***LA REDOUTE(22)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neata fetele!!!

ma bucur ca v-a placut prosopul si geanta de plaja parerea mea e ca este unul dintre singurele cadouri care sa merite banii aia 5 euro...a si mai este si setul de boluri pt sos(am pus poze la contul comun)

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Si gentile rosii isi fac banii,cu amendamentul ca totusi nu sunt asa mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Si gentile rosii isi fac banii,cu amendamentul ca totusi nu sunt asa mari!

Exact, trollerul e micut rau. Dar sunt haioase. Eu deja folosesc geanta rosie (de umar), ca sa car lucrurile Ilincai in parc.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!!!

Am pus toate produsele noi in listuta, mai am doar de scarmanat capitolul trecut

Mie imi plac gentile rosii, trollerul e taman bun ptr lucrurile Mirunei, mai ales ca acum ca fiind cald are numai bluzite, maieuri si alte chestii mici. Chiar o vom inaugura la plecarea de 1 mai. Saculetul e deja adjudecat ptr cand mergem cu caruciorul
Uitasem sa va zic ieri ceva interesant..geanta maro a mea nu miroase..or citi si astia forumul?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi rucsacelul il luam in parc iar trolerul il conisdera fi-mea ca un carucior si il plimba prin casa. Momentan il tin asucns

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Fetele, eu mai trag cu ochiu pe la voi, dar sunt prinsa cu facutul bagajelor, ca maine plecam la munte (am ales Bran, pana la urma) speram sa fie fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Neata!

Si noi folosim gentuta rosie cand plecam in parc.Imi place mult si chiar nu e nevoie de una mai mare.Nici la mine geanta maro care a venit impreuna cu gentile rosii nu pute.

Eu tot nu m-am lamurit cu cardul ala BancPost,habar n-am de ce nu ma lasa sa platesc pe cont cu alt nume.La Banca n-a fost nimeni in stare sa-mi spuna ceva,de pe site LR evident ca n-am primit raspuns...habar n-am ce sa fac.Ma bate gandul sa ma duc la BancPost sa inchid contul si cardul asta.Da' abia l-am facut,la sfarsitul lui martie!

Intre timp am 2 coduri misto pe contul tatalui meu si nu pot sa fac comanda pt ca nu ma lasa sa platesc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Jasmine sa nu fie vreo chestie de la banca, sa nu poti plati decat daca coincide numele de pe card cu cel din cont..., ai intrebat? Daca nu te lamuresti, mai bine lasa-l incolo de card, inchide contul si fa-ti unul la o banca serioasa..BCR, BRD, BT, Finans

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Madau,am stat o ora in telefon cu banca.Am vorbit cu 4 persoane,nimeni nu stia ce sa-mi spuna,ma puneau sa sun la altcineva,a trebuit sa spun povestea de 4 ori si in final concluzia a fost ca ei nu stiu de ce se intampla asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,
merg la posta fara aviz,sa vad de comanda din 13 daca nu vine azi adio pana miercuri asa mi-a zis ieri tanti de la posta.

aissa ,nu stiu ce sa zic despre volumul coletelor eu de fiecare data am dat comenzi mici (50 euro ),sa nu fie pierderea prea mare in caz ca nu ajung, insa pot spune ca cel venit cu avionul nu a fost desfacut cele venite cu trenul unul era taiat ambalajul cu caterul motiv pt care o fustita este taiata ,dar nu a disparut nimic,am avut si incaltaminte.

sa vezi cum te trezesti azi maine cu trei perechi de adidasi .

mai revin cu noutati de la posta.

SOSO

Mergi la inceput