Aradence minunate! (70)
Raspunsuri - Pagina 9
adablackcat spune:
Ieri mi se deschidea o pagina la 40 min. Azi vad ca e mult mai bine.
Anca, unde ai gasit asa sandale? Pune si o poza daca poti!
Alina M, merci de cafea...foarte buna! Mai vin.
Va salut pe toate, ca apuc rar sa intru.
aaaa...Miha, se vede ca ai slabit!
poze
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Ada, cu placere, te mai astept.
Maine dupa masa vin prietenii nostri de la Oradea la noi si stau pana sambata si apoi plecam la Bihor pana luni, nu stiu cand mai intru sa va scriu, mai gasesc eu o portita sper.![]()
Problema e ca vrem sa-i facem surpriza la Calin si sa nu-i spunem pana se trezeste cu ei la usa(sper sa nu citeasca Calin aici) ca asa mi-au facut si mie anul trecut de ziua mea. Asa ca maine va trebui sa fac mancare, curatenie...cu Adelina singura pe capul meu va fi teroare... si el sa nu-si dea seama de nimic.![]()
Diana, si la mine am mers foarte greu forumul in ultimele zile, dar de ieri merge super bine.![]()
Anca, n-au fost scumpe deloc sandalutele.![]()
Anto, tinem pumnii pe maine, te asteptam cu vesti bune! 
Ioana, noapte buna si tie.
Eu merg sa fac smotru in baie sa nu mai am de lucru maine cu baia.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
ancapolgar spune:
'Naseara! Am gasit sandalutele pe Metianu,la "Mirela",cred ca nu le au de mult,erau 3 culori: bej (cum i-am luat lui Alex),maro si rosii. Aveau si cu 1 suta si ceva de mii dar de musama si le-am preferat pe astea ca mi s-au parut rentabile. Si au si putin forma ortopedica.Maine pun si poza.
Eu am vazut pozele si am citit detaliile,dar nu am inteles unde se afla locatia respectiva,exact.
Acum merg si eu la somnic.Sa aveti un somn usor si odihnitor!
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Claudelu spune:
Neata!
Eu ieri n-am reusit sa intru, nu s-au deschis paginile sau daca se deschidea nu vedeam decat un sfert de pagina
asa ca m-am lasat pagubasa ![]()
Pentru intalneala sa va zic programul nostru.DAt fiind faptu ca Clau e bugetar pe 30 aprilie e liber dar recupereaza pe 5 mai, dar pe 6 mai noi suntem LIBERI.
Din cate vad pe 6 mai e ziua lu Vladut a Adei.
Cum hotarati e bine, noi oricum venim.
Pe mine nu ma deranjeaza si daca programati intalnirea pe 5 mai, ca vin si singura, desi mi-ar placea sa fie si Clau prezent.
Alina, dar sarbatoriti ceva de vreti sa-i faceti surpriza lu Calin?
Anto, tin pumnii! Hai capu sus si nu te mai gandi la prosti 
Ieri am fost in Vlaicu si copilul numa perle a scos din el. Am vopsit-o pe mami si ca sa nu ma stropesc mi-am luat un halat de al ei. Raul cand m-a vazut a zis " mami cu halatu asta palca esti bunica"
Apoi s-a dus la bunu-so sa-i povesteasca ca "la tati la sebici (serviciu) unde sint multe calculatoare, tati meu Caudiu ale un joc cu masini de multe calitati" ![]()
Iar mie ieri la telefon mi-a zis "merg in parcu copiilor, acolo unde plateste bunica curentu, ca Plimalia (Primaria) a pus 2 topogane"
Mai nou tot dintr-o perla in alta o tine. Abia si abia ne abtinem sa nu radem ![]()
DIANA, ai depus actele ptr chirie?? La noi cineva a luat anuntul si nu stiu exact ce acte imi trebuie. Am asa:
- ambele adeverinte de salar (ultimele 12 luni)
- copiile dupa buletine
- copia dupa contract
- copie dupa tichetu de alocatie.
Mai am nevoie de ceva?? si unde le depun, la camera 5 sau direct la Fondul Locativ?? Multam
ancapolgar spune:
'Neatza! Din pacate,dupa ce am studiat atent datele problemei,ne-am razgandit cu intalneala de data asta si nu vom aparea. Sincer va rog mult sa nu va suparati,dar mi se pare un cadru cam strict,platesti intrare,platesti terenul,cumperi berea de la ei.... Daca era in cadru liber,undeva la padure... era si spatiu berechet si iti aduceai ce vroiai,nu trebuia sa inchiriezi nimic ca sa joci un fotbal... Asta inteleg eu prin "iarba verde". Pt noi e putin cam costisitor. Inca o data,nu vreau sa supar pe nimeni.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
ILDI25 spune:
Salutare
Intru sa raportez ca am avut o noapte ingrozitoare,de fapt deja e a doua .Ieri am fost la vaccin asa pe fuga ,ca stiam ca e zi de vaccin dar m-a incurcat asistenta c-a zis ca s-ar putea sa se amane ziua de vaccin pe luni (30 apr) ,dar a ramas sa ma sune ea sa-mi spuna exact data. Saraca ea m-a tot sunat dar ceva vreme eu inchid tel fix ,ca e aproape de camera lu' David si mereu cand dormea el se gasea cineva sa sune si-am zis ca daca e ceva urgent am si mobilul ,dar ea nu avea decat nr. de fix. Si pe la 17;30 ma-ntreaba sotu; de vaccin ,iar eu ii raspund ca am asteptat tel ,dar el care tel ca fixu e inchis. Dau repede telefon la cabinet si surpriza tre' sa mergem ,dar repede ca mai avem doar o ora
,David era nemancat ,pana-l imbrac ,pana plecam ,dar unde mai pun ca mi-a trebuit timp sa-mi iau sotu la suturi ca n-a zis mai repede . Si-asa incercam noi ,sa ne invinovatim reciproc,pasand responsabilitatea unul- altuia.
Cam atat despre noi ,merg ca David a adormit si pot sa-mi fac treburile linistita.
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
DianaR spune:
Anca, imi pare rau ca nu-ti place locatia... Nu esti obligata sa cumperi bere de la ei, daca nu doresti, nu bei. 30 lei pe ora nu-mi pare o avere, mai ales ca nu e de persoana ci la comun. Vom fi vreo 10 familii, deci 3 lei pe ora de familie, adica vreo 15 lei ptr 5 ore nu mi se pare o avere... Acolo cele cu copilasi mai maricei putem sta linistite ca n-au unde pleca pruncii si nici nu au pe cine deranja, undeva pe camp sau la padure ar trebui sa stau mereu cu ochii pe Vladut ca poate oricand disparea de langa mine... Poate va mai ganditi...
Noi l-am vaccinat ieri pe Vladut ptr varicela la marea graba, ca a venit in contact cu o prietenuta de-a lui care a facut imediat apoi varicela. Sper sa scape si sa nu faca, mi-ar da peste cap planurile cu ziua lor...
Fetelor, tineti-i pumnii lui Carmen, are inspectie azi!
6 mai e perfect. 6 mai sa ramana!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Claudelu spune:
DIANAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! ai vazut mesajul meu??

Si mie mi se pare ok si ca pret si ca locatie!
Carmen, sa ai multa bafta si elevi cuminti