***LA REDOUTE(22)***
Raspunsuri - Pagina 16
addya spune:
nushulica, saru'mana, baga poze
am bagat codul 35726, cica sac Oxbow, e cod pt S comme le sport, la mine merge fara probleme
pe sport as fi avut shi 25% reducere..
acum caut cod si cu tranport si cu cadou
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
nushulica spune:
addya uite acum le-am facut sunt "proaspete"
http://new.photos.yahoo.com/nushulica/photo/294928804351624028/0
prosopul este 100%bumbac si e mare cred ca 70/140
geanta e transparenta cu flori ca si prosopul
mada daca o sa ai timp sa pui si poza lor in fata langa cod
INGRID
addya spune:
mey, care ati pus adidasii Nike la d'ale casei???
mie nu mi se par demodati, vrei sa-i porti doar in casa???
nushulica, chiar ca e frumos!!! piticul meu o sa fie fericit, e in culorile lui preferate
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
catutza spune:
Am dat si eu acum comanda de 2 perechi de adidasi.
Am aplicat codul pentru prosop si geanta de plaja, acum sa vedem ce vine...
Am murit de nervi pana am dat comanda, o ora am tot incercat la coduri si nimic...doar 3 doduri am gasit sa-mi accepte.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
cin spune:
Neata..
Aissa, sincer, imi pare atat de rau ca ai in continuare probleme cu coletele...e tare neplacut..
m-am uitat intr-o agenda si 1 mai figureaza si la francezi ca sarbatoare legala, deci cred ca-i liber
ma duc ca-mi plange piticu de foame
felicia74 spune:
Neata!
Ieri nu am mai stat sa bag niciun cod ca s-a trezit copilul si a vrut la joaca. Iar cand ne-am intors nu mi-a mai ars de net, deoarece sotul mi-a facut un cadou super: un laptop! Abia astept sa-l puna la punct, ca sa bag Simsul pe el.
Nushulica, uite asa ma faci tu sa mai dau o comanda. VREAU neaparat acele produse.
Catutza azi iti arat ce am mai ochit ptr Ilinca. Tu mai dai vreo comanda? Eu sigur da
Addya eu sunt cu adidasii demodati, voiam d-astia moderni... Ma rog, eu sunt cam sucita Dar raman cu astia ca altfel chiar ca nu ma mai lasa Doru sa cumpar nimic de pe Redoute.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
La al doilea cod incercat mi s-a golit cosul Here, we go again!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
aissa spune:
Neata!
Cred ca asa o sa fac, o sa aleg coduri cu cadouri voluminoase in ideea de a veni ca si colete....
Acum ce sa zic, nici eu nu ma potolesc...azi ma bate gandul sa mai lansez o comanda, ma tem ca pana se face luna in caz ca nu apare totusi coletul din 13, raman si fara adidasii astia. Prima data comandasem pe aia Titan Lea, am vazut ca nu mai sunt disponibili si i-am comandat pe astia de la Nike.... sa mai comand o pereche???
Poze
claujro spune:
CE bine ca nu am bani, nu mai am framantari de-astea existentiale!
EDit: si 4 colete pe drum
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)