in parc, pe alte culori si tare imi plac...
Sabine si nici colegii nu au raspuns la mailul referitor la 21 martie nesosit :(, oare si la ei e liber saptamana viitoare ca la noi? Speram ca pe luni sa reiau conversatiile cu Sabine poate imi retrimite pe contul ala ceva.

Poze

Mergi la inceput

da mie sabine nu mi-a raspuns deloc la mailurile pe care i le tot trimit de marti incoace...tu ai vb cu ea zilele astea???

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

e "on leave" saptamana asta, asa mi-a scris vinerea trecuta.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

buna seara fetelor

frumoase chestii ati primit.
am shi eu o intrebare intrebatoare:
cine a primit plaid india, e buna de ceva sau mai bine bag cod cu aia 5 eur de transport??? shi...cat e de mare? de adult sau de copil?

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addya

buna seara fetelor

frumoase chestii ati primit.
am shi eu o intrebare intrebatoare:
cine a primit plaid india, e buna de ceva sau mai bine bag cod cu aia 5 eur de transport??? shi...cat e de mare? de adult sau de copil?

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

eu nu am primit-o dar imi aduc bine aminte ca cea care o primise nu era multumita de ea(scuze nu-mi aduc aminte care fata este)...zicea ca e sintetica si urata

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu am luat plaid india,nu recomand,e de copil si personal mi se pare f. urata!
http://new.photos.yahoo.com/lumyionesco/photo/294928804316713038/0
http://new.photos.yahoo.com/lumyionesco/photo/294928804316690487/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

o mie de Lorenza!

mai scarpin pe ma-reduc, ce ma roade e tricoul asta:
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4693892&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=10&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">Le débardeur ACTIVE WEAR
si am mai bagat pe langa ceva de la aubaines (alea cu bufnitze)

caut si eu macar un cadou potrivit cu aia 5 euroi....mi-ar fi trebuit si niste denti albastre dar nu exista...(cadou, bien-sur!! )

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Aissa, poate ar fi bine sa folosesti un cod de cadou mai voluminos atunci cand faci comenzi micute.

Croco

Mergi la inceput

adya parerea mea mai bine cauta cod care sa-ti reduca fdp aia 5 euro...nu prea fac cadourile asta 5 euroi

aaaa

sau daca vrei ceva fain uite iti recomand prosopul cu flori si geanta transparenta de plaja

vezi ca am dat codul si l-a pus mada pe prima pagina sunt tare frumoase...daca vrei fac poze si ti le pun acu sa le vezi

INGRID

Mergi la inceput