***LA REDOUTE(22)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Maxia

Frumoase lucruri ai luat Madau!...mai ales cele pentru bebelusi....
Fusta asta am luat-o si eu, nuanta oranje.....dar materialul din pacate nu este putin lucios...asa cum se vede in poza...A ta este ca si in poza?
http://www.laredoute.fr/vente-le-jupon-long-en-tulle.aspx?productid=324102443&documentid=321407&categoryid=23109951&single=&hasnext=1&hasprev=1

Ma bate gandul sa iau si eu fusta asta...pe kaki sau pe portocali...ce-mi recomandati?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Spectaculoasa fusta, dar pare infoiata rau ceea ce ingrasaaaaaa
Cel putin pe mine nu m-ar prinde.

Cred ca sta bine pe persoane slabe-moarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

mersi Claudia...credeam ca-i vb doar de o singura geanta. alta decat setul ala. ala il stiu, ca-s poze puse cu el
si pe mine ma batea gandul sa iau fusta aia, dar ...mi-am dat seama ca n-as prea purta-o ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor uitam sa va zic...in comanda care a venit azi am avut si tricoul asta:

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-f50-par-adidas.aspx?productid=324118845&documentid=414707&categoryid=22911760&single=&hasnext=1&hasprev=1 pe alb

sa nu cumva sa-l cumparati e o porcarie de tricou un supraelastic din ala obosit si ieftin si transparent pe deasupra...nici n-am curaj sa i-l arat sotului ca zice ca l-am luat din bazar

deci...no way

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Iar am primit vreo 2 coduri pe mail... Dar bineinteles ca merg pe preturi nereduse...si alea nu prea mai sunt! Am cautat si daca abia, abia gasesti vreo 2-3 si pe alea nu vreau sa le cumpar...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu am primit azi un cod 69620 pe mail reducere 35% la pret a porter barbati

daca vreti si merge folositi-l voi

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

si eu am primit cod pt haine barbatesti, din pacate ce ar vrea sotzu e prix vert asa ca ....ura shi la gara!

in alta ordine de idei:
vreau sutien. mi-am luat de la noi jolidon 90C, pe eticheta lui scrie ca e echivalent 105C pe masurile frantuzesti? la voi cum a fost? corespund?
oricum asta cu vreau sutien e un fel de utopie, ce-mi place si ma coafeaza la pret nu exista masura 105C, dar daca stiu ca asta tr sa iau ies la vanatoare, imi pica pana la urma si mie ceva...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maxia spune:

Eu am luat fusta asta
http://www.laredoute.fr/vente-le-jupon-long-en-tulle.aspx?productid=324102443&documentid=321407&categoryid=23109951&single=&hasnext=1&hasprev=1 - portocalie, este dintr-o panza...bumbac subtire, pierzi mult timp la calcat...si banuiesc ca se sifoneaza destul de repede. Nu mi se pare fff infoiata...are acel volan din tul...in schimb nu are luciu materialul...Una peste alta....imi place, e foarte potrivita vara...e tare haioasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetele, am 12 articole in cos. Sa ma risc sa bag un cod

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Felicia, mie azi mi-a mers sa incerc cateva coduri...am incercat vreo 5 sau chiar mai multe. nu mi-a golit cosul, dar eu aveam numai un produs, il gaseam usor oricand, dar la 12 articole nu-i de riscat.... iti tin pumnii (dar salveaza intai linkurile produselor undeva)

Mergi la inceput