***LA REDOUTE(22)***
Raspunsuri - Pagina 13
felicia74 spune:
cin mie mi-a golit la greu si pe Mozilla si pe IE Zau ca astia parca sunt tampiti, de ce n-or rezolva problema asta, daca nu s epricep macar sa ia un IT-ist roman
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
addya eu am luat sutien si m-am luat dupa cele jolidon de la noi pe eticheta lor e scrisa masura frant si am luat si s-a potrivit perfect deci trebuie sa fie numarul mai mare la ei dar se pastreaza litera(eu de ex iau 75-80b aici si la ei 90-95b)
INGRID
addya spune:
codul ! codul ! codul !
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Aghata spune:
Risca...dar salveaza-ti linkurile in word.
Ultimele zile am jonglat cu tot felul de coduri si totul a fost ok...azi s-a deochiat. Mi-a golit cosu
addya spune:
nushulica,
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
quote:
Originally posted by addya
codul ! codul ! codul !
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
Despre ce vorbiti voi aici si noi nu stim?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
cris-gabi spune:
Am aviz.
Nici nu-mi vine sa cred. Este pentru comanda din 18 aprilie. Nu ma asteptam sa ajunga asa repede.
Ma duc sa iau coletul dupa ce ies de la servici si va scriu apoi impresiile.
addya spune:
claujuro, ii facem galerie feiciei sa bage cod fara sa i se goleasca minunatul cos...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan